User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: TECHART Magnum

majesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence araç zaten güzel video da bunun kaliteli bir sunumu olmuş, aslına bakarsanız bu kadar güzel araçları daha da güzel göstermek işin zor kısmı.Dediğin gibi ortam şartları veya kısıtlamalar belkide hayal gücünü tam olarak göstermeni engelliyor.
    ama senin yaptığın veya senin yapıp benim izlediğim bütün videoların başarılı.Benim korkum kendini effect olarak mekan olarak veya kurgu olarak tekrarlaman, bunu yanlış anlama umarım ben sadece bir izleyiciyim ama anladığım kadarıyla eleştiriye açıksın.
    bence insanlar ***** site gibi yerlere araçlarının satışında instagram efecctli resimler koymanın yarına bu tip videolarda koyabilirler bu bir fikir sadece.
    çok daha kolay satılacağını düşünüyorum veya ilgi göreceğine.

emeğine sağlık.
    Erkekler büyümez oyuncakları büyür...

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    video gerçekten çok kaliteli olmuş, yapanın ellerine sağlık... bende aracın ön tarafını begenemeyenlerdenim ama esas gerçek bu tarz durumların tamamen kişisel zevkler ile alakası var.. sahibi beğenmişse gerisi boş bize 41 kere maşallah iyi günlerde kullanmasını dilemek düşer

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tubo Kadavra, Mission Manço vb. tarz da videolar gelicek mi?
    Önce ki eserlerinizin hayranı olarak bunlar beni pek tatmin etmiyor açıkcası
    bir süredir commercial tarzı işler yapıyorum. belki ilerleyen zamanlarda o tarz işler yapabilirim.

Alıntı ege_c Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mobil için link budur,arada m var;
    http://vimeo.com/m/108692390
    Çok dahiyim
    Yapılan işler çok kaliteli, keyifle takip ediyorum.
    teşekkür ederim

Alıntı majesty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence araç zaten güzel video da bunun kaliteli bir sunumu olmuş, aslına bakarsanız bu kadar güzel araçları daha da güzel göstermek işin zor kısmı.Dediğin gibi ortam şartları veya kısıtlamalar belkide hayal gücünü tam olarak göstermeni engelliyor.
    ama senin yaptığın veya senin yapıp benim izlediğim bütün videoların başarılı.Benim korkum kendini effect olarak mekan olarak veya kurgu olarak tekrarlaman, bunu yanlış anlama umarım ben sadece bir izleyiciyim ama anladığım kadarıyla eleştiriye açıksın.
    bence insanlar ***** site gibi yerlere araçlarının satışında instagram efecctli resimler koymanın yarına bu tip videolarda koyabilirler bu bir fikir sadece.
    çok daha kolay satılacağını düşünüyorum veya ilgi göreceğine.

emeğine sağlık.
    bahanelere pek yer vermek istemiyorum. bu böyle olsaydı, şu şöyle olsaydı dersem uzayıp gidecek

yanlış anlaşılacak bir durum söz konusu değil. zaten herkesin her konuda eleştiriye açık olması gerekiyor. kurguda her yönetmenin farklı bir tarzı var. benim tarzım da bu şekilde. bir de elimde ki imkanları göz önünde bulundurmak gerekiyor. en büyük sıkıntım şu an; bilgisayar. yetmediği için tıkanıyorum. istediğim tip bir bilgisayarda 20-30 bin lira civarında olduğu için şimdilik bunlarla yetinmek durumunda kalıyorum.

yapılan işlemler basit gibi gözüksede ilerleyen noktalarda baktığınız zaman aslında her şeyin eğitim ile alakalı olduğunu anlayabiliyorsunuz. ben kesinlikle after effects kullanmaktan anlayan birisi değilim. hayatım boyunca da öğrenme gereği duymadım çünkü ben yönetmen olmak istedim ve bunu başardım. bu işin bir prodüksiyon bütçesi olsaydı kesinlikle farklı bir iş izleyebilirdiniz. bütçeli işlerimde farklı kurgucularla ve efektçilerle çalışma imkanım oluyor ve piyasada çok daha iyi kurgucular ve efektçiler var. bu da işin kalitesini belirliyor.

teşekkür ederim.

Alıntı dj_batukaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    video gerçekten çok kaliteli olmuş, yapanın ellerine sağlık... bende aracın ön tarafını begenemeyenlerdenim ama esas gerçek bu tarz durumların tamamen kişisel zevkler ile alakası var.. sahibi beğenmişse gerisi boş bize 41 kere maşallah iyi günlerde kullanmasını dilemek düşer
    teşekkür ederim, güzel tespit olmuş.

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Buğra A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim. estafrullah, ben bunları izleyiciler için çekiyorum. zaten profesyonel insanlar için çeksem, burada yayınlamazdım yani sonuçta eleştirilir ve eleştirilmesi gerekir. benimde hoşuma gidiyor böyle tatlı eleştiriler.

olayı şimdi anladım. evet, o bir efekt. hoşuma gittiği için ilk defa kullandım ki kullanmakta zorundaydım (hava kapalıydı ve aracın rengi füme). hava gri, mekan gri, araçta füme olunca çok kötü bir renklendirme ortaya çıktı ve kamufle etmek istedim. yapay bir atmosfer oluşturdum kendi çapımda ve açının yönüne görede konumlandırdım tek tek. ama daha kontrastlı bir renk kullansaydım kurgu sırasında, belki o efekt biraz daha kamufle olurdu, hak veriyorum.

çekimin yapıldığı yol; İstanbul Park yolu, evet. ama aracın detayları TEPEÖREN'de çekildi. boş bir şantiye ki bana sorarsanız inanılmaz bir şantiye orası (aydınlatmalı helikopter sahası bile var). hırsızlar gibi girdik, çektik ve çıktık

bir de eklemeden edemeyeceğim; 10 senelik tarihi eser bir bilgisayarda bu kurguları yapıyorum. ekranım sarıya yakın bir renk vermeye başladığı için, odamda ki LED TV'yi bilgisayarın ekran kartına entegre ettim. bazen hangisi doğru renk, hangisi değil çözemiyorum.
    Özet olarak elindeki ekipmanlarınla gayet başarılı bir iş çıkartıyorsun..ve en önemlisi yoruma açıksın;dolayısıyla önün de açık

gurlekyasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence çok başarılı gayet güzel olmuş...
    Yasin Gürlek

YG Cupra

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özet olarak elindeki ekipmanlarınla gayet başarılı bir iş çıkartıyorsun..ve en önemlisi yoruma açıksın;dolayısıyla önün de açık
    teşekkür ederim. valla 7 senedir bu işlerle iç içeyim. torpil olmadan olmuyor, senelerdir yineliyorum. böyle pislik bir sektör işte.

Alıntı gurlekyasin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence çok başarılı gayet güzel olmuş...
    teşekkür ederim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)