Kardeşim maşallah gaz m3 kondisyonunu bulmuş sensörlerden sonra dahada iyi gidicektir eminim ;)
M3 ün ön sağ koltuk 37 kg arka koltuklarda 20 kg topamda 57 kg hafifletilmiş m3 yani o kadar abartı bişey yok ;)
Printable View
Kardeşim maşallah gaz m3 kondisyonunu bulmuş sensörlerden sonra dahada iyi gidicektir eminim ;)
M3 ün ön sağ koltuk 37 kg arka koltuklarda 20 kg topamda 57 kg hafifletilmiş m3 yani o kadar abartı bişey yok ;)
pardon ben yanlış yorumlamışım hafif kalıyor kelimesini.
Sonuc olarak bazi arkadaslar 220 ye kadar onde falan filan demis sokuk degil denmis vsvs m3 full stok arizali halde cikip basio agzini acip sensorum saglam olsaydi bilmem ne soyluyormu sokuk degilse basmasaydii ve ve eger 220 ye kdr ondeyse neden tunel yapio tunel yaparkenn 240 250 yapmasi lazim ss inde soyledigine gore araba 4 te bitiyormus nasil onde onu anlamadim ibizayada laf atan oguz arkadasim ilk once hangi arac onu gorseydin boyle konusmazdin ibiza sofor disinda 120 kg bi arkadas daha var basmaya cikmadiklari halde korna duymadan yanlarindan zevkine basiyolar biraz dikkatli izleyelim lutfen
@JDM VTİ cumlenin sonu pek oyle bitmemis sanki ben oyle anladim fark ediyomu etmiyomu derken :)
Simdi f7r sokuk kaput bagaj gelseydi bizde m3n kaputu bagaji orj diyip burda polemikmi cikartmamiz mi gerekicek yani bazi arkadaslar oyle savunuyo burda f7rn takili oldugunu tamam emek var arabada eyvallahta sozum sana degil gectigi halde sokuk olsa gecerdi demeye calismak yakismiyo adaletli olmuyo .sokuk halde tekrar denensin deseler başımla beraber
Olaya açıklık getireyim polemik çıkmasın, Aracımın sensörlerinde arıza var, sağ ön koltuk ve arka koltuklar sökük bunun aracıma getirisi 50kg civarıdır. Ben arkadaşım aracını görsün diye geldim(DJ106) fakat F7R biz basarken yanımıza gelip 2-3 denemede bastı ve aramız baya açıldı. Okan denen arkadaşı tanımam etmem, orada ilk defa gördüm kavacıkta geldi bana aracımı sordu ve sökük olduğunu bizzat gördü. SS ile denesene dedi bende basarken yanımızda bastı aramız çok açıldı gerek var mı dedim, ''geçtin ha geçtin, gel bir de beni geç göreyim'' dedi. Bende videoyu açtım ve bu okanın kullandığı sağlıklı denemeyi yükledim. Araçlarına güvenmiyorlarsa gelip orada atar yaparak konuşmayacak kimse, benim geçme geçilme takıntılarım olmadığı için ileride geçildiğim bir video olduğu zaman onu da paylaşacağım. Benim için hayal kırıklığı bir denemedir, ben arkadaşları tebrik ettim yanlarından ayrıldım, en azından aynı saygıyı görmek isterdim. Eğer iş inada bindirip tekrar denenmek istenirse, bozuk olan sensörlerimi değiştiririm, eksikleri tamamlarım, aracımı gerektiği gibi sökerim. Adaletli söküp denemek nasıl oluyor herkes görür. Fakat buna da bir bahane bulunacağına eminim :) Bu işlerin sonu yok, Her zaman daha hızlısı yada daha iyisi vardır. Bunu unutmamak gerek. Keyifli Forumlar.
polemiğe gerek yok. bu denemede m3 geçmiş. bir daha sözleşilip araçlar hazırlanıp bahanesiz sensör sıkıntısız, sökük vs denenir olur biter :)
Mdrive sen deneme gecesi aracim sokuk ve kamera cekiorum dedinmi adamlara nerden bilcek millet senin aracinin sokuk oldugnu kamera cektigini buraya video atarkende eminim sormamissindir simdide gelmis herkesin herseyden haberi vardi bilerek atar yaptilar diyorsun sen sensorunu bozuk arabani duzelt sonra gereken sokuklukte deneme yapilir iki aracta video ceker sende gercek sonucu izlersin
http://i.hizliresim.com/PEVymN.jpg
M3 u gecen haftaki dyno verisi ozaman arada 100hp fark var diyen arkadasim f7r 140hp mi veriyo?
O bmw nin 240hp olma ihtimali yok kendinizi kandirmayin
Dj plaka ppr nin yaptigi fiberli 106 ya 7 8 boy atti zaten nitekim 100 200 9.8sn kosan pd130 ibizayi f7r da bmw de gecti bmw nin o saniyelerde yurumesi hele 240hp ile imkansiz aslinda stock m3 te o surelere inemez isin asli
Ozaman sizinde f7ri savundugunuz gibi konusuyim ibiza takili arti icinde soforle beraber 130kili adam var he bide 9,8 kosan arabayi f7r geciyo sence bu sureler kosan bi arabayi f7r la bir tutabiliyomusun m3 e inanmiyosun ama f7r n ibizayi gectigine inaniyosun :))) piyasada saglikli guzel yuruyen m3 sayisi az olumca inanmamakta haksizda degilsin
Sen kendinlecelisiosun saglikli diosun sonra sensor bozuktu 240 verdi diosun ibiza 2 kisiymis cunku f7r komple takili 1 kis ibiza sokuk 2 kisi gayet dogal en azindan esitlenmis herneyse 240hp m3 birak ss ile ibizayla yurumeyi kpro typer i bile gecemez bu isten biraz anliyosan 240hp olmayacaginida bilirsin
Herseyi gectim pistonlu egzantrikli fiberli dj 106 ya 7 8 atan 1450kg 240hp araba var dersen hayirdir derler adama
Hayal dunyasindasinz galba hangisi fiber dj 106gti 16 afr stok motorla.gazliyorum arka bagaj sokuk sadece ppr kapak oem ppr isli egzantirik ppr cnc kelebektenn baska hicbir sey yok 4 te birakiorm ve benn birakana kadar ss arkamda ayarsiz bu halde gazladikk yanlis.gormeyinn