User Tag List

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
146 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: white typer vs redsun mrs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RedSun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet yok, zamanında murata dp'a wideband çıkışı yapın dediğimde custom garage ın unutupda yapamadığından dolayı şuanda wideband yok aracımda.

sağ aksın sökülmesi gerek wideband çıkışı yapmak için. neyse şanzımanım sebebim olurda yaptırırım.

yazılımcım afr nin nerelerde gezdiğini az çok biliyorki ilk yaptığı mrs değil. kendine afr gereklimi diye sorduğumda gerek yok, 630cc lik enjektörlere geçtiğimiz zaman alırsın dedi.

he şimdi sizin düşüncenize göre afr'siz olmaz dimi!? henüz piston eritmedim motor kırmadım. adama güvendim bişey olmadı.
    Inanc,Araba hangi ayara gore yuruyor sikinti olur yurtdisi yazdirip kullanmak hangi degerlere gore yazilip kullaniliyorki mrs orada yazilan ecu,cip her neyse hava sartlari yol durumlari inemlidir diye dusunuyorum burada bile yok ile dyno Ayari cok farkli gucler veriyor ilk satir konusundada bende kaldim, murat usta gerekli mudaheleyi yapar cunku,normalde ustadan ziyade makinalara kendisinimis gibi davranir AMA tabi sen NE kadar uygularsin bilmiyorum shumi ustad gibi dusunuyorum ama,tabi SEN ayrintilari bizide aydinlatacaksindir diye beklemedeyim
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk satırı görmezden geliyorum. Şimdi senin aracında OEM'den farklı enjektörde var öyle değil mi ? Ve sen kırmadığın için sorun yok diyorsun. İnşallah dediğin gibidir. Sonuçta sen kırarsan kimse sevinmez. O pistonun kolun parası milli servet yurt dışına giden döviz. Ama şunuda bil forged pistonun yanında OEM pistonlar krem peynirden yapılma gibi kalıyor. Yazılımcın aracının all motor olmasına güvenerek deli cesaretine sahip olabilir.
    hayır stock enjektörler var aracımda. alıpda kullanmadığım 630cc lik enjektörlerim bi köşede duruyor, gt30 ile kullanıcam onları.

ayrıca neden görmezden geliyorsun ilk satırımı?
    2.0T FSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Inanc,Araba hangi ayara gore yuruyor sikinti olur yurtdisi yazdirip kullanmak hangi degerlere gore yazilip kullaniliyorki mrs orada yazilan ecu,cip her neyse hava sartlari yol durumlari inemlidir diye dusunuyorum burada bile yok ile dyno Ayari cok farkli gucler veriyor
    rst ile gereken değerleri okuyup ona göre ayar yaptı Nikos, aracın afr dışında gerekli tüm veriler rst ile okunabiliyor. gerek dyno üzerindeki verileri gerekse yoldaki verileri 3G üzerinden anlık olarak okuyarak yazdı ecuyu.
    2.0T FSI

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stok enjektör ise lambda logu ile bir nebze olabilir yazılım tabi uzmanı değilim bu işin. Sonuçta eskiden wideband mı vardı. Enjektör olsaydı şarttı.

Satırı görmezden geliyorum çünkü sorduğum soruya verilecek çok basit cevaba rağmen beni ilgilendirmeyen şeyleri ekleyerek benim aracılığım ile sitem eder gibi bir cümle kurmuş olman.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stok enjektör ise lambda logu ile bir nebze olabilir yazılım tabi uzmanı değilim bu işin. Sonuçta eskiden wideband mı vardı. Enjektör olsaydı şarttı.

Satırı görmezden geliyorum çünkü sorduğum soruya verilecek çok basit cevaba rağmen beni ilgilendirmeyen şeyleri ekleyerek benim aracılığım ile sitem eder gibi bir cümle kurmuş olman.
    zaten gayet basit bir cevap verdim, neden olamadığınıda ayrıca açıkladım.

ayrıca sitem edeceğim o kadar çok şey varki neyse bende bunları görmezden geliyorum.

1 söyle 1000 ah işit derler ya o misal.
    2.0T FSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

orjinal lambda vw 1.8t lerdeki gibi wideband değilse, enjeksiyon open loop a girdiği anda körsün, afr 13.5:1 mi yoksa 12:1 mi göremezsin.

atmosferik araç kurtarır belki ama basınç açılmış turbo araçta wideband olmadan kullanmak gereksiz risk. Özellikle ülkemizdeki yakıt kalitesi bu denli süperken

+ afr göstergesi olması yazılım işinin bir nevi sigortası, orjinal harita da afr ne idi, yeni yapılan haritada afr ne oldu görebilirsin..

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Narrow band logu
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RedSun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rst ile gereken değerleri okuyup ona göre ayar yaptı Nikos, aracın afr dışında gerekli tüm veriler rst ile okunabiliyor. gerek dyno üzerindeki verileri gerekse yoldaki verileri 3G üzerinden anlık olarak okuyarak yazdı ecuyu.
    Yunanli arkadasin cesareti, ve tecrubesine guvenmesine sasirdim masallah akil wermek gibi olmasinda belliki yazilimci ile,hukukunuz guclu aslinda buraya gelerek dyno uzerinde olmasi,gereken aft duzenegi ile mrsyi yazmayi,denese daha saglikli olurmuydu demektende alamiyorum kndimi

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şuayb bi arkadasim buyuk turbo vr buyuk enjektor takti. yurtdisi bir firmanin yazilimini kullaniyor. wideband yok aracinda. hic bi sorun yok.1 kerede yaptilar yazilimi. afr duzgun

olmiyacak bisey degil bence. olmasi taraftariyim ama.

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baqin dogru hepsi yapilavilir ama.malesef rslerde narrow lambda var afr siz arabami olur narrow skinti ama.bircok aracta kendiliginden afr var zaten vaglar felan hep kendiligjnden afr var egt de var var yani ama rs de yok biliyorum
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şuayb bi arkadasim buyuk turbo vr buyuk enjektor takti. yurtdisi bir firmanin yazilimini kullaniyor. wideband yok aracinda. hic bi sorun yok.1 kerede yaptilar yazilimi. afr duzgun

olmiyacak bisey degil bence. olmasi taraftariyim ama.
    Firmanın daha önce kalibrasyonu yapılmış sık kullandıkları bir enjektör var ise çok normal. Hazır reçete gibi birşey yani.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

izo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inancim, seni severim. arabalarina da hep cok emek harcadin. Ama insan bigi ve tecrubeye her zaman acik olman lazim. set-upun baya bi custom su an; wideband takmanin isciligi ne olacak ki? 200-300 en fazla. tak kafan rahat etsin hem log alip Afr'y e gore minciklarsiniz yazilimi daha da iyi gider araban. Allah kaza bela gostermesin
    06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya şu egsoz mevzusuna hiç girmiyeleim. stage önemli değil bellki aracın üst devirlerde zenginde çalışıyorki o kadar ALEV atıyor. bu kimin yazılımı acaba?

yahu aracın yazılımsız olur meth koyarsın kullanmazsız, alev atar yazılım kısık dersin ben çözemedim seni...

[/QUOTE]

arkadaş kafan mı iyi. Harbiden 10 afr ile o şekilde yürüyorum. Bi de 11.5 falan olsa demek ki 30r lı subaruları kovalayacam. Boşuna demiyorum teknik bilgin 0 diye. Etrafına sor bakalım fakir karışım mı zengin karışım mı daha iyi yürür diye. Orada arabanın üzerindeki evet özgünün yazılımı. 255 hp aldığımız yazılım.

Methanol koyarsın kullanmazsın. yaw kafan mı basmıo. Metanolü taktım 2 gün sonra araba satıldı. Tankı görmüşmüşte yarım depo varmış. Ulan araba bendeyken mi gördün depoyu. Açıpta kokladın mı içerisinde su mu var metanol mü var diye. Benim koyduğum 1 maşrapa maslak sanayi musluk suyu. O da pompası çalışıyor mu diye konuldu. Arabanın üzerinde kar lastikleri var. Ocak ayının başı ayar yapsam ne olacak kiminle yürüyecek. Karlı yollarda noel baba mı kovalıyacam kar lastiği ile bi tane deneme yapmamışken. ayarını yaptırsam heralde candan a bütün mapleri ile gönderdiğim şekilde gönderirdim metanollü map i.

Beni kendinle karıştırma inanç benim kimseye yalan borcum yok kimseye de senin gibi iftira atıcak halim yok. Denemeye her zaman eğlenmek için çıktım. Sonuna kadar açıp çıktıklarımda oldu. Videosu yok demek o yazılımla yürümediği anlamına gelmiyor. Yardım konusuna gelince sen o suları çoktan aştın kardeşim yunan kankan yardım etsin sana. Müthiş adam ya wideband olmadan değer görmeden süper yazılımlar yapıyor. Üzerinde daha büyük turbo var oem enjektör var ben 1.25 barda duty cycle doldurdum sen 1.5 bar basıosun aynı enjektörle daha büyük turboyla. Araban fakir değil. Vay be. Şu yazdıklarımı okusan bile yardım ettiğimi anlarsın esasında.
    IN BOOST WE TRUST

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inanç abi çok geçmiş olsun çok üzüldüm azmini taktir ediyorum abi ufak tefek sıkıntılar kaldı onlarıda çözdügünde TR de çok hızlı megan rs izlicez inşallah tebrik ediyorum seni.....

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla şans eseri bi ticarette tanıstık senle ogün bugündür nasıl emek harcıyosun neler yapıyosun az cok el becerini biliyorum abi Aylarca serviste bi farın yanmama sebebini bulamayıp sorunu depoda beraber buldugumuz günden beri

Çok emeğin var mRS'de, Maşallah emeğinin karşılığınıda yavaş yavaş alıyosun.. Allah sorunsuz bitirmeyi nasip eder insallah.. Her yapılan olacak diye bişey yok, helede senin ki uğraşılması zor bi okadarda karışık, hadi beraber yapalım diyecegin cok az kişi, yakınlarında neredeyse örneği olmayan bir arabayken.

Zamanla cok daha iyi yürür insallah, sorunsuz sıkıntısız
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Cansın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haaaruuuuuun

BORKED

Fıtı fıtı Gti - EP Type R Dışarıdan Çekim - YouTube

Bugünleri çabuk unutma
    Meggyi ben kullanıyordum ve İnanç yanımdaydı. Sadece hafiflikten kazancın oldu
    İnanç'la arabasını bitirelim seni evinden alıcaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cansın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haaaruuuuuun

BORKED

Fıtı fıtı Gti - EP Type R Dışarıdan Çekim - YouTube

Bugünleri çabuk unutma
    Meggyi ben kullanıyordum ve İnanç yanımdaydı. Sadece hafiflikten kazancın oldu
    İnanç'la arabasını bitirelim seni evinden alıcaz
    hahaha bunu niye koydun sen şimdi orda cosmusuz bizde hızlı polo

Cansın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahaha bunu niye koydu nsen şimdi orda cosmusuz bizde
    Adamı kızdırmak için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cansın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adamı kızdırmak için
    zaaaaaaaaaa diğerlerini koyma kursun atar ))) birazdan burda tokatlı savasa hazırlan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)