rüzgar alacam diye cinayet işlemeye çalışanlara hastayım
gorende 1500 hp 2 tane arac denıyo sanıcak bu ne hırs nerdeyse bırbırınızı gebertceksınız roll yaparken bole rolmu olur? bunun adı ne sımdı rollmu?
Hayatımda hiç ciddi bi roll gecesine katılmadığımdan soruyorum:
Bu yarışlar parasına falan mı yapılıyor? Hani hiç yoksa 1000 lirasına falan mı basılıyor? Yoksa zaten trafikli yolda tapagaz 1 ton arabayla kimse kimsenin götüne götüne girmez dimi geçmek için?
Yoksa ''Ahmet Usta yazılım attı Mehmet usta turbo taktı bende 1 boy XYZ Corsaya taktım!!'' diye reklam yaparak Ahmet,Mehmet ustasından beleş işçilik kapmak mı?
''Şimdi bu HBB corsa 2056 lıya yarım boy korsa benim corsa kaça satılır?'' Diye saçma sapan düşünen insanlara arabayı daha kolay satabilmek için yada piyasasını yükseltmek için yapılan bişey mi? Hani ilana kadran resmi koymak gibi
Brian O'Connor zannedip 1 ton 130hp Corsayla ''Highway King'' tarzı bi isim yapmaya çalışmak mı?
Yani gerçekten iyi bir kazancın olmalı ki 1 teneke parçasıyla trafikli ortamda egzozuna ölçüm yapacak kadar giresin?
Bana biri açıklarsa sevinirim lütfen.
Hayır bir şey değil , yakında yine ***** kanal haber yapar. Ölüme meydan okuyorlar diye başlık atarlar...
-Fırat
Er corsa o gece oraya yapılan değişikliklerden dolayı arabayı denemek için geldi , ama sizin niyetiniz pek te araba denemek değildi bu bildiğin yarışmak , oraya hbb yi geçmek için gelseydi zaten geçerdi apaçık ortada tartisilcak çok fazla Bisey yok rollingde herşey mubahtir dediniz zaten niyetinizi belli ettiniz er corsanin Bisey ispatlamaya ihtiyacı yok zaten draglarda yaptığı süre neyin ne olduğunu göstermek için fazlasıyla yeterli tekrar söylüyorum mesele gecmekse er hep hazır her zaman en hızlı![]()
hayaller kurardık biz yıllar önce HBB nin nasıl yurudugunu herkes bılıyor bu speclere ragmen er corsayı gecıyor ya corsayıda gectık gecıldıklerını kabulde ettıler ama vıdeo cekemedıgımız için video altında uygunsuz yorumlar yazdılar sıkıntı yok HBB alayını tokatladı
StorKFocus
buraya koyular bütün videolarda er tarafı ve hbb tarafı olarak hbb 'nin geçtiği bariz belli neyi tartışıyorsunuz ?
Livestrong
er corsa ıkı kışı hbb de 50 kıloluk adamı cıkartın bıde brekaboost yapın yetmedı bıde tunelın dıbıne vur draglarda görelım hbb yı gençler![]()
maşallah corsalar hızlı ama bu kadar tehlikeye atmaya gerenk yok
DTi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)