reşit dün iddia ettin o yüzden geldik izlemeye yoksa çay kahvemizi içioduk
ncm ncm dedin typer dedin geldik
şimdide vites atamaz oldu öle bişi yokki attı veya atamadı sonuç gayet açık
dahada şöle olur böle olur die iddia etme bence
Printable View
reşit dün iddia ettin o yüzden geldik izlemeye yoksa çay kahvemizi içioduk
ncm ncm dedin typer dedin geldik
şimdide vites atamaz oldu öle bişi yokki attı veya atamadı sonuç gayet açık
dahada şöle olur böle olur die iddia etme bence
öle diosunda dier s2k da öle sağda solda deneme yapma amaçlı yapılmış bi araba deilki
üzerinde orj egzostu ayarında hks egzost var ve aem v2 var sadece
müzük tesisatı bile var arabada :)
sen ben kullansam diosunda tunanın arabada olsa çok daha farklı olurdu bnm anlatmak istediği bu
gokhan vıdeo tekrar tekrar ızledım gorduk ben vıraj ıcındeyım ama zubeyırın yanından ayrılmadım nerdeyse aramızda 10cm var vırajın ıcıne daldı fılan dıyolardıya:) burdan net dıyorum zubeyır hep 1 boy gerıye duserdı 2-3 de burda nedense vıdeo basıda tam yok tam basarken ve zubeyır onde 3 de yıne gelıp gecmısım yok vıdeo 6 kadar aynı vıtes atıyolar fılan hayal urunlerı:) 6 kadar vıdeo var fılan, 6 da ondeydım hafıza cok onemlı gokhan:) boş laflar vs bmk arasında soyluyorum net 1 boy var:) 2-3 de drek 1 boy oluyo bu vıdeo net bellı zup. 1boy erken yurudu o gecede ona soyledım ama bız mıllet gıbı erkende bassakta bırakmıyoruz:)zubeyır benım kardesım kendı buraya yazsın kac kere denedık 2-3vıtes hep camurlguma dusmustur kendısı buraya yazsın, senın yorumun veya arabadakılerın yorumu benı hıc ılgılendırmez bmk vs 2-3 1 boy gecıyodu hep bu vıdeo yıne dıyorum zup 2 ortasında yarım boy onde nerdeyse:) vıdeonda bası yokmus bası olsa zubeyırn 1 boy erken yurudugu ortada:) kalkıs anı zubeyır sen burda dogruları yaz:) 2-3 de gerıye duyomuydun? dumuyomuydun? hep gerısı onemlı sen onun cvevabını ver, cevabına gore vıdeo degerlendırsınler:)
abi yanlışın var. 3 tane top end denemelerini yakından izledik. 4ten sonra s2k gayet net ayrılıyor ve cok umutla gelip geçmesini beklediğiniz ctr , akının rüzgar tünelinden gelmeye çalışıyordu ama nafile. Akın hiç 6ya atmamış mesela. Her denemelerinde 3boy tertemiz vardı. Rüzgara girmese belki 4 :rolleyes:
Dün sizden sonra urfayla akın da denediler eve dönüş yolunda. Urfa kesiciye girdi mesela devam etmediler , baştan denediler çokta güzel yürüdüler . 5-6kere 2den 6ya kadar sıktılar. Izlemesi inanılmaz büyük keyifti.. Hırs olmadıktan sonra keyifli bu işler ..
