User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
123 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: 1o6 Gti vs Saxo Vts & Astra Gsi

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    M52 dediğiniz nedir arkadaşlar hangi m52 nin pistonları bu 80 lik mi 84 lük mü?
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gözden kaçmış
    evet eminmisin serkaaa nıııımmmm ?
    yoo deılım emın olsam dırek alır derdım herhalde
    %80 dıelım...

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    M52 dediğiniz nedir arkadaşlar hangi m52 nin pistonları bu 80 lik mi 84 lük mü?
    bmw pistonu 3.20 lerindi galiba tam emin değilim ama bmw 80lik

Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yoo deılım emın olsam dırek alır derdım herhalde
    %80 dıelım...

kanks piston headers çip kısa tamm güsel şeyler bunlar ama en önemli parça yok egzantirik velinimet yok çipli 106 ile aynı kare içersinde video var ha ben saxo kötü 106 iyisinde değilim ama typer geçme hayal dünyası geliyor bana arkasından gitmek yada berabere gitmek iş değil bana göre boy çıkartıcaksın 2-3 tamm ama dediğim gibi hayal dünyası.Hele beyinli typerla harbi diyorum plakasını göremez
    bi ara beyinli typerla 2-3 boy gibi laf geçmişti ona istinaden söledim.
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok anladım. 320 ise 1650 cc eder. sıkıştırma da yüksek tabi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ok anladım. 320 ise 1650 cc eder. sıkıştırma da yüksek tabi.
    ben 320 lerin die biliyorum ama eray msn den şimdi 320lerin 84 dedi yanlışımda olabilir ben öle hatırlıyorum bilen bi arkadaş yazar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    320 lerin 80. 328 lerin 84. 84 leri takılabiliyosa 1810 cc civarı oluyor zaten.

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 320 lerin die biliyorum ama eray msn den şimdi 320lerin 84 dedi yanlışımda olabilir ben öle hatırlıyorum bilen bi arkadaş yazar
    ben bi anda 3.25 e gitti aklım sonra düzelttik ama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bi anda 3.25 e gitti aklım sonra düzelttik ama
    sen zaten ne biliyonki 3.20 dimi kavukkk

y@sin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Camera ya çeken benim Araçlar Güzel yürüyor maşaallah ama Fb astra yı geçiyor buda bilinsin boy boy demiyorum ama geçiyor saxo ya gleince teke tek yürümelerini dışarıdan izledim kafa kafaya gördüm ben yanlışsam düzelttin Maşaallah hepsine..

abidin TYPE-R
    Misafir
    106 cok ıyı yurumus okadar dolu bı saxso yanlız bunlarıyapabılıyo 106 doldurunca neler yapıcagı ***** tebrıkler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ertan typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ntk ibrahim bu mütevaziligin hep böyle kalsın.ibrahim kardeşimin önüne araç çıktıgı apaçık belli hatta bi kaç izledim böyle geçmeyipte geçtim demek yanlış zaten herşey ortada görüldügü gibidir ibrahimi iyi tanırım önüne araç çıkarsa gazı keser makasa girmez geçtim diyenler gelsin yarın gebzeye deniyelim.aynı olay benimde başıma gelmişti bi typer le iyi bilirim......
    Geçtik zaten geçmedik diye bişi yok videolarda ikisindede sona doğru gez kesiyor onalrı zaten geçtik diye saymıyoruz Attığımız boy farkı 1-1.5 boy civarıdır anca geçtiğimiz belli boy boy geçtik demiyorum ama sonuçta geçtik 2 ye 1 hemde geçmeyipte geçtim demek yok bizde yoksa zaten videosunu koymazdık uamrım yanlış anlaşılma olmasın bizim kimseyle sorunumuz yok madem yazılmış yazmak istedim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 ya maaşallah 2 ye 1 ve parça farkı var.güzel yürümüş.saxo headers'i sökerse daha ii olur.astrada ii yürümüş.bütün araçlara maaşallah diyelim.bence bu kadar polemiğe gerek yok,amma çekemiyosunuz birbirinizi.bi gün geçersin,başka bi gün geçerler.bu işler böyle.

Fır@t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    FB'ye masallah dıer araclara gore nerdeyse stock sayılır + 1 kısı
    Saxo'da bı sıkıntı oldugu bellı,zaten sahıbıde belırtmıs,sorun gıderıldıkten sonra esıt sartlarda bı daha denenır sonuc cıkar ortaya...
    Gsı'ın onca verılen emekden sonra daha ıyı yurumesını beklerdım
    kavgasız gurultusuz devam.Tebrıkler herkese..
    Bu arada belırtıldıgı gıbı 106&saxo'da headers rezalet orjinali +51 komple boru + son sus. cok daha basarılı sonuclar verıyo bız (U) 106'da tekrar tekrar tecrube ettık...
    '' Menfaatlerinin esiri olanlar, Şereflerini hiçe sayarlar ''

vcu15
    Misafir
    Alıntı uTkU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu vcu 3 ay önce Ataşehire geldiğindede çok büyütülüyodu Daha öncesindede FB ile denediğinde baya boy yemişti.Sonra chip taktı fb chipsizdi yan yaan yürüdüler diye hatırlıyorum.Gebzeden Akın vardı VCU'nun yan koltuğunda.Ben VY serkanlaydım(chip,filtre.eksoz sadece kat iptl ve son susturucu.)ondanda yiyodu boyu Hani ilk sahibindeyken bilmemde taçsız kral gibi bi konu olmuş bu.Ve fb De m52+kısa olsun boylar çok farklı olur emin olun.Sabahtan beri bakıyorum çok gereksiz tartışmalar var..Kos koca adamlar evden çıkıyosunuz karşınızda yol..
    ewt bilmeden bi gereksiz konuşmada yapan sensin dostum vy beni mi geçti boy boy bunada iddalaşırım yanımdaki akının arkadaşıymış vy ikisinede bi sorsana vcu kaç boy atmış vy ye bu kadarda olmaz ya anlamadım gitti bu vcu bu kadarmı rahatsız ediyodu sizi hahahahah ayrıca 10 defa söledim yine söylüyorum vcu ile fb ben almadan önce denemişler ben aldıgımda vcu öle yürümüodu chipi ben yaptım komple eksozu ben yaptım filtreyi ben yaptım ondan sorada olay oldu zaten isteyen kabullenir isteyen kabullenmez ok kimsenin zoruna gitmesin bu kadar ben bıktım artık bu saçmalıklardan bu akşam gelin görün hepiniz artık konuşmanın bi manası yok ok.

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m52 piston BMW'nin 2000cc motorlarından çıkan pistonhacim ve sıkıştırma değişiyor.

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vcu15 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ewt bilmeden bi gereksiz konuşmada yapan sensin dostum vy beni mi geçti boy boy bunada iddalaşırım yanımdaki akının arkadaşıymış vy ikisinede bi sorsana vcu kaç boy atmış vy ye bu kadarda olmaz ya anlamadım gitti bu vcu bu kadarmı rahatsız ediyodu sizi hahahahah ayrıca 10 defa söledim yine söylüyorum vcu ile fb ben almadan önce denemişler ben aldıgımda vcu öle yürümüodu chipi ben yaptım komple eksozu ben yaptım filtreyi ben yaptım ondan sorada olay oldu zaten isteyen kabullenir isteyen kabullenmez ok kimsenin zoruna gitmesin bu kadar ben bıktım artık bu saçmalıklardan bu akşam gelin görün hepiniz artık konuşmanın bi manası yok ok.
    bnm anlamadğım dünden beri okuorum omu beni gçti güldürmeyin etmeyin filan konuşuosun ama sarı 106 yı geçtim diodun adam videosunu koydu nie hiç sesini çıkarmıosun
    ben kime inanıcağımı şaşırdım 106 ları çok sevdiğim için konuyu takip ediorum ama
    videolar hiç senin anlattğın gibi deil
    Team PAŞAOĞLU

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı y@sin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Camera ya çeken benim Araçlar Güzel yürüyor maşaallah ama Fb astra yı geçiyor buda bilinsin boy boy demiyorum ama geçiyor saxo ya gleince teke tek yürümelerini dışarıdan izledim kafa kafaya gördüm ben yanlışsam düzelttin Maşaallah hepsine..
    ulan birinizde maşallah diyinbe yok astrayı geçiyor yok boy boy atıyor be bunedir allah aşkına ya astra tek kisi ağırlığı 1300kg tesisatlı hali 106 2kişi orjinal hali 900 küşürlerde iki kişi dediğin adam yanında olan adam maşallah varla yok arası denecek kadar zayıf etmeyin eylemeyinbikerede arabalar için haksılık etmeyin varsa benim astramdandaha iyisi buyursun oda gelsin dedim yazmayım yazmayım dayanamadım seninde araban ordaydı abisi senneden benim yanıma yanaşmadın ozaman ? beyaz yanaştı yürüdük gitti bidahada yanıma gelmedi benim arabama yorum yapma aslanım sen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boy boy ayırıyor demedim dostum ben yanlış anlamışın sen,1 boy civarı geçiyor dedim boy boy da ayıramıyor demek istedim eğer iyi okursan anlarsın yukarıdkai mesajlarıma da baakrsan maşaallah hepsine yazdım daha ne yazmamı beklerdin umarım anlarsın iyi oku öle yaz!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı y@sin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu mesajta yazmışım Fb astrayı geçiyor ama boy boy demiyorum ama geçiyor ve sonunda maşaallah hepsine demişim buyur mesajım..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)