öncelıkle kımse kusura bakmasın nokta demiştim ama ibrahim herkesın huzurunda cümleler kurduğu icin son olarak bende bıseler katmak ıstıyorum. gercekten son sılınmezse sevinirim !
o gece arkadaslarıma söylediğimi sanada söyledım. yanına 1 kısı al 2ye 2 deneyelım 2 boy farkeder dedım. yok etmez dedın. bende konusmanın luzumu yok o zmn arabalar burda yol onumuzde al yanına 1 kısı deneyelım dedım. sonra debrıyaj bitik bılmem ne türlü bahaneler türettin ve yanımdan uzaklastın gittin. yola cıktık vcu yla yürüdük gittik doğrudur ama biz senle gebzede tekrar yanyana gelmıstık madem denemek istiyodun bir kornana bakardı ama talep göremedim neyse.
sunuda bil ben gsi geciyorum diye sevinmıyorum gectiğim ilk gsi değilsin. sadece her kosulda 1o6 geciyorum diye bana kelime yapmıstın hatta forumda yazdıkların mevcut bunun icin özellıkle senle denedım yoksa baska bir espirisi yok. netıcesınde sende yanıldıgını gordun. benım baska demek istediğim birsey yok. senın demek istediğin varsa burdan değil pm den beklerim.