soluksuz 310
Stroker kit derken nedir tam olarak ?
40-210 efsaneydi
Hacim başka şey azizim![]()
maşallah çok güzel canberk.
M. The most powerful letter in the world.
Masallah Canberk, detailing den sonra tekrar olcseydin :P
Çok güzel maşallah soluksuz hızlanıyor
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
310 da izlerken korktummasallah kazasız belasız
Arkadaslar herkese guzel yorumlari icin cok tesekkurler. Bugun aracin satisini verdim, 2 seneden fazladir cok guzel beraberligimiz oldu beni hic uzmedi V10, umarim yeni sahibi de kazasiz belasiz kullanir.
Murat abi; kaliteli ve uyumlu modifiye sonucu diyelim. Soran arkadaslar icin stroker yok tabiki motorda, guzel gittigi icin Murat abi hep strokerli diye esprili yaklasiyor
Onurcan; zaten detailingden sonra cektim videolari, surtunme azaldi![]()
Yahu satılır mı o fabrıka cıkıslı strokerlı M6???
Ne alıyorsun?
Makyajla bırlıkte V10 motorlar cıddı hızlandı,sanada okunmusu gelmıs. Guzel makınaydı...
Maşallah cidden ben bu kadar beklemiyordum 40 310 bi solukta gitdi v10 sesi ayrı güzel zaten yeni sahibi.gazlar artıkdün gece top gearda m6 nın olduğu bölüm vardı tüm ayarları spora getirmek 4 dakika falan alıyormuş galiba
![]()
Murat abi kasim ayinda askere gidiyorum arabayi da o yuzden sattim, yatmasini istemiyordum. Donunce insallah yine hizli, zevkli bir araba alirim.
Ayar kismi topgear in abartmasi olmus idrive uzerinden butun ayarlari yapmak 1 dakikanizi almaz, ondan sonra zaten direksiyon uzerindeki M tusuna basarak onceden sectiginiz tum ayarlari aktif etmeniz 1 saniyenizi bile almiyor
Tesekkurler arkadaslar guzel yorumlar icin.
Bonus olarak launch control videosu cekmistik onu yuklemeyi unutmusum, linkten izleyebilirsiniz. Iyi seyirler
http://www.youtube.com/watch?v=khAyd8j2mY4
Ilk mesaja duzenleme yapamiyorum, adminler youtube linkini ilk mesaja ekleyebilirse sevinirim.
maşallah 200 300 arası çok acımasız.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)