User Tag List

Sayfa 8/18 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
336 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: GAZ M3 vs SS F7R - Rolling

cffsymbol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dr.mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz olani biteni biliyoruz kardesim konuyu cacik ettiniz kapattikca bulandiriyonuz
    Ss oraya deneme yapmaya gelmedi oyle olsa 30 litrre depoda benzinle full takili koltuk dolu bagaj stepneyle gelmezdi oturur dusunur insan. O gece 106 ile m3 denedi ss te yakin takipte gaz keserek 106 nin onune cikmadan sizi izledi tehlike yaratmamak icin daha sonra donus yoluna girildi orada butun araclar durdu m3 sahibi arkadas okana ss e cok fark atiyorum demis bu laf uzerine sadece nasil fark atiosun diye m3 ile arac gunluk modda basilmis nitekim ortada fark falan yok konunun basindaki denemede ilk bastiklari deneme sonrasinda ss in yanina 9.8 kosan ibiza yanasiyor bizimlede bas diye israr ediyorr okan tek kisi full takili aracla ibiza full sokulu 2 kisi olarak gazliyor hatta ibizanin yanindaki arkadas koltuk yok die arka tarafta yerde oturuyordu ss ibiza ile basarken sagina m3 te yanasiyor 3 lu basiliyor ki nitekim bunu herkes bizde dahil en az 3 defa bu sekilde deneniyor 220 ye kdr ss ikisinede 1 2 boy cikariyor trafikten dolayida birakiyor sonra kenera cekiyor herkes bizde herkeste oradaki muhabeti biliyor ibizaci tekrar denemek istedi teketek ama ss takiliyim sen full sokuksun o sekilde adaletli olmaz hazirlikli gelince yine teke tek basariz goruuz diye arac sahibi kendisi soyluyor sonrada herkes eve donuyor ztn sabah kalkiyoruz video cekilmis bmw nin zar zor 1 boy ciktigi deneme buraya adaletliymis gibi atiliyor amac bmw m3 gecmek deildi bmw ci cok fark atarim dedi ve nitekim lafini agzina tikadilar ha videoyu izleyen adamda zaten ss in toplam koltuk agirliklari stepnesi icindeki yrim depo yakiti bosaltip 70 80 kilo atarsa sadece bunlarla neler okur biliyor fazla otmeye gerek yok denenir gorulur son yazimdi bu selametle anlattiklarimda ne eksik ne fazla nede yalan vardir..
    Siz king siniz ama sadece lafta sen boyle dedikce ben videoyu tekrar acip izliyo zevk aliyorum ss ne m3 u ne ibizayi gecti varsa ispatiniz koyun gorelim lafta gecmek olmuyo bak videoyu izle anlamiyosan video m3un icinden cekildi arkada kalan arabada sizin ss f7r gezme dedigin sahilde olur otobanda arabalarin yanina gelip arkalarindan basti deyip gecemeyincede depo yarim dolu araba takili denemeye gelmedi demeyin
    Alıntı kolaylı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011'ın Rollcusu
    2012'nın Playboyu Oldu Yandık

///Mdrive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Biz olani biteni biliyoruz kardesim konuyu cacik ettiniz kapattikca bulandiriyonuz
    Ss oraya deneme yapmaya gelmedi oyle olsa 30 litrre depoda benzinle full takili koltuk dolu bagaj stepneyle gelmezdi oturur dusunur insan. O gece 106 ile m3 denedi ss te yakin takipte gaz keserek 106 nin onune cikmadan sizi izledi tehlike yaratmamak icin daha sonra donus yoluna girildi orada butun araclar durdu m3 sahibi arkadas okana ss e cok fark atiyorum demis bu laf uzerine sadece nasil fark atiosun diye m3 ile arac gunluk modda basilmis nitekim ortada fark falan yok konunun basindaki denemede ilk bastiklari deneme sonrasinda ss in yanina 9.8 kosan ibiza yanasiyor bizimlede bas diye israr ediyorr okan tek kisi full takili aracla ibiza full sokulu 2 kisi olarak gazliyor hatta ibizanin yanindaki arkadas koltuk yok die arka tarafta yerde oturuyordu ss ibiza ile basarken sagina m3 te yanasiyor 3 lu basiliyor ki nitekim bunu herkes bizde dahil en az 3 defa bu sekilde deneniyor 220 ye kdr ss ikisinede 1 2 boy cikariyor trafikten dolayida birakiyor sonra kenera cekiyor herkes bizde herkeste oradaki muhabeti biliyor ibizaci tekrar denemek istedi teketek ama ss takiliyim sen full sokuksun o sekilde adaletli olmaz hazirlikli gelince yine teke tek basariz goruuz diye arac sahibi kendisi soyluyor sonrada herkes eve donuyor ztn sabah kalkiyoruz video cekilmis bmw nin zar zor 1 boy ciktigi deneme buraya adaletliymis gibi atiliyor amac bmw m3 gecmek deildi bmw ci cok fark atarim dedi ve nitekim lafini agzina tikadilar ha videoyu izleyen adamda zaten ss in toplam koltuk agirliklari stepnesi icindeki yrim depo yakiti bosaltip 70 80 kilo atarsa sadece bunlarla neler okur biliyor fazla otmeye gerek yok denenir gorulur son yazimdi bu selametle anlattiklarimda ne eksik ne fazla nede yalan vardir..
    Kimin ağzına kimin laf tikadigi o akşam görüldü. Arabanızı mümkün olduğu kadar hafifletip elinizden gelenin en iyisini yapın, benzin isiginiz yansın, sonra bahane üretmeyin şimdiki gibi. Ben eksiklerimi tamamlayıp komple sokucem, gelin de geçin video çekin görelim 😁
    reel power, M power, feel it!