hırs yok akın arkadasım bmk kıyas etmıyorum typer olarak ncm bmk arasıdnakı farkı akın yanımda gordu, bıdahakı bulusmada vıdeo cekın ben ncm kullancam 3 boy dedınız gorcem 5 bıtmedı dedın 5 sonu yaparız vıdeo ızlerız yada bu aksama, yarın akınla tek tek deneyelım madem urfaylada yakın gıdıyolar dedıkerım dogrumu yanlısmı bakarız:) ben soz ruzgar tunelıne gırmıyıcem:)
hauhauhauah reşit ne göz var sende neleri görmüşsün sen bence bırak bu işleri göbeği erit hakem oL parayı buL:D
reşit bilmediğimiz bi bilgimi var
yoksa honda ctr yı geliştirirken test pilotluğu filanmı yaptın ingilterede :)
reşitte bi 5 ci vites vardı allahtan o furyadan kurtulduk aramızda 10 boy var 5 atınca gelıodu hep hahuahuahau
hakemı yok bu vıdeo 7 ay gectı ben saat gıbı hatılıyorum cok tartıstık yo kvıdeo var fılan yo kdedım ogu nerken yurudun zubeyırede soyleıdm boyle boyle dıye vıdeo bellı vs bmk onune hıc gemedı 2-3 hep bı boy gerıdeydı burda vıdeo ortada aynıyımıs aynı kalkmısım gulerler adama:) mıllet ısıne geldıgı gıbı konuşuyo vıdeo ortada zubeyıre nededıysem aynısı:) hakemlıge gerek yok bız olanı soyluyoruz:)
honda test pılotlugu yok akn urfada gelsın ncm denesın:) benım araba olsa zaten saplarım acık ara:) test pılotluguna gerek yok hasan arabayı yenı aldı ve vıtesı 7900 8000de atıyo ve kesıcıye sokuyo 3 boy acanı gorelım 5 de:) bmk bahsetmıyorum ncm yle denıyıcem:) daha otesımı var gıder yapıyorum:) bu arada ben ctr 3 senedır kullanıyorum hasan 2000km yapmamıstır gordgguk dun nasıl yurudugnu:) ctr sattım yıne ctr aldım:) buarada ncm hka bg de nberdeyse aynı dıgıyo aralarında yarım boy var yok ıstegın 3 le denerım kırmızı sıyah grı rengını secın sadece bu aksama deneyelım:)
ehueuhehue muhabbetlere bak aldı yurudu.. :)
e55 ıyı gıtmıs dıyım konuya donıyım bu ne yaw:)
ULAN rEŞİT ARMAĞAN ÇAĞLAYAN gibi adamsın heryerde muhalefet.
bence de reşit bi kullansın deneyelim tekrar. cumartesı gunu
mahmutbey hem tuna da gelır.
nede yakışır sana göbekli tro oLursun ahuahuahuahuaha reşidiye deriz san reşo selim abide hasta oLur sana hauhuahuahuahuaa
etek olayına çok heveslendim reşit tunanın araba içinde geçerli olsun bu gider :)
az gerıde donemecte:) dedılerya ncm 3 boy actık ona soyledım banada 3 boy acın ncm kullancam:) akın arkadasım severım onla bı sorun yok ama typera 5 kadar 3 boya gulerım:) ona ıstınaden dedım ama 3 boy acamasa sana gıydırım etegı tunanın arabayada benım bmk la gırerız ıdea ya uyar:)
ben ne giycem ben gece gördüğümü sölüorum 3 boy açıodu uzunda bak gören başkalarıda var farklı arabalardan
bnm eteklik bi mevzum yok yani
senin tek anlmadğın aynı parçalarla s2k typerdan hızlıdır
bnm typeırmda yok s2000 imde ama ben bunu anlayabildim sen nasıl anlayamadın ben onu anlayamadım :)
bu arada geçmek geçmektir reşit 1 cm i yada 3 boyu olmaz :)
NCM o zaman bu zamana bence biraz değişmiş. O zaman başkasındaydı diye hatırlıyorum ve arabada bir sağırlık vardı demişti minikler ilgileniyordu o zaman. Hatırlarsan STOCK OGLU STOCK Mini CooperS le yürümüşlerdi. Sende takriben 3yada 4 boy fark açmıştın ki senin aracın gitmesi gerektiği gibi gidiyordu. NCM o zamandan bu zamana değişmese , dün aksam oluşacak fark çok başka olurdu :heyoo:
Ve şu da var ki
NCM dün hkn plaka m3le yürüdü bayağı bir arkadan gördüm ama önde gittiği anlar oldu sanıyorum. Hadi diyelm bu m3 saglıksız , fatihinkinden 4 boy fln yedi. Fatihin arabası saglıklı bir cabrio m3se , senin eski arabanda NCMden 4-5boy hızlı ise , sen Fatihin arabasıyla yürümen lazım bu mantıkla doğru mudur ? Kprosuz header egzoz filtreli typer vs cabrio m3 + egzoz belki yazılımda vardır aracı tanımadığım için bilgim yok ama bana çokta mantıklı gelmiyor abi örneklerin. Bence NCM nin hızlandığı ihtimalini gözardı etmissin..
Burda herkesin arabası *** senin arabaların 11 numara ben bunu anladım artık sen hiç bi arabanın gidişini beğenmiyorsun şöförleride :)hatırlıyorumda zamanında mantarın orda typer a *** üstüne *** atıyodun arabamı diye şimdi ilah oldu ne değişti?
video ya bile laf buldun video da kesinti mi var ? hayır yok komple çekmişim sizi izliyorum ezberede telefonla çekiyorum. hadi videoyu salla ben gördüğümü sölüyorum o gün kafa kafaya gittiniz ve benim gözler çok iyidir uzağı sağlam görürüm :)
fikrimce tuna(by) ncm nin içinden geçer ETEK giymek var sonunda :DNOKTA
tuna akına veya bıbaskası ben kımsenın arabasına *** atmam:) rahat ol sen bana yedıgın boyların hesabını vermedın belkı atıp tutuyosun benöle denedın zekı vardı yanımda aynadan goremedık zekı arkasınıo donup sana baktı:) hala ogun bıle dedın 1boy gectın:) ben vs typerda *** atmadım zubeyırede dedım en ıyı yuruyen araba bana bukar ayakın gıden:) anlamadın ben ogunku vıdeo cekımlerınde zup bıraz erken bastıgını soyledım:) ben akın tunanın s20000 *** atmadım arabalr cok ıyı ama typer yuruyo ben yurutuyorumn yada:) boş konusmayın araba deneyelım başkasının arabaları ıcınde konusma getır arabanı dene:) tuna ncm gecsın banane akın 3boy gecsın onu ıdea edıyorum ıstersen sende gel sanada etek alırım sende ızle:)
reşit
tayparlari deneyip baska konuda yaristirin..
sende başkalarının arabası için konuşma o zaman ncm yi kütüğünemi aldın ? ne şöförmüşsün be seni test pilotu yapsınlar harcanıyosun tr'de
zübeyr ben erken basmadım diyor bazmazda istiyosn erken basma bi video nu da koyayım yorumu yapanıda tanırsın erken basma işleri sana aittir.herkesin bildiği bişe:)
http://videos.streetfire.net/video/B...-ve_183107.htm
bu video o geceye ait bi video dur erken basma huy olmuş :) 2 korna :D
sen hala tutturmuşsun zeki şöle böle diyo diye ben sana şöle sölim zeki öle demez bunu kendiside diyor zten ben öle demedim diye, zeki için basma abi dedi deme yalancı oluyosun yakışmıyor :)
bana etek kim giydiricek ? dikkat et o eteği sürekli giydiririm.
SON not : ben yine sölüyorum bmk kıçını yırttı 2 boy attın bana 106'ya sen devam et 10-20 boylara;)
ya abi nedir bu boy kavgası.iki seçenek vardır geçersin yada geçilirsin.yok etek yok 3 boy yok bilmemne sonuç ne?? geçen galiptir her zaman boy kavramıda yeni türedi bu arada.bu arada hulkun dün sesi gene ciğer parçalayıcıydı maşallah geçerken camımı kapatıyorum uahuaha.
evet kanka o ses olayına bir çöüzm bulucam inşallah biraz daha artıcak yeni hesaders ile :):):)
NCM ile yaptığım her deneme onun koşullarına ve şartlarına göre oldu... 2. viteste 55-60 arası denedik hep ve arkadaş öyle bir korna çalıyor ki ilk çaldığı kornada direk gaza basıyor... Ben hep geç ve arkadan basmış oluyorum... Ona rağmen 2,3 kere 5'in sonuna kadar geldik sonra arkadaş gaz kesti sellektör attı bende durdum.... 2 boymu 3 boymu 4 boymu artık kaç boy tam net hesap edemmdm onu doğal olarak fakat arada fark oluyordu yani.... Fakat benim istediğim devirlerde arkadaş hiç basmadı ve basmaya gerek bile olmadığını söyle... Ben 2'de 80'de basalım dedim yok abi alır başını gidersin denemeye gerek bile yok dedi ve basmadı... Hatta belki basar diye yanına geldik 2. viteste 80'e kadar çıktım sonra arkadaş 3'e attın sakin sakin devam etti... YAni bütün şartlar NCM'nin lehineydi...Benim amacım geçmek geçilmek değil istenilen süratte basılır sorun değil faakat ben o arkdaşın devrinde basıp ne olduğunu görüyorsam onunda benim devrimde basıp ne olduğunu görmesi lazım... ;) Sonuçta adı üzerinde deneme her devirde basıp ne olduğu görmek amaç.... Reşit gelirmisin demişsin benim için eğer müsait olursam işim olmazsa ben gelirim benim için farketmez... Denemeden kaçmam yani geçen geçer geçilen geçilir bu işler böyle... Bu akşam denemek istiyorsanız buyrun gelin o zaman tunanında bir işi yoksa o da gelir, urfada gelir hep beraber denemiş görmüş oluruz... ;) Fakat bu sefer NCM'nin şartları olmck benim şartlarım oluck...;)
NCM cok hızlı dıyolardı HKA gecıyormus NCM yı? nedır aslı?