User Tag List

Sayfa 9/10 İlkİlk ... 78910 SonSon
184 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: 11.09.2008 rolling

M@dBLue
    Misafir
    Alıntı ibrahim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erdem dün birkaç kez yürüdük mehmetçik vakfında durduğumuzda ben seni tebrik etmeye gelmiştim ama baktım sen orda ballandıra ballandıra benim arabam hakkında konusuyordum ve sinirlendim haksızda sayılmazdım yani ben sana bahane bulmadım baskı balatam bitti bitecek gittiği yere kadar gitsin dedim ben yalan konuşmam beni sen tanımadığın için yorum yapmanda normaldir ama yürüyelim dedinde benmi yürümedim çıkışta bekledim yanıma gelmeyi bırak yanımdan bile geçmedin selimle yürüdün gebzeye kadar hatta yanına yanasıyorum bende sizlerle yürüyim die yanaştırmadınız bile her neyse videoları koyun kardeşim ben arabama pirim yaptırma peşinde değilim parayada ihtiyacım yok arabayada koyun bakalım bende merak ettim valla videoları dediğim gibi ben seni tebrik etmeye geldim sen başka havalardaydın ben 29yasında insanım senlede iddalaşmam arabamın gittiği limit odur kardeş geçtin hela olsun ahhal sana kaza bela getirmesin üzülürüm yemin ederim ben nokta diyorum yazmıyacağım seninde cvp hakkın dlmuştur istediğini yaza bilirsin geceye özellikle benimle denemek için geldiğinede sevindim saol
    öncelıkle kımse kusura bakmasın nokta demiştim ama ibrahim herkesın huzurunda cümleler kurduğu icin son olarak bende bıseler katmak ıstıyorum. gercekten son sılınmezse sevinirim !

o gece arkadaslarıma söylediğimi sanada söyledım. yanına 1 kısı al 2ye 2 deneyelım 2 boy farkeder dedım. yok etmez dedın. bende konusmanın luzumu yok o zmn arabalar burda yol onumuzde al yanına 1 kısı deneyelım dedım. sonra debrıyaj bitik bılmem ne türlü bahaneler türettin ve yanımdan uzaklastın gittin. yola cıktık vcu yla yürüdük gittik doğrudur ama biz senle gebzede tekrar yanyana gelmıstık madem denemek istiyodun bir kornana bakardı ama talep göremedim neyse.
    sunuda bil ben gsi geciyorum diye sevinmıyorum gectiğim ilk gsi değilsin. sadece her kosulda 1o6 geciyorum diye bana kelime yapmıstın hatta forumda yazdıkların mevcut bunun icin özellıkle senle denedım yoksa baska bir espirisi yok. netıcesınde sende yanıldıgını gordun. benım baska demek istediğim birsey yok. senın demek istediğin varsa burdan değil pm den beklerim.

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    He o yanındaki şişkoyada söle kardeşim O hırsız kasa PATLICAN MORU arabasını oda getirsin ona da 240 da 5 boy atmassam arabayı caddede yakarım
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

vcu15
    Misafir
    uzatmanın anlamı yok miniks çok güzel sölemiş hodri meydan güvenen gelir

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    videoyu koy ben yorum yapmıyorum sana

Grs91
    Misafir
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    He o yanındaki şişkoyada söle kardeşim O hırsız kasa PATLICAN MORU arabasını oda getirsin ona da 240 da 5 boy atmassam arabayı caddede yakarım
    motoru bana wer mini ye atım sora sen kasayı yakarsın

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı VTEC_FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin 220 de dedin yerde benm 4 bitmio kardeşim bunun 5 i var 6 i si var bizdaha yeni başliıoruz sizin bittiniz yerde o yüzden siz kendi aranizda mutlu olun m3 size 3 beden büyük gelir...XXXL
    madem büyük ne diye kendinizi küçültmeye daha fazla çabalıyorsunuz ki ben onu anlamadım, size küçük geliyosa k20, k20 nin bittiği yerde siz başlıyosanız madem hiç başlamayın bence

bende 220 den sonra giden arabayı naapiiim , mustafa abinin de dediği gibi.

