User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
40 sonuçtan 39 ile 40 arası

Konu: AL106 & vcu saxo

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı azrail Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım sen benimle kalktığında sarhoşmuydun ????

200 tane seyirci vardı o gün. herkes yanlış biliyor bi senmi doğru biliyorsun

ilk kalkışta geçtin doğru ama fodepar yaptın. kalkışı yaptıran arkadaşda daha önceden muhabbeti olunca yazmıştı. yinede yetiştim yarım boyla geçtin. sendeki videoda odur. ikincisinde de ben geçtim ve fodepar falanda yoktu. o video da bende var. üçüncü kalkış için yerime geçtiğimde ibo senin yanına geldi birşeyler söyledi ve gittin. sonra ibo bana geldi cem sen ikincisinde fodepar yaptın o yüzden biz kazandık dedi. kim söyledi bunu sana dedim finişten söylediler dedi. finişten fodeparı nasıl görüyorlarsa!!!!!!!!! finişe sordum kuleye sordum hiçbiri böyle birşey söylememiş. kalkışı yaptıran arkadaşa sordum. tam tersi ilkinde o yaptı nasılsa sen geçersin diye birşey söylemedim dedi.

başka bi başlıkta üçüncü kalkışda benim için gelmedi demişsin. ya bu kadarda olmaz arkadaş insaf. kalkış için yerime geçtim sen pit alanına girdin. onun videosunu bulursam gösteririm!! yani ibrahimin hatırına kalkmıştım zaten .sevmem dragmış rollmuş hep çamur oluyor. Bi daha senle töbe

bu arada benim araba şuayb in dediği gibi bozuktu. oksjen sensörü arızalıydı ve halada arızalı
    eywallah cem saolasın beni kırmadın kalktın kalkısıda arkadasıla beraberyaptık telsizle sorduk sonu cem geçildi dendi bidaha kalkıldı fodepar var dendi ama cem aldı busefer telsiz konuşmamızda allah var cemin arabası okadar yürüdü okadar sıkıştırıldı sonuçta vcuda hiç yürümeden kalkış yaptı cemi tebrik ederim maşallah arabasına diecek yok arabasıda cem kadar sağlam

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaRuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben zaten drag fılan yapmam ne cem kardesımle ne de serkanla kılolar ofsayt
    bırı 50 kılo bırı 60 kılo ben hıc soylemıyeyım
    Sen sus. Hatta sana diiiissskk yapmaliyim ben
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)