vallahi kardeşim ben denemelere ama hep 5 kişi geliyodum biliyosun hani arabada çok kalabalığız o yüzden gitmiyo şekli :)
Printable View
ayrıca se ikibinne bikkere daha maşallah .
bmk bilenme getir m5 i getir hala getiriceksin :)
hala aynı mantıktasın huauahuahu e55 dion 5400 cc dion garip 2 litre makinaya saplanınca çirkef oluon :) m5 igetirrrrrrrrrrr :)
açık sölüorum versin tolga s2kyi ben birde basarım ama :) öle yavas atmam o vitesi sölemedi demeyin :)
Reşit Abi iyisin hoşsun severim seni ama bu BMK fişek yaptın abi. Şimdi seni bilirim sen konuyu bana da ucundan dokundurursun ben direk sölim tamm beni geçen tek typer sendin:D
Bende şöle bi soluk getiriyim madem Bmk satıldı Bmk dğerinde bi typer var benim gözümde Bmk roket ise :) Zubo ile denemiştin geçtiğini sölemiştin ama geçmediğini ben gördüm deneme kafa kafaya bitti hatta viraj içinde olan sensin senin çok savundugun şey yani şans senden yana :D ne 1cm önde ne geride hatta video ile de süsleyebilirim :) arka koltukta oturan kişinin dediğine dikkat çekerim araba konusunda pek de bilgisi yoktur ama onun bile dikkatini çekti ve bişe sölüyo:D (GÖRÜYORMUSUN HERŞEY AYNI DEVİRLERİNE KADAR)
SAĞ = VS
SOL = BMK
http://videos.streetfire.net/video/B...peR_182861.htm
ip gibi rolling olmuş süper gitmiş iki arabada hakikaten
harbiden ip gibi olmuş :) yanyana güzel yürümüşler..Bu arada s2k yada tebrikler maşallah ;)
maşaLLah gercekten de güzeL yürümüşLer...
bu akşam filtre-egzostlu s2k, typerın yine önündeydi reşite selamlar :)