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fatih abi süpersin yaaa rüzgar tuning oldunuz hilmi ile şu lincoln le 3.20 yi denicez haa unutturmayın 750 dolar yalan olmasın......

VTEC_FATİH
    Misafir
    yerse yemezseyi birakin cok konuştunuz cağirdiniz PLAKAYİ OKUDUNUZ SUS 21 bazi şeyleri anlatti bu oyuncak deil her akşam cikmaz işimiz gücümüz var bzm siz m3 ü geçmenin hayalini yaşayin yasin kardeşinle beraber yatin işallah bi gün fatihi geçeriz die hayalller kurun terziden beter oldunuz video yu kese kese lüften şu videonun 2 saniye ilerisinide koyun nasil yanindan işinlandimi herkes görsün ayrica 110 da bastik da hiç kafa bile cikarabildinmi 110 da bastimiz an yarim araba öne ciktim buna da cikmadin yazda görim ayni zamanda sen tüm typerlarin kocasisin ama SÜPERMAN geldi HULK U bozdu...

Grs91
    Misafir
    fatih kardesim hayırdır seni forum ortamlarında goruyoruz, dunya gozuyle gorusemıyoruz hosgeldın kardesım

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e46 m3 zaten 250 yapmıyormu?limitörlü deglmi?

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu makaranın ucundan orkinos çıkarmı hilmi yada ahmet parlıyo diye başka bir kadınada sıkarmı
    Ailecek zevkle izliyoruz
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

KAAN_M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hilmi apaci kardeşim sen git elfreni cek mahalle aralarinda o işlere devam et arabani yakma yazik günah rengi güzel...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu alemde en hızlı k20 hulk abi kim ne derse desin bir k20 atmosferik bundan hızlı olamaz kimse bişi demesin bu sözüme daha hızlısı var gibi varsa nerde göremiyoruçş şehir efsanesi diil gerçek hulk k20 fatih abi hulk 2 vites de başlasa baya geçerdi m3 sonra m3 4 te geçerdi kısa var hulkta hergün gördüğün araba biliyosun yiğidi öldür hakkını yeme sende m3 ü resmen konuşturmuşsun helal olsun bu arada...

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTEC_FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yerse yemezseyi birakin cok konuştunuz cağirdiniz PLAKAYİ OKUDUNUZ SUS 21 bazi şeyleri anlatti bu oyuncak deil her akşam cikmaz işimiz gücümüz var bzm siz m3 ü geçmenin hayalini yaşayin yasin kardeşinle beraber yatin işallah bi gün fatihi geçeriz die hayalller kurun terziden beter oldunuz video yu kese kese lüften şu videonun 2 saniye ilerisinide koyun nasil yanindan işinlandimi herkes görsün ayrica 110 da bastik da hiç kafa bile cikarabildinmi 110 da bastimiz an yarim araba öne ciktim buna da cikmadin yazda görim ayni zamanda sen tüm typerlarin kocasisin ama SÜPERMAN geldi HULK U bozdu...

videoyu iyi izle bakalım arkadan basan kim kafa cıkartan kim videoyu izleyen herkese sorsak senin sölediginin tam tersini söler vede güler

2.0 4 silindir 220 hp
    3.2 6 silindir 340+ hp

0 dan 400 yada 50 - 220 bunu sabah kadar sölerim yeterki arabayı getirin bu sefer benim istedigim yerde deniyelim

videoyu kim kesio kim terzi oluyo görelim

şişkonun Hırsız kasa M3 ünü de getirin onada tecavüz edeyim
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaan hulk a e46 m3 banada sen düştün e36 lada ben deneyeyim bari ne dersin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mustafa sen git maltepe sahilde arkadaşlarinla kalk...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kapının önünde yatırıcağıma kalkarım kanki

vcu15
    Misafir
    0 400 hulka tam oy 50 200 hulka tam oy ama denendigi şekilde de olacak olan belli m3 alır hulk torksuz kalıo orda m3 ün işine gelio uzunda deneniyo yani bu adaletsizlik kendine güvenen en kral m3 0 400 ve 50 220 denesin derim oyum direk hulka dır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana bir masal anlat baba m3 ü gecen k20 olsun içinde .....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)