Schumi Nickli Üyeden Alıntı
Evet çıkan 208 hp ye bende şaşırdım. Zaten inkar etmedim. Ben pompa benzini dışındaki hiçbir dyno değerini kabul etmiyorum. Peki o gücü aldınızda ne kadar sağlıklı oldu. Selçuk gerçekten seni severim sırf sana söz hakkı düşmesin harcadığın emek, zaman ve para hakkında yanlış düşünceler olmasın diye yazmak istemedim. Ama madem sen yazdım. Sen tanıdığım en atarlı giderli 3 insandan birisin. Sen ki Type-R'ın varken kalkıp taa Antalya'ya gittin rolling yapmaya. Alnın dik de geri döndün. Türkiye'de ralli takımları hariç kimsenin yapmadığı bir setup'ı ilk kez caddeye getirdin. 200 küsürde güç aldın. Peki senin kadar atarı gideri seven rolling aşığı bir adam neden sadece bir M5 videosu dışında video yayınlamadı diye insan merak ediyor. Ama bizi ilgilendirmez tabi. Araba senin ister çekersin ister çekmezsin. Ayrıca 2 sene olmadı tam 1 sene oldu. Aynen bende sana demiştim ki "Siparişini aldım Selçuk". 106 olucak. Swap olmayacak. Stroker olmayacak, NOS olmayacak, Hatta biz birde yakıtta olmayacak demiştim senin siparişine ek. Pişer pişmez de ilk sana söz vermiştim. E bütçe ve zaman meselesi. Sen nasıl 1 senede ancak toplardı isen bizde ancak toplardık ama denk gelemedik artık ROL kırdıktan sonra stok toplanmış. Vallahi billahi söylüyorum üzüldüm. Neyse artık şu doğum meselesi felan var. O hallolduğu anda yollarda sipariş.