herzaman böyle değilmi zaten denemeyi izledik videolar ortada olayı görmeden videolara inanmayan insanlarla baş etmek
kolay olmuyo buadamların bütün konuları böyle herkes neyin ne olduğunu biliyo
şuan sende denemelerini öneriyosun dışardan biri olarak sende bi yancısın bu durumda seninde yorumların var konuda .biz zaten adamları telefonla arayarak deneme talebinde bulunduk dün , arkadaşlarda haftasonuna denemeyi kabul ettiler zaten denenicek diyoruz sayfalardırda bu bikaç arkadaş neyin kafasını yaşıyolar anlamıyoruz![]()
Arkadaşlar ben SS 'in şuan ki sahibi ibrahim abi ile şimdi telefonda tam 32 dakika görüştüm, kendisi yüklediğim 2. video da bizimle birlikte basmadığını söyledi. Artık atarlı giderli yorum yapılmaması için rica ediyorum, konu yeteri kadar tatsız bir hâl aldı. Benim arabam şuan serviste, bu hafta sonuna kadar inşallah yetişecek. Herkes arabasını hazırlayacak ve mazeret kabul etmeden denenecek ve videolar çekilip tekrar konu açılacak. Yeteri kadar açıklayıcı oldum sanırım, bundan sonrası için tatsız yorumlar olmazsa sevinirim. Keyifli forumlar.
reel power, M power, feel it!
O gece bende ordaydim.SS birebir sdce kavacik donusu denedi.GAZin ve 106 nin arasindan cikti tahminince 220 ye kadar 1 boy onde yurudu.Daha sonra Gaz tabiiki one cikti..ama kavaciga giderken SShep 1-2boy arkadan basti keskr basmasaydi millet tabiki baslangici gormedi.o yuzden durum farkli anlasliyo.Bendede video var.Arkadslar isterse gonderirim yuklerler..
arabaların ne kategorileri ne hacimleri ne güçleri ne specleri birbirini tutmuyor tutamazda ne yaparsanız yapın. herkes elinden geleni yapar kapıyı tavanı kaputu fiber yapar söker atar yada elinden ne geliyorsa yapar ille bir yarış varsa arada yaparlar. ama bir dahakine yok onun kapısı yoktu yok bunun egzozu yoktu demesin saçma sapan yorumlar dolu. becerebş-ilen elinden geleni yapsın sonra çemkirmesin kimse![]()
http://youtu.be/2NQ_Cx-c5eQ
Arşivine eklersin..
Öncelikle F7R ve M3 Maşallah..
Araç pilotları neyin ne olduğunu çok iyi biliyolar öyle dışardan izleyip boş muhabbet yapanlarla bende zamanında çok karşılaştım buyuzden tahminedebiliyorum gereksiz muhabbetleri. M3 gitmesi gerektiği gibi gitmemiş ve o halde GEÇİYOR daha bunun ne lami cimi yapılıyor? F7R sökülücekse sökülsün tekrar denensin videolar konsun ve sadece pilotlar konuşşun ayıp denilen bişey var.
M3 ayrıca maşallah
///Peugeot Sport GTI-6
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)