sipsak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tam ben yazcaktım...bende merak ettim
    YS 106

Emre.Krgz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O bmw nin 240hp olma ihtimali yok kendinizi kandirmayin
    Dj plaka ppr nin yaptigi fiberli 106 ya 7 8 boy atti zaten nitekim 100 200 9.8sn kosan pd130 ibizayi f7r da bmw de gecti bmw nin o saniyelerde yurumesi hele 240hp ile imkansiz aslinda stock m3 te o surelere inemez isin asli
    1.Gün halüsülasyonlar şiddetli olarak artıyor
    Herseyi gectim pistonlu egzantrikli fiberli dj 106 ya 7 8 atan 1450kg 240hp araba var dersen hayirdir derler adama
    2.Gün Görülen halüsülasyonlara inanma eylemi gözleniyor.Şiddetli baş ağrıları semptomlar arası düzen kayboluyor
    Alıntı Juggernaut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neresinde fiber vardı 106 nın?
    3.Gün Gelen sorulara artık cevap vermiyor durum kötüye doğru gidiyor.

Alıntı Emre.Krgz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4.Gün Gösterilen bulgulara inanmıyor hayalindekini canlandırdıklarına inanıyor

Sen ss i geciosun yani valla buyuksun ne diim sen once bmw ye tutun 1 vites sadece gulerler adama
    Dj 106 nın specleri PPR sayfasından alıntı dyno sonucu ile yayınlıyayım fiberli demişsin bagaj sökük arka koltuk yan kolyuk sökük taban halısı vesayre üstünde kaput kapılar komple standart sökülü değil
    Ss in solunda oldugundan haberin bile yok bmw ile basionuz adam sizi izlior basmiyo bile bu muhabetten sonra konu kapanmistir kndinizi avutun herkese ii geceler
    5.Gün Kuzeni eve geliyor daha yazma iyi akşamlar de cık diyor.Algı kapalı hala.
    Alıntı Juggernaut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    100-200 12saniye yapan arabayla 9.8 saniye yapan arabayı geçtim dersen sanada gülerler ama.
    6.Gün Cevap vermiyor hayalindekiler haricinde dış dünyaya kendini kapatıyor.

buyur 1 vitesten bahsedıyosun bu kadar laf edıyorsunda bak soyluyorum sen bu aracı pistonlu beyinli fiberli 106 larla karıstırma okadar hızlıysan arkadan bastıysan ucak gıbı yarıp gecmesi lazımdı camurluga yanasmasına gerek yok
    7.Gün gerçeklerle yüzleştiriliyor tamamen umutsuz kapalı dünyasına kimseyi almıyor.

8.Gün söylediklerini ve yazdıklarını tamamen unutmaya başladı..

Ya şaka bir yanada yazdıklarını bir oku senin için derledim Alis harikalar diyarında yaşadığını sende anlayacaksın.
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

sipsak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fzs106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya anlamadım ama şimdi ss ile 106 beraber mi yürüyor? öyle ise ss ile red de beraber yürüyordu. 106 ile denemek isterim
    aklımdan gecenleri söledin
    YS 106

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya anlamadım ama şimdi ss ile 106 beraber mi yürüyor? öyle ise ss ile red de beraber yürüyordu. 106 ile denemek isterim
    Yazdığın iyi oldu bende komple geçtiği fiberli diye bahsedilen sanırım senin araban sana yazıcaktım yazman iyi oldu sende denemek istiyormuşsun

Arabam zaten belli açık konuşayım iddam zaten bu speclere görede iddalı olmak yersiz
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

DrageR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beraber yürüyor dese belki tutunmuştur ss gerçekten kaale alıp o ağırlıklarla basmıştır falan dicezde adam geçtim diyor bide inanmış davasına milletide inandırcak

çıkın bir deneyin rüyasından uyansın

fzs106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sipsak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aklımdan gecenleri söledin
    Tamm deneriz bana uyar
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Ne kingler gördük güle güle öldük...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arabam zaten belli açık konuşayım iddam zaten bu speclere görede iddalı olmak yersiz

noldu atıp tutuyodun ss bastıda geçtimde bilmem ne ? ss i geçiyorsan red i de geçersin red ile ss zaten yakın bunu bilmeyen yok neden R yaptın ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DrageR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beraber yürüyor dese belki tutunmuştur ss gerçekten kaale alıp o ağırlıklarla basmıştır falan dicezde adam geçtim diyor bide inanmış davasına milletide inandırcak

çıkın bir deneyin rüyasından uyansın
    Allah kabul etsin
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    noldu atıp tutuyodun ss bastıda geçtimde bilmem ne ? ss i geçiyorsan red i de geçersin red ile ss zaten yakın bunu bilmeyen yok neden R yaptın ?
    Typerınla basalımmı Ben basmayacağım mı dedim deneriz dedim.Gözler nasıl iyimi
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah kabul etsin
    bu akşam red hazır deniyormusun ?
    görelim şu sayfalarca yere göğe sığdıramadığın 106 nı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu akşam red hazır deniyormusun ?
    görelim şu sayfalarca yere göğe sığdıramadığın 106 nı
    Bak yazdım ayarımı bitirip deneriz dedim zaten
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak yazdım ayarımı bitirip deneriz dedim zaten
    yahu ayar mayar ne karıştırıon aracın daha geçen gece roll de değilmiydi şimdi ayarımı kaçtı durduk yerde zaten o geceki halinle ss i geçiom demedinmi sen
    tamam işte o halinle gel red i de geç bu akşam saat ve yer söyle ?
    denemiosanda uzatma zamanımızı alma burda boşuna ayarmışta bilmem neymiş boş laf yapmayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu ayar mayar ne karıştırıon aracın daha geçen gece roll de değilmiydi şimdi ayarımı kaçtı durduk yerde zaten o geceki halinle ss i geçiom demedinmi sen
    tamam işte o halinle gel red i de geç bu akşam saat ve yer söyle ?
    denemiosanda uzatma zamanımızı alma burda boşuna ayarmışta bilmem neymiş boş laf yapmayın
    Güzel Kardeşim bugün deniyemiyorsam kaçtımı oluyorum? denemeyeceğiz diye bir şeymi sölüyorum bu hafta içi deneriz sen hayırdır askeriyedemi sandın kendini emrinle işmi yapıcaz 4 te bırakmamın sebebi afr sanada tek tek yazayım afr 16.5 kapandığında araba patırdıyor sen istiyorsun diye eksikmi çıkıyım zaten arabada diğer araçlara göre parça yok.Benim 106 ım yere göğe sığdıramadığım değil olanlardan o akşam bahsettim.

Her şeyi unut bmw ile benimde ayrı videom var f7r ında ben araba afr ucana kadar yanındaydık zaten neden kabullenmıyorsun eğer kabullenmeyeceksen ben sana zorla kabul ettıremem Su urunleri bölümü diye bir bölüm biliyorum ama hayal ürünleri diye yeni bölüm açılmış sizin sayanizde onuda duydum.
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel Kardeşim bugün deniyemiyorsam kaçtımı oluyorum? denemeyeceğiz diye bir şeymi sölüyorum bu hafta içi deneriz sen hayırdır askeriyedemi sandın kendini emrinle işmi yapıcaz 4 te bırakmamın sebebi afr sanada tek tek yazayım afr 16.5 kapandığında araba patırdıyor sen istiyorsun diye eksikmi çıkıyım zaten arabada diğer araçlara göre parça yok.Benim 106 ım yere göğe sığdıramadığım değil olanlardan o akşam bahsettim.

Her şeyi unut bmw ile benimde ayrı videom var f7r ında ben araba afr ucana kadar yanındaydık zaten neden kabullenmıyorsun eğer kabullenmeyeceksen ben sana zorla kabul ettıremem Su urunleri bölümü diye bir bölüm biliyorum ama hayal ürünleri diye yeni bölüm açılmış sizin sayanizde onuda duydum.
    boş laf yapmada üstüne yok sen su ürününle hayal ürününle laf ebeliği yapmaya devam et gel deneyelim dedik uydurmadığın bahane kalmadı geri vitesten başka bir cümle okumuyorum senin yazılarında boşuna zamanımızı çalma hadi bak işine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boş laf yapmada üstüne yok sen su ürününle hayal ürününle laf ebeliği yapmaya devam et gel deneyelim dedik uydurmadığın bahane kalmadı geri vitesten başka bir cümle okumuyorum senin yazılarında boşuna zamanımızı çalma hadi bak işine
    Kardeşim afr ilk cümlemdede var son cümlemdede sen kendini tatmin etme peşindesin et sana kızanmı var ayar yapılacak hafta içi yine cıkıcam yazdım ilk sanada yazmadım boş veya dolu sende yazıyorsun bir şekilde bende yazıyorum.Zamanını niye calaıyım gel illa yaz tartışalımmı dedim red 106 nın sahibi efendice denemek isterim yazdı bende yazdı aradan daldın kendine piyonluğu yakıştıran sensin.
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

cffsymbol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazili olani bile yalanlamaya calisiyosun be kardesim nası taradin belli deil dukkanin tabela yere dustu adam sana deneyelim dedi m3 sana deneyelim dedi ibizada hazir denemeye siz degilmiydiniz denk gelince deneriz diyen denk gelmeyin haberlesip gelin bize karsilasmak yakismak yakismaz bize randevu yakisir
    Alıntı kolaylı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011'ın Rollcusu
    2012'nın Playboyu Oldu Yandık

D.CaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne araba yapmışız dillere düştü, konu m3 f7r di 106ya döndü.
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)