arkadaşınızın aracınıda bakıma sokun![]()
Bence cuprada bir sıkıntı var. 170 lik olanıyla uzun yolda denemiştim ben fazla gelemedi peşimden. Bu araç 184 lük olsa bile cupranın ayıklaması gerekiyor.
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
iki tane 1.4 tsi 0-100 9sn acaba aynı yerden yakıt alıyor olabilir misiniz?? Yakıtla alakalı mı acaba?
İlk gelen seriden 328 i olmasın. 8 uzaktan 0 gibi durabiliyor.
bir ara gösterge paneli çekildiğinde daha o kadar mı gitmiş dedim ben. cupra cayır cayır yürüyen araç hiç beklemediğim sonuç oldu.
Umarım bakım kaynaklı bir problemdir.
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
şöyle cupra bana denk gelmezki, cupra geçelim bir kere de olsa
Bende ciddi sorun olduğunu düşünüyorum cuprada, yürüyüşü çok ciddi bir araç, özellikle alt hızlarda, 320d nin bu şekilde çıkabilmesinin mümkünatı yok.
Dyno'ya çıkın görün ne alemde, hangi devir bandında sıkıntı olduğunu da görürsünüz. Benzindi, stock cupra bulup buluşmaydı, erken bastın geç bastın muhabetiydi derken roll hem daha havada hem de daha pahalı olucaktır![]()
Araç 328i değil. 328i de egsoz soldan çift çıkış, geri kalan motorlarda tek çıkış.
Videodaki araçta tek çıkış.
0-100 9 sn değil de 7 sn civarı olması gerekirdi yanlış hatırlamıyorsam. 3.20i yi bırakın 3.20d ile rahat rahat dalga geçecek bir araç cupra. Bence motorda ne kadar hortum var baktırın kaçak olma ihtimali yüksek. Ya da ateşleme sorunundan bahsedilmiş mantıklı geldi. Siz o arabaya 5 kişi binin bmwnin kaput bagaj çamurluklar ve şöför carbonfiber olsun yine sizi böyle geçemez![]()
Aralarında çok fark varmıdır bilmiyorum ama ben Rocco 160 lık ile 3.28 ile 130 ' a kadar kafa kafaya gittim , sonra 3.28 aldı yürüdü.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)