peki ikisinin beygir motor seçenekleride eşit mi polimiğe girmeye gerek yok 2 side başarılı ama f7r'ı tebrik ederim bu şekilde yürümesi bile çok iyi
Printable View
maşallah araçlara m3 zaten f7r ı geçmesi lazımdı bunu kimse neden söylemiyor ? ayriyttende okanın f7r ın eski dbn süresi ile kıyas almayın araba hızlandı ozamandan buzamana........ bence m3 e acil bi baktırın 106 ile f7r a gelincede benim gördügüm f7r geçiyordu tamamen tarafsızdır yorumlarım 106 için diyeceklerimde şunlardır maşallah pistonlu 52 li 106 gibi yürüyor belkide biraz daha hızlı ppr ı tebrik ederim burdan herzamanki gibi elini attıgı belli ...
iyi akşamlar herkeze..
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim 4 . Vites e kadar bastım tüm samimiyetimle söylüyorum araba afr 3 cizgi oldu bıraktım tam eşit basılmadı birincisinde 2. Si 1. Baymaya oranla daha orantılı video koydum bakın ben bırakana kadarda gecemedi yapıcaklarım var daha Timming vs vs chip yenilenecek sonra yine deneriz
araban çok fakir yürüyorsa 16.5 ve üstü kırarsın dikkat et. gazlama.
Masallah guzel denemeler olmus
Tarafsız seçkin arkadaşım
Megane'nın 106 ile basmadığını söylemişler sen hangi denemeyi gördün peki?Megane geçiyor demişsin?
yaw sen şakamısın kardeşim adam ss ile yanınızda sizi denerken izlemeye gelmiş araba zaten full takılı yarım depo benzinle deneme muhabeti bile yoktu zevkine geldi sen hala yanımdaydı bastım ss i geçtim rüyalarındasın adam seni kaale bile almaz senin o dynosunu koyduğun verinin üstüne 30-40 koy öyle git dene aynı dynoda 185 veren komple fiberli 106 ları geçiyor ss :) sana noluo ben anlamadım 150hp ile bi atarlar ben geçtim falan demeler seni kaale bile almamış videoda birde utanmadan yazıyorsun ss le tam denk yazamadık diye video başlığına senle basanmı vardı ki :)
burda herkes kimin ne kadar gidebileceğini nelerle nasıl yürüyebileceğini bilen insanlar ss hazırlıklı gerçekten denemek için gelirse o altındakiyle sağ şeritten cam car lık yaparsın anca ;)
hadi iyi geceler
m3 le deneme muhabetide zaten anlatılmış tamamen ben çok aşırı geçiyorum ss i demesine karşılık çıkılmış basılmış biri günlük modda bir laf yüzünden basıyor diğeri hazırlıklı gelmiş roll gecesinde deneme yapıyor olay bundan ibaret abartmayın büyütmeyin kimsede bu videoyu kaale almasın derim keyifli forumlar .. reptile cars
http://www.youtube.com/watch?v=3YhLl...e7lORoAbQ&hd=1
buyur 1 vitesten bahsedıyosun bu kadar laf edıyorsunda bak soyluyorum sen bu aracı pistonlu beyinli fiberli 106 larla karıstırma okadar hızlıysan arkadan bastıysan ucak gıbı yarıp gecmesi lazımdı camurluga yanasmasına gerek yok :)
boşver inanmış o davasına geçecek 150hp araba ile ss i :D
arkadaşın araçta piston yok ama aynı etkiyi yapan yanma odasını doldurma işlemi var raceeee heaaadd contada Allahın emri ztn :D sıkıştırma pistonludan fazla ama sorsan piston yok işte :)
dereceli egzantrikte yok orjinalinin görüntüsü güzel değil diye biraz regridring yapılmış :D
portpolish desen gırla e yazılımda var ıvır zıvır şanzıman bilmem ne adam bukadar şey yapmış 150hp almış birde emsalerine göre çok iyi diyor emsal aldıklarıda stock arabalar :D
emsallerinin egzantrkleriyle oynamışlarmı kapağında yanma odasında oynama varmı acaba merak ediyorum kendinizi çokmu zeki sanıonuz siz stock kingler
gidin kendinize göre araba bulun deneyin burda milleti enayi yerine koymayın
Valla söle söyleyeyim bu videodan sonra kuzenim yazmış pardon diyeceksin sandım ama kuzeninde senle beraber anlaşılan .
Yanma odası vesayre doldurma için 16 adet sübap yuvası yerinden cıkıyor tekrar yenisi çakılıyor benim o kadar param yoktu kapak yaptırdım ben bu güçleriinan beklemiyordum ama teşekkür ederim PPR ye orjinal egzantiriklere regrinding yapıldı yapabilen varsa onuda yapsın biz yokmu dedik olanı yazdık.stock derken evet alt taraf ne varsa stock.
34 yıllık dev cınar aklınla başka yerlere vuruyorsun bir vites tutunamaz dedin video koyduk speclere sardın başka seylere sardın ben konunun maksatını açıklıyorum sen hayal ürünlerimi okudun ne yaptın senin anlattığın yanlış olanlar bunlar diyorum sen beygire sardın bir vites tutunamaz dedin onuda koyduk setup a sardın yakında başka nelere saracaksın bakalım
kardeşim senin bişeyine sardığım yok senin aracında başkasının aracıda beni bağlamaz dürüst olun gerçekleri konuşun sadece
kalkıpta yok ben ss i geçtim bastı benle gördüm ben banane geçtim geçtim demekle olmaz bu iş seninlede başkasıylada basmaya gelmedi o araba
o gece sadece 2 araçla denedi oda sadece 1 laf üzerine çıktı denedi tamamen hazırlıksız şekilde günlük kullanıldığı şekilde sadece öyle uçarım çok fark açarım diyenlere cevabını verdi birisi m3 tü diğeride kzu pd130 ibizaydı denediler kenera çekildi evine döndü
polemiğe gerek yok gücün belli gidebileceğin araçlar belli 150hp ile harikalar yaratamassın bu araçların içinde bence ilk önce gidip kendi speclerinde araçlarla dene sana abi tavsiyesi neyse fazla uzadı hadi iyi geceler
Kistas seven arkadaslar şu son videoyu f7r vs 106gti denemesiymis gibi bi yorumlasalarya
hani 7-8 boy benmi goremiyorum
Aklıma güzel bir örnek geldi siz şimdi yapılan işlere saygısızlık yapıp basite alıyorsunuz ya ben size güzel hem tencere kapak olsun diye bir yazı yazayım ama sen boş konuştukca ben yazıcam aynı 106 ya yapılan işlemler de yanma odalı regrindingli typerlar var dyno dynamicte 240 cıkartıyorlar bu arabaların setup ında başka örnekleride yok öte yandan pistonlu egzantirkli yine ppr nin yaptığı kapağını emmesini jr typer var o typer yanma odalı diye tabir ettiğiniz arabalardan cok daha hızlı şimdi bu yazdıklarımdan ne anladın hiç birşey demekki piston farklı egzantirik arabalar daha hızlı olabiliyormuş.Sen bu nick in altında okan olmayasın siteden kovulup bumerang hibi geri gelen guinnes rekorlara adaylığını açıklayacak diye biliyorum ben.