Millete laf sokcaz diye didinip duran arkadaslarin amacini hala anlamis degilim video zaten ortada ilk videonun koyulmasi sacma cunku o videoda zaten okan birakmiyor araba benzin bittiginden ust devirde kestigi icin deneyemiyor oyle 3 te birakcak biri olsa koyulan 2. Videoda belli bi hizdan sonra geriye duserken birakirdi devam etmezdi bazen cikarip gozluklerinizi oyle bakin her soylenen bahane olarakalgilaniyor milletin isi gucu yok size yalan atcak. 2. Koyulan video ilk denenen video oradada 2 de 80 basiliyor bmw m3 nereye cektiyse f7r da oradan basiyor videodaki el isaretindende apacik belli bazilari hala 160 170 te birakti ayaklarinda. Oturunda bir hesap edin bu araclarin ikiside 100 200 u 10sn civarinda gecebilcek hizdalar 2 de 80 de bastiklarinda videoyu durdurun f7r geriye dusene kdr kac saniye gidiyorlar hesaplayin zaten az cok kaca ciktiklarini birde reelde anlarsiniz bunun bide kadrani var ki o dahada fazla gosterir reeelden ha m3 gecmedimi evet gecti ama bokunu cikarmayin 200 ustu hizlarda f7r in 300 lere kdr m3 le yurumesini beklicek kdr cahil insan yoktur saniyorum forumda size mantik cevresinde bir hesaplama yontemi sundum yine soyluyorum 200 den once f7r i gecme durumu o m3 icin imkansiz sonrasida m3 un olsun gecti tebrikler. Dua edinde 200 de gaz kesip okan ondeyken birakmadi yarisi geriye dusene kadar devam etti ya 106 lar gibi araba bitti deyip onde biraksaydi vay halinize ozaman konuyuda daha uzatmayin masallah m3 ucuyor kimse gecemez roket tebrikler ok ?