Neresinde fiber vardı 106 nın?
Printable View
celismiyorum gayet acik anlatiyorum madem geciyosunuz gosterinde gectiginiz bizde gorelim biz bozuk halde bastik bozuk olmasa sukadar gecerdik demedik sonucu gorurdunuz demedik bozuk denedik .
240oldugunu gormek cok zor degil buyrun 100tl ucreti karsilayin dynodynamics te sizinle beraber arabayi dynoya cikartalim sizinle beraber
Video sağ tarafta bmw solda f7r
https://www.facebook.com/video.php?v..._t=like_tagged
Bir vitesten fazlasini tutunmus f7r sonradan basmis ama 7-8 boy fark falan yok ortada madem oyle film seridi gibi gelmesi lazimdi f7rn masallah 106 specleriyle kendi tabirimle ROKET
Once bi siz kendinizle celismeyin ozaman 4 de ss bitiyor.derken 220 ye kadar nasil onde oldgunuzu anlatsaniza biraz m3 e karsi nasil ondesniz onde olan adam arka camurlugu niye parcalamaya calisiyor bide dalga gecer gibi bu m3 mu bizi gecicek muhabbetinde konusuluyor
Biz kendimizi avutmayız ama senin avuttuğun söleki belli geneli stock olan arabaya piston subu bilmeden kendinle gelin güvey olurcasına yazıların zaten bence daha yazma değişik değişik acılardan yüklerim :)
Araç listesi senin kafandaki hayali araç listesini çürütecek liste gerceği bu
https://www.facebook.com/19207442416...type=3&theater
Ben m3 sahibi olsam hiç bir araba ile 220km kadar basmam hacimin verdiği avantajı eksiye çevirmem
Ss megane eğer sökük olsaydı 220km kadar geçerdi boşuna tartışmayın
Bir dahaki sefere m3 'te megane'da hazırlığını yapar eksiksiz bir şekkilde basalır sonuç görülür...
Bırakın gelsin :D :D Güzel abim yaşında 34 ama birazdan bir vites 2 vitesi görücen valla akşam akşam canımız sıkılıyodu iyi oldu yazdığın kaçıncı boyutta yaşıyon sen hayali pistonlar hayali fiberler hahahaha bak yine abi diye hitap ediyorum bozulmak yok ama. :D
Araclara maassaallah;) m3 un bu kadar yurucgini dusunmeyenler videoyu izlemedi mi;) 321hp 5ileri m3 gayet iddali oluyor. Sartlri esitlme gibi bi durum yok iki otomoblin siniflri hacimkerii agirliklri hp lri farkli. Her denemede oldugu gibii atismalar olabilir artikk cok normal geliyoo bunlar. Tekrar denemeler yapilirr. Daha musait zamanda ve yolda top speede cikmak iyi olur iki arac icinde.
Sen güzel bir abimize benziyorsun hayaller aleminde yaşasanda ama odaklanamama gibir olay var videoda bakarsan bir vites tutun diyorsun 4. Vites bıraktığımda m3 yanımdan yeni kurtuluyor eğer hala uzatırsan dışardanda videolar var arkadan onlarıda eklerim o zamanki bakış açını yine tartışırız. :) :) 42 43 saniye sağ tarafa doğru bak anlarsın
Sökük 321 m3 ten daha iyisini beklerdim.
Sökük 286 lıkla bile eray yumsel in neler yaptığını coğumuz gördük.
Masallah araclara
Görünen köy klavuz istemez anlıyoruz SS te emek var ama bizde bu 106 yı Lahana Tarlasında bulmadık. Kim kime stoptan kim kime aynadan bakıyo belli uzatmanın alemi yok
Maşallah GAZ M3 / DJ 106:D
yok m3 söküktü hacim vardı 100 hp fark vardı. Peki megane daki parçaların yarısı m3 te olsa ne olurdu düşündünüz mü? Adam bi şanzımanla çıkmış geçmiş. Yaw yediremiyorsanız m3 e geçilmeyi M3 ün megane dan daha iyi olduğunu o zaman neden deniyorsunuz.Mantık şu diğer arabaya herşey yapılabilir soyulabilir istediğin parça takılabilir ama m3ten vida bile sökülmeyecek. Neden? Kavgaya giderken kim eli boş gider ya da tek elini kullanır. Kimse? Eee ya o zaman M3 ile denemeyeceksin deniyorsanda karşı taraf ne yaparsa kabul edeceksin. yok o söküktü ben giyiniktim yaw adama ne adam sökmüş gelmiş. Adama derler sökseydin.
Denemeye bıle kaale almadıgınız aracla deneyıp vıdeo cekmıssınız bellıkı rezıl etmek ıcın ama asagı yukarı denk oldgunuz ortaya cıkınca burda atısma çıkmış bunda bısey yok keyıflı olmus m3 eksıgını yapar f7r soker tekrar denenır