User Tag List

Sayfa 8/8 İlkİlk ... 678
139 sonuçtan 134 ile 139 arası

Konu: GAZ M3 vs SS F7R Rolling Final Round

dr.mechanic
    Misafir
    Millete laf sokcaz diye didinip duran arkadaslarin amacini hala anlamis degilim video zaten ortada ilk videonun koyulmasi sacma cunku o videoda zaten okan birakmiyor araba benzin bittiginden ust devirde kestigi icin deneyemiyor oyle 3 te birakcak biri olsa koyulan 2. Videoda belli bi hizdan sonra geriye duserken birakirdi devam etmezdi bazen cikarip gozluklerinizi oyle bakin her soylenen bahane olarakalgilaniyor milletin isi gucu yok size yalan atcak. 2. Koyulan video ilk denenen video oradada 2 de 80 basiliyor bmw m3 nereye cektiyse f7r da oradan basiyor videodaki el isaretindende apacik belli bazilari hala 160 170 te birakti ayaklarinda. Oturunda bir hesap edin bu araclarin ikiside 100 200 u 10sn civarinda gecebilcek hizdalar 2 de 80 de bastiklarinda videoyu durdurun f7r geriye dusene kdr kac saniye gidiyorlar hesaplayin zaten az cok kaca ciktiklarini birde reelde anlarsiniz bunun bide kadrani var ki o dahada fazla gosterir reeelden ha m3 gecmedimi evet gecti ama bokunu cikarmayin 200 ustu hizlarda f7r in 300 lere kdr m3 le yurumesini beklicek kdr cahil insan yoktur saniyorum forumda size mantik cevresinde bir hesaplama yontemi sundum yine soyluyorum 200 den once f7r i gecme durumu o m3 icin imkansiz sonrasida m3 un olsun gecti tebrikler. Dua edinde 200 de gaz kesip okan ondeyken birakmadi yarisi geriye dusene kadar devam etti ya 106 lar gibi araba bitti deyip onde biraksaydi vay halinize ozaman konuyuda daha uzatmayin masallah m3 ucuyor kimse gecemez roket tebrikler ok ?

ilovevti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam da şimdi m3 de motor büyük 200 üstü alsın bırak da diyorsunuz o zaman f7r da hafif 200 öncesi bırakın da geçsin. tabi ki bahane bunlar. iki farklı araç deniyorsunuz bunları göze alacaksınız. bunları burada söyleyince bahane oluyor. tebrik edip geçmek lazım "aslında öyle de neyse tebrikler" dedikten sonra böyle tartışma başlıyor işte. tekrar maşallah. iyi forumlar.
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    50 mesaj olmadan çata pata konusu açmak yasak kardeş kuralları okumadın mı?
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    moruk boşuna çıkmıyoruz anlıyosun dimi 20 kilo 10 kilo panzot sökük zübeyir şişko yakıt var bune lan

dr.mechanic
    Misafir
    doğrudur kardeşim biz usulen tebriğimizi etmiş olalım adam sonuçta geçtimi geçti !

Commander696 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen güzel konusuyosun yanlız suda var bir malın bir sahibi vardır arac sahipleri ne istiyosa onu yapsınlar
    birde su var bazı arkadasların arpası fazla gelmiş yerli yersiz kişniyorlar
    aman dikkat diyorum fazlada uzatmak istemiyorum işin tadı kacmasın
    ölü taklidi yapıcam derken maymun taklidi yapılmasın sonra
    Bana mı dedin yakışıklı?

34tt5552 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah M3 e cok guzel yurumus bu m3 alacaktım azbır param kalmıstı denklestıremedım.Arkadasa tekrar hayırlı olsun tebrıkler masallah )))

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu şanzumanı değişen 5 ileri bi gaz m3 vardı o değilmi ? eğer o ise bence gayet basarılı yürümüş

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler