User Tag List

Sayfa 8/13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
244 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Roll Night

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı sinansim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hafta sonu yaparız bişeyler bende çoktandır çıkmadım bakalım piyasa nasıl
    sınan alalım harunu evden evet bu hafta sonu olsun haraket bende sıkıldım
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Got turbo typerla dene sinan ����
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Got turbo typerla dene sinan 😁😁
    hanı turbo typer nerde deneyecek varsa banada soyle geleyım hemen
    DR.ECU

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yasin senle çok roll yaptık.

Çok pilot gördük volan yamultani bile görmüştük tuna ile belki hatirlarsin

Senin bir tek hatan var onu sende biliyorsun.Bir ara görüşelim bro

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motorla sıkan turbo typer vardı onla denenebilir 81 DD di galiba

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yasin senle çok roll yaptık.

Çok pilot gördük volan yamultani bile görmüştük tuna ile belki hatirlarsin

Senin bir tek hatan var onu sende biliyorsun.Bir ara görüşelim bro
    yavru aynen konuştuğumuz gibi boş muhabbet yapan ve yorum yapan çok. herkeze hazır vitrin oldu kafalarda ygz yürümedi vs vs izlenim oluştu yada jr beni geçti gibi hissiyat uyanmış gibi oldu kafalarda ama sağlıklı bişiy yok boktan bi video koyulmuş 120-140 km hızlarda hepsi bu kimle özelden konuşsam bana bu tarz şeyler söylüyorlar
    PowerTune

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SEÇKİN172 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motorla sıkan turbo typer vardı onla denenebilir 81 DD di galiba
    suan musaıt degıllermıs basınc ve tekrar ayar yapılcakmıs ondan sonra denerlerse denerız sorun yok
    DR.ECU

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yasin_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sağlıklı bişiy yok boktan bi video koyulmuş 120-140 km hızlarda hepsi bu kimle özelden konuşsam bana bu tarz şeyler söylüyorlar
    Bir daha bana deneyelim diye ne msj at ne ara nede haber yolla.sahtekarmıyız bi 120 de geçerken videoyu geçiyoruz diye koyucaz. ordaki hız en az 180.bidaha nuhatap olursan kalbini kırarın.başlarım denemesinede arabasınada.Herkesin haysiyeti şerefi var.doğru düzgün konusun.insanın canını sıkmayın.
    Scorpion TypeR

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yavru aynen konuştuğumuz gibi boş muhabbet yapan ve yorum yapan çok. herkeze hazır vitrin oldu kafalarda ygz yürümedi vs vs izlenim oluştu yada jr beni geçti gibi hissiyat uyanmış gibi oldu kafalarda ama sağlıklı bişiy yok boktan bi video koyulmuş 120-140 km hızlarda hepsi bu kimle özelden konuşsam bana bu tarz şeyler söylüyorlar
    Şimdi anladın değil mi telefonda soyledigimin herşey çıktı malesef.

Bazı şeyler zaman geçse de değişmiyor.

Yasinim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zübeyir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir daha bana deneyelim diye ne msj at ne ara nede haber yolla.sahtekarmıyız bi 120 de geçerken videoyu geçiyoruz diye koyucaz. ordaki hız en az 180.bidaha nuhatap olursan kalbini kırarın.başlarım denemesinede arabasınada.Herkesin haysiyeti şerefi var.doğru düzgün konusun.insanın canını sıkmayın.
    dostum senin ne şahsına ne arabana bişiy mi dedik de celalleniyorsun?
    haysiyet şeref_? Zübeyir sen ne saçmalıyorsun ben koyula videoya yorum yaptın sen de yok yasin kardeşim yanlışın var ordaki hız bence en az 180 km diyebilirdin. yok bir daha denemem başlarm arabasına senin karşında çingene yok biliyosun demi_?
    PowerTune

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi anladın değil mi telefonda soyledigimin herşey çıktı malesef.

Bazı şeyler zaman geçse de değişmiyor.

