Keşke gırtağına kadar dolu f7r de rs kadar yürüyebilse.
Printable View
Kanka sen ne yaptin yaa :)
Denediginiz rs bizim kimseyi savundugum falan da yok ama dogrulari konusmak gerekirse biz o rs le ss f7r a bi vites bile tutunamiyoruz aradaki mesafe boyla da olculmez yani =) f7r bizim burdan cikma az cok biliyoruz hangi araclarla yurur hangi araclara yuruyemez.
Parça fabrikadan çıktığı halde mi ellenmiş mıncıklanmış mı onu söyle. Tabiki kaputu açınca görünecek parça o saydıkların.
Alıntı yapıp yaz Kaan. Kime yazıyorsun bilelim ? Bana mı yazıyorsun napıyorsun. DP Engine Parts Yunanistan kendi sayfasında paylaştı ROL 106'nın dyno grafiğini. Egzantriklerine kadar bizim kitimiz dedi. Sen şimdi ben mi yaptım diyorsun ROL 106'nın egzantriklerini. Burada Selçuk'a söz hakkı doğmasın diye yazmıyorum ROL hakkında. Sen önce şu yazdığını bana mı yazdın onu söyle hele.
Heheheh kapak ppr egzantirik benim istediğim değerler kol ben istedim peki o arabayı ben yapmadım dp engine parts Yaptııııı peki lan insan sormazmı Antalyadaki b serisini kim yaptı yine yunanlılarmı sen bana değil bir yunanlıya inanıyorsan zaten sana yazıklar olsun bak soruya hala cevap vermedin yunanlılar ilk olarak burda daha güçlüsü var dediler hani dynosu dedik evde kimse yok krank ı bizzat ellerimizle yaptık kapak sübap vs vs t.body si alın yapında geçin koyun helal yazıcam.Standart egzantiriklerle standart parçalarla typerlardan cıkan ve cıkarttığım güçler belli benim yaptığım arabalar yazmakla bitmez.
52 li t.bodyli pistonlu vesayreli 106 yaptınız ben t.body olmadan 70 mm lik kelebekli emme ile sizden fazla 183 cıkardım bir yerde yazdım konuştum veya üzerinize geldimmi yapılan emeğe saygı vardır.
Sana yazıyorum bak ben burda forum ortasında tartışacak yaşı geçtim.Sana laf konuştum 5 koy masaya bende koyayım dediğim haricinde cıkarsa al git parayı belki bir şeyler öğrenirsin beni gececek araba yaparsın.Mamiyede 206 ile aynısını yaptınız konuşup konuşup garaj kapılarını kapattınız kendinizi unutturdunuz BÖLEEE DELİKANLILIK OLMAZ BEN AGRASİF ADAMIM GÖĞÜS GÖĞÜSE CARPIŞIRIM red gelecek bu araba ile deneyecek bende orda olucam sende orda ama tek bu araba ile değil başka arabalarlada basacak hangi zihniyettesiniz amk siz ya standaet emmeli plastik emmeli arabayı bir tutyosunuz başka arabalarla.Ben reg e c2 taktırana kadar hangisi takıyordu güç alıyordu gökhan göki takmıştı oda arabayı bitirmemişti bakın en ufak ayrıntıya kadar yiğide hakkını veririm insan olun insan.
Yine bir 106 vakasi :)
Masallah yapan ne yaptiysa eline saglik bu speclerde boyle yurumesi cok sasirtici
Yapılan emeklerın karsılıgının alınmasını gormek benı bızı daha cok heyecanladırıyor.Bu tip tartısmalar hep olur veya olacaktır basarılı bır ısın arkasından elestırı gelmesı gayet normal.Bu elestırılere en guzel cevap aracın yolda ve dunyaca kabul gormus bır dyno uzerındekı basarısıdır.
https://www.facebook.com/EcutunedChi...type=1&theater
Kimse dert yanmasinda ses cikarmasin gene ppr farki konusturdu son ayarida geldi bos bos bakin oyle :)
Agresifim demişsin sinirinden kör olmuşsun. Daldan dala atlamışsın çorba etmişsin. Sana toparlıyayım ben.
Sana yazıklar olsun çünkü YALAN SÖYLÜYORSUN. Setup uzun kollu DP Engine Parts'ın 3 yıldır satmakta olduğu setup. Daha ROL rodajı bitmemişken Ataşehir'de Selçuk yanıma gelip "Abi senin 3-4 yıl önceki yazını okudum benim geçen seneki REG 106'nın setupun aynısını yazmışsın. Kimsede dinlememiş seni. İyiki dinlememişler. Geçen senede benim şimdiki ROL'ün setubunu yazmışsın. İnşallah REG gibi güzel olur." cümlelerini kendi kurdu. Sanki TU5'i baştan yarattın banada kol istediğim gibi demişsin. Neyi istediğin gibi kolun. 137.75 mm uzun kol var. Piston pimi 18mm küçük tip. Piston eteği kısa. Compression Height küçültülmüş. Kiti zaten yapmış adamlar. He onların yaptığı kitde kopya zaten Super1600 EVO2 setupdan. EVO3 bile değil çünkü EVO3 de 139 mm kol var ve EVO3 daha kırılgan. Gerçi kırılgan demişken. Neyseee.
Hangi soru? Görmemiş olabilirim diye yukarı baktım göremedim.
Bunu ROL için mi yazdın ne için yazdın belli değil
İşte senin mantık aynen bu şekilde. Saldırır gibi yazıyorsun. Ortada emek yok diyen mi var? Yada güç çıkmadı diyen mi var? Parçaları işlemişsin güç çıkmış alan memnun satan memnun. Ama STANDART lafını kullanılacak halde olmayan parçalar için STANDART ARABA yazıyorsunuz. Komediden başka birşey olmuyor.
Çok umrumdaydı gerçekten ne yaptığın.
Peki sor bakalım Göki'ye senden o C2'yi ona kim taktırmış ? Kim girmiş kanına yalvar yakar gidip ona sıfır C2 Emme aldırmış ?
İnsan olan adam gibi saldırgan olmadan konuşur.
Bak yazıya geldimi ne güzel yazıyosun yapın satılıyosa orda cıkartın gücü.Bana müşteri geldiğinde yurtdışından tek parca almadan 164.5 teker güc cıkarta biliyorum içim rahat gel acalım arabanın motorunu ahkam kesiyodun o var bu olabilir diye götüne güvenen borazancı başı cam analayzer da var bende derecelerine kadar bakarız benim yaptğım şeyleri bana satacaksınız nerdeyse sağda solda konusuyonuz 16 adet yuvayı cakıp pluyo o yanma odası millet bir tane calıyo düşüyo.Yalan sölüyorsam ALLAH bin belamı versin tek tek liste halinde ben yazdım egzantirk üretemiyodum o zaman imkan yoktu.Yunanlılara gelince hali hazırda orda yaptığım arabalar sattığım parcalar kapaklar daha bir sürü iş sıctığını *** halice insin ilk önce
Eee taktırdın kim güç aldı ben takana kadar güç alana kadar kim yapıyodu test ederim yapar cıkartırım sen forum okursun yapılanı kopyalarsın bak benim yaptığım işlere güçlere dünyada eşi benzeri varmı.ayrıca c2 görüp takanı c2 yi geliştirerek farklı geçmişliğimizde var
Gene başladın elma ile armutu karıştırmaya. Yunana parça satıyormuşda ediyormuşda. E bundan şuan bize ne. Biz aksini mi söyledikde geldin bunu söylüyorsun. Kaan hep bir laf kalabalığı. Ne zaman bir konuya yazmaya başlasan İstanbul'un fethindeki topları büyük büyük dedem döktü demediğin kalıyor birtek. 260 tane post var kim sana yurt dışına mal yapmıyorsun dedi. Yada kim sana o şu DJ 106 da farklı malzeme var dedi. STANDART diye üstüne basa basa yazdığın arabaya ben parça takmadan yapılabilecek şeyleri yazdım OEM parçaları mıncıklayarak. Evet bunlar var, Hayır bunlar yok, yada meslek sırrı açıklamak istemiyorum derdin. Olay biterdi. Sanki ben farklı bişi yazdım. Yukarıdada herşeyine cevap verdim. He DP Engine Parts kitindeki pistonların sıkıştırması 13.0 orjinal 106 kapağı ve 106 contası ile. Krank OEM Stroke için yapılmış. Krankı taşlayıp hafifletmişsiniz galiba çünkü en son kırıldığında şehir dışında toplayan usta "krank ile çok oynamışlar ondan hep kırılıyor bu seferde krank param parça oldu" dedi. Ben onların yalancısıyım. Malzemeyi görmedim. Egzantrik derecelerine gelirsek yukarıda Allah var DP'nin egzantrik derecelerini hatırlamıyorum ne veriyorlardı. Ama EVO2 ve EVO3 setuplar için toplamda 4 farklı egzantrik var başka markalarda.
C2 meselesindede Göki'nin kısmeti değilmiş ne diyelim. Kullanıcı tercihidir. Ben şahsen C2 yerine ITB tercih ederim. Herkesede onu öneririm. He çok ucuz çıkma bulur birisi gel takalım der. Ona göre bişi deriz ama herkesin tercihi kendine. Ben ITB'den yanayım. C2 de ustalaştım dersende o senin bileceğin iş.
Yazıları okuyorum okudukca yazıyorum ya kardeşim icraat yap icraat sunu dedim bunu desim diyosun ben yaptım güc ALDIM DİYORUM hangisi makbul
hunerkamsaft diyim anlayan anlar zaten susuyorsak verilen sözlerden susuyoruz herkes işine baksın
Topları dedem yapmış olsa söylerdim.Ben grafiklerle geliyorum yaptıklarımla geliyorum yazalıcak o kadar cok sey var yazıyorum olamıyan söylemiştimde etmiştimle kalıyo.Dikkatli yazıyorum bu meslekten ekmek yiyorsunuz diye siz bana istediğiniz gibi yazın bırakın gelsin
Ya o nasıl bir cümle Allah aşkına. Ne yapayım bu saatten sonra sidik yarıştıracam diye meslek mi değiştireyim. Beni sen otomotiv sektöründe felan mı sanıyorsun ? E güç aldım diyorsun 2 lafından birinde. Almadın mı dedik ? Burası TechTurkey araçları konuşuyoruz. Esnaflar odası değilki yapılan işleri yarıştıralım. Ki benim işim değil.
Bu polemikler bitmez bu N/a isini sirf bu yuzden biraktim neyse su konuya sadece tek post aticam baskada yazmiycam
Ben ROL 106 yaparken herkez biliyordu belkide bu setupu kurufasulye pilav hesabi yuksek sikistirma uzun kol fln filan klasik agizlarda geziyordu yapan kim hic kimse cunku kimsenin totosu yemiyordu kaan bana yapalim hizli oluruz dedi eyv dedim kararlastirdik listeyi ve dolayli yollardan yunanistanla cok yakin bi ortak arkadas bulduk parcalari tedarik ettik fikir alisverisleri ile simdi suna gelelim evet suayip abiye aynen dedigi gibi soyledim o yazdigindan etkilendigimi tebrik ettim hatta bundan kaana ve mami abiyede bahs etmistim iyi ingilizce ve iyi arastirma dedim sonucta bu bilgi hayata ve icraata hic gecmemis! Neyse hatta bana headrs ornegi bile gostermisti sagolsun o ara kaan sikintilarindan dolayi yoktu ve daha rodaja baslamamistim sonrasinda basladik montaj rodaj derken araba bitti hala tam istedigimiz gibi olmasada ozgun abi sihirli parmaklariyla 207.9 hp yi cikartti ve 106 gti ile alinan en yuksek hp yi aldik suayip abi sen bile 190 195 hp demistin hatirlarsan zaten yunanda bu kadar beklemiyordu aslinda bsy diyimmi onlar hirsiz eger bu gucu sitelerinde paylastilarsa bana attiklari mailde max 195 200hp arasi yaziyordu biz istedigimiz degisiklikleri soyledik 15 gun daha bekledik mirin kirin ettiler ama bak dedim sonunda hp bu yani onlarda sasirdi cunku onlarda boyle bi guc alamadilarki 1.6 dan neyse gunler aylari kovaladi bi yaz ayiydi ucan kacan bi 206 vardi facede konu oldu fln filan hatirlarsin ben size ne yaparsaniz yapin dedim hic fark etmez dedim gelin yeterki dedim hatta sen bi kredi kartina bakiyo senin setupun dedin fln e tamam hadi bekliyorum dedim 2 sene oldu sanirim:) neyse olur boyle seyler