User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
139 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: GAZ M3 vs SS F7R Rolling Final Round

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stage i falan bilmemde f7r ın egzantrikleri alan benim
    kırmızı ile isaretlenmiş olan alındı
    görüldügü gibi onun altında daha bir suru egzantrik var, lift degeri derecesi bugun bir cok clioda kullanılan colombolardan daha dusuk, ilgili arkadaslar daha net anlar
    yay sapkada alınması gerektigi için ogunki sartlarda bunu tercