Her ne kadar 1.8 T FR'ım olsa da Hayatımda duyduğum en güzel cümle :
Olduğu kadar, olmadığı Type-R
RSA Motorsports & 3.5" Type-Adana Exhaust & AEM Cai & Bi de Forge Dump Valve'cik
cam car küçük bir tık daha hızlı sanki. Üst hızlarda birbirlerine tünel yapmaya başlıyorlar. Araya bir şerit konulsa sonuç çok az değişebilir diye düşünüyorum. Ayağınıza sağlık.
DTi
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Bi hıdıra bakar![]()
Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder
34 GE 5563 - BlackGetz
34 KA 0667 - matKAp VTI
41 KK 495 -- KKing VTI
34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+
Vb yürürü emsallerine göre her zaman kıyaslanmaz bir araba Umut'um ,
Cem abinin pilotajınıda ne derece iyi olduğunu biliyosun kaldı ki vb nin speclerde olan ciğerli vteclerle bu denli yürümek her Vtec e nasip olmaz
Ben bundan önce denediğim fhe li vteclerle 5-6 boy fark attıklarım da oldu ama onları ölçü asla almadım.
Şimdi eğer aracım satılmaz durursa headır takıcam Cem abide egzoz değişir bir daha deneriz sonuçta biz birbirimize yabancı insanlar da değiliz.![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
KaDil olaydı iyiydiGüray TR nin ilk sahibi 98-99 yıllarında VB cem in evinin yanına gelip gidiyormuş anlata anlata bitiremiyorlardı arabanı
![]()
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
Maşallah subhanallah deneyen araçlara güzel deneme olmuş kanka![]()
Sıradanız ama.. Ön Sıradan.
MR AirMass qreen AnacHONDA
YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit
0533 653 88 39-0262 32263 40
Murat YILDIZ ..
maşallah fitenk lere taş değmesin (TR vti nin sıfır hali bizim sitenin garajında idi her gün bakardım 1999 yılında )
header ne kadar fark ediyor, deneyen arkadaşlar bi yorum yapabilir mi?
3sonları 4 başı itibariyle başlıyor benim bildiğim, alt viteslerde bişey fark ettirmiyor.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Heyy maşaallah be.. Gry müdür, sana ayrı maşaallah![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)