Maşallah deneyen arabalara megane'dan gelen videolarda konulsun değerlendirme ona göre yapılır okan dün gece 210 km kadr önümde giden araba olmadığını söylemişti ...
Maşallah deneyen arabalara megane'dan gelen videolarda konulsun değerlendirme ona göre yapılır okan dün gece 210 km kadr önümde giden araba olmadığını söylemişti ...
Powered and Map by PowerTune
D-16 TuRBo
34 ZZ 5235
Buyur basliycaz yine galiba
Adamlar kendi agizlariyla kabul ettiler ilk sayfadada yazdilar akli basinda isten anlayan adam anliycaktir zaten tartisma konusu yaratmayin videolar ortada adAm gec basmasina ragmen gelip gecmis .
Sokuk olsa darma duman eder diyen arkadaslari tebrik etmeye bekliyoruZ daha fazla uzatmayin yok meto yok 210 a kadar ondeydi yok yakit ayip masallah deyin gecin laf atip konuyu hic etmeyin
Ben m3 u tebrik ediyorum.fakat bisey sordum daha ilk sayfada cevap veren olmadi.
Gecen haftaya gore ss sökük.
M3 e neler yapildi ? Yazilim varmiydi gecen haftaya gore egzoz falan söküklük durumu neydi ? Birde dun gece ortamda methonol falan deniyordu.hee yanlis anlasilmasin sakin amacim kir atmak leke atmak degil bilgi edinmek sadece.
İnstagram:
guven_arabacioglu
İlk video ben açıkcası kaelle bile almam megane bildiğin bırakmış ve sebebini size orda söylemiş
İkinci video için kimin dewirinde basıldı bilmiorm oyüzden diğer videolar gelsin dedim
D-16 TuRBo
34 ZZ 5235
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Olabilirlik ihtimali ile 2 saat tartışıcaksan buyur kardesim![]()
D-16 TuRBo
34 ZZ 5235
Doğru diosun soru işaretinin altına koydugunuz nokta var
D-16 TuRBo
34 ZZ 5235
Masallah Murat gaz m3 suan gayet guzel oldu sesi solugu on numara elinize emeginize saglik, deneyen arkadasada masallah ama birseylerin farkina varmistir insallah![]()
Maşallah araçlara. m3'te ss f7r'da çok hızlı.
M3 arıza giderimi ve yazılım ile bence 6-8boy arası hızlanmış geçen denemede ki haline göre.
100-200 bekliyorum şahsen m3ten.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)