Sunrooflu F7R in stock agirligi 1110 kg, ayrica denemeden once m3 un sokuk oldugunu bilmiyorduk, kimse soylemedi videodan farkettik bizde.
Sunrooflu F7R in stock agirligi 1110 kg, ayrica denemeden once m3 un sokuk oldugunu bilmiyorduk, kimse soylemedi videodan farkettik bizde.
kzu ibiza , ss f7r , gaz m3
bu 3 lü denemelerin neden videoları yok madem kayıttaydı kamera ?
o denemelerde arka tarafı çeken kamerada kadraja giren olmadı sanırım![]()
M3 basmamistir bizde 4-5 video var m3 hep onde hemde bu videodan daha fazla arayla bizde adaletli olsun diye jokeyiyle olan videoyu koyduk yoksa bizdeki videolarda m3 hep onde istersen onlarida paylasalim veya senin gectigini iddaa ettigin video varsa sizde izleyelim bizde
Normalde 1 boy gectiginiz araci 2 boy geriden gelip gectiginizi soylemeniz mantikli bisey gibi gelmiyor kulaga
yaw arkadaş okan ve tayfası bir kerede geçildiğini kabul etsin yaw. Ya erken bastın der ya çarşamba çarşafa dolandı der. Bi kerede kabul edin yaw.
IN BOOST WE TRUST
yeni sahibi araçla ilk defa roll e çıkıyor zaten gereksiz bir kıstas almışsınız
nitekim koyduğun videoda da sağlıklı şekilde basılınca öyle bir durumun olabilitesi imkansız zaten
Iki aracada masallah...
Bu fr7 nin tartismasiz biz denemesi olmayacak mi![]()
Yaa niye surekli kilo konusulmus.
F7r m3 ten hafifmis oleymis boleymis.
Ee aradaki en az 100 hp nolcak ?
İnstagram:
guven_arabacioglu
m3'ün koltuklarının ne kadar ağır olduğunu forumda defalarca okuduk, dolayısıyla ne kadar çok etki ettiğinide biliyoruz.
basitmiş gibi yazılmamalı.
megan sökük olsa filan demeyeceğim, öyle gelmişler çünkü. ama sökük olsa baya güzel etki ederdi sizde görürdünüz sonuca etki ediyor mu etmiyor mu.(megan sökük olsa ne olur yazmış bir arkadaş).
aracı okanın kullandığı belli, tünele yatmış yine m3 gitmeye başlarken.
maşallah araçlara
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Araclar denemeye geliyo fakat takili halde ama sokuk olsaydi soyle olurdu boyle olurdu gibi yorumlar kimse yanlis anlamasin ama bana komik geliyo yukarda izlediginiz videoyu yorumlayalim yukardaki video f7r takili m3 sokuk , sokuk oldugunu hayal ederek yorum yapan arkadaslar sokuk oldugu halinin yorumlarini sokuk denendigi zaman yazariz.efsane yaratmaya gerek yok sokuk halde gelin bidahakine bide onun videosunu cekeriz
cffsymbol@ ben sökük olurdu şöyle olurdu demiyorum. basitmiş gibi söylendiği için öyle yazdım. sadece koltuklar söküktü m3te demiş sahibi, sanki 106 koltuğu söküyor gibi yazmış
emoro nickli arkadaşta f7r sökük olsa ne olur tarzında yazmış ona istinaden yazdım.
yorumumdada özellikle belirttim şöyle olsaydı bu olurdu filan demiyorum diye. yanlış anlamayın yani.
bende sizin gibi bu videoya bakıyorum.![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)