Buğra A. Nickli Üyeden Alıntı
teşekkür ederim. estafrullah, ben bunları izleyiciler için çekiyorum. zaten profesyonel insanlar için çeksem, burada yayınlamazdım :) yani sonuçta eleştirilir ve eleştirilmesi gerekir. benimde hoşuma gidiyor böyle tatlı eleştiriler.
olayı şimdi anladım. evet, o bir efekt. hoşuma gittiği için ilk defa kullandım ki kullanmakta zorundaydım (hava kapalıydı ve aracın rengi füme). hava gri, mekan gri, araçta füme olunca çok kötü bir renklendirme ortaya çıktı ve kamufle etmek istedim. yapay bir atmosfer oluşturdum kendi çapımda ve açının yönüne görede konumlandırdım tek tek. ama daha kontrastlı bir renk kullansaydım kurgu sırasında, belki o efekt biraz daha kamufle olurdu, hak veriyorum.
çekimin yapıldığı yol; İstanbul Park yolu, evet. ama aracın detayları TEPEÖREN'de çekildi. boş bir şantiye ki bana sorarsanız inanılmaz bir şantiye orası (aydınlatmalı helikopter sahası bile var). hırsızlar gibi girdik, çektik ve çıktık :)
bir de eklemeden edemeyeceğim; 10 senelik tarihi eser bir bilgisayarda bu kurguları yapıyorum. ekranım sarıya yakın bir renk vermeye başladığı için, odamda ki LED TV'yi bilgisayarın ekran kartına entegre ettim. bazen hangisi doğru renk, hangisi değil çözemiyorum.