Yasinim
    vallahi şaşırdım sana telefonda dedim ki zübeyiri çok severim şu zamana kadar hiçbir eksik gedik çapsız muhabbetimiz olmadı olmazda sorunda olmaz onunla asla böyle polemiklere bile ne o nede ben girerim demiştim... bunları söyleyeli 1 saat olmadı bile... vallahi helal olsun ya
    PowerTune

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ortadan konusalımda ygz gitmiyor diyen kimdir denesın gorsunler bu yorumu yapan adamların evde klavyesi 2-3 tane zubeyır zaten uzunda onume cıkıyor dedi su hızlarda ondeyım su hızlarda arkadayım dedi gerek ozelse gerekse ortalıkda su geçti bu geçti diyip ortalıgı velveleye vermenin anlamı nedir
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum senin ne şahsına ne arabana bişiy mi dedik de celalleniyorsun?
    haysiyet şeref_? Zübeyir sen ne saçmalıyorsun ben koyula videoya yorum yaptın sen de yok yasin kardeşim yanlışın var ordaki hız bence en az 180 km diyebilirdin. yok bir daha denemem başlarm arabasına senin karşında çingene yok biliyosun demi_?
    o video kim koydu arkadaş.uzaydanmı indi.düzgün yorum istiyosan düzgün yorum yap.boktan moktanlı konuşursan bende öyle yazarım.yaptığın çingenelik başka birşey değil.sanki zorla biz seni çıkardıkda denettik.arabanın osu busı eksik deyip duruyosun eksikse niye çıkardın.denemek isteyen sensin halledip gelseydin.bizmiyiz bunun sorumlusu.sürekli onu bunu bahane ediyosun.olabilir araban ogün başka bi sebepten dolayı gitmemişte olabilir.herkesin başına gelebilir.beklediğinden daha kötü bi sonuç oldu dıye denemeye laf atma.denedik bu kadar gitti hızlanıcam gelicem de.polemik yapma arkadaş.sanki 120 de kafa burun gidip ileride 10 boy olmuş gibi konuşuyosun.orada olanı daha ilk indiğimizdede konuştuk halada aynısını söylüyorum benim 5e atana kadar ben. çamurluk öndeyim.5 atıncada xen kafa çıkardın olan bu.git arabanı 10 boy hızlandır dene istediğinle.benim seninle deneme işim bitti bu laftan sonra.soran olursada 100 boy geçtin nemi aoyle heryere.
    Scorpion TypeR

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    denemeye geliosunuz videolarınızmı yok CAMERALARINIZ yok ölemi bırakın su geyiği
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zubeyir iyi niyet rollingcisi ben olsam 90da basmazdim.

bu gune kadarda 90 da atmosferik rolling gorulmedi.

Birde 2.vites 70 de deneyin olurmu yasin ? Hem onlu arkali videoda cekersiniz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zübeyir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o video kim koydu arkadaş.uzaydanmı indi.düzgün yorum istiyosan düzgün yorum yap.boktan moktanlı konuşursan bende öyle yazarım.yaptığın çingenelik başka birşey değil.sanki zorla biz seni çıkardıkda denettik.arabanın osu busı eksik deyip duruyosun eksikse niye çıkardın.denemek isteyen sensin halledip gelseydin.bizmiyiz bunun sorumlusu.sürekli onu bunu bahane ediyosun.olabilir araban ogün başka bi sebepten dolayı gitmemişte olabilir.herkesin başına gelebilir.beklediğinden daha kötü bi sonuç oldu dıye denemeye laf atma.denedik bu kadar gitti hızlanıcam gelicem de.polemik yapma arkadaş.sanki 120 de kafa burun gidip ileride 10 boy olmuş gibi konuşuyosun.orada olanı daha ilk indiğimizdede konuştuk halada aynısını söylüyorum benim 5e atana kadar ben. çamurluk öndeyim.5 atıncada xen kafa çıkardın olan bu.git arabanı 10 boy hızlandır dene istediğinle.benim seninle deneme işim bitti bu laftan sonra.soran olursada 100 boy geçtin nemi aoyle heryere.
    o gece senin yanındakiler gibi benimde yanımdakiler arkadan video çektiler birazdan yükleyeceğim ama şu zamana kadar bizimde çektiğimiz o baktan saçma videoyu koyma gereği duymadım çünkü içimde herhangi bir hissi duygu yok... yani çekilen videoların hepsi *** tan adam gibi değil manasında derdşm 10 boy olsaydı şunu iyi bil ki ben arabama 100-200 dbn alır çevremdeki birçok arabalarla kıstas alır araba tamam budur dediğim anda atasehire çıkardım. yiğit yukarda hata etmişssin dedi benim hatam iyi niyetten kaynaklanıyor galiba

birde video koyulduundan beri videoyu çeken arkadaşlar dahi olmak üzere kameranın açısına göre mi artık bilmiyorum 1 çamurluk çıktım diyip duruyosun sonra 5 atınca sen cıkıyosun diyosun ama ben senin benim önüme geçtiğini hiç görmedim su zamana kadar da tek bir kelime etmedim, zerre kadar sorunda etmedim bizde bir kere 3 te bastık yanından çektim gittim dimi, birkere dile getirmedim su zaman kadar neden vites atamadın 4 e atamadın yada 5 e atamadın ben bahane olarak mı gördüm atamadığın vitesi yada tek kelime dahi etmedim

ayrıca biz senin kamera acından bastık gece boyu video aldın hatta durduğumuzda bana da atarsın yda benim tarafa gec sanada gönderrim dedim, içimde art niyet olmadan nerde çektiğin videolar yok. ben bunları buraya yazmaya bile utandım dostluğumuzdan. kamera ayağı takıldı yandı bitti çekemedin tek bir kelimemi ettim hayır tek bir bahane mi dedim hayır senin karsında kaşar bi kalp yok Zübeyir bunu bil.

ama bana kıstas alacağın araba değil dedilerde ben yok dedim jr zübeyirde sıkıntı olmaz son derece rahatım dedim.

sen kafanı yorma Zübeyir zaten bana defalarca söylendi bir daha denemez asla filan diye hiç sürpriz olmadı
    boktan video dediğim için kızdıysan bu kadar alınganlık yapacağını bilmiyordum kusura bakma bizimde elimizde boktan video var atmaya su zaman kadar gerek duymadığım.

zaten orda 3 girdi ama bu sefer 4 girmedi yanıma geldin 5 de gene çıktım bunu sende bende biliyoruz ama beni gene tatmin etmediği için çektiğimiz BOKTAN videomuzu koyma gereği duymamıştım.
    denesende denemesende sıkıntı yok davetime icap ettiğin için o gece gene de sağol.
    beni şakşakçılara kalbi kaşar olan insanlarla karıştırma hak yolu birdir.
    PowerTune

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herzamanki gibi hep yancilar karistiriyo yine ortaligi
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zubeyir iyi niyet rollingcisi ben olsam 90da basmazdim.

bu gune kadarda 90 da atmosferik rolling gorulmedi.

Birde 2.vites 70 de deneyin olurmu yasin ? Hem onlu arkali videoda cekersiniz ?
    ben kötü niyet rollingcisiyim zaten sıkıntı yok muharrem sen dert etme o tatlı canını sıkma. 70 dede 80 dede 90 dada 300 dede basarız, bana aşağı gel demesi yeterdi
    o açığı 2 ci kornada oturmanızla fazlasıyla kapıyonuz merak etme
    PowerTune

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kötü niyet rollingcisiyim zaten sıkıntı yok muharrem sen dert etme o tatlı canını sıkma. 70 dede 80 dede 90 dada 300 dede basarız, bana aşağı gel demesi yeterdi
    o açığı 2 ci kornada oturmanızla fazlasıyla kapıyonuz merak etme
    Eywallahh ..........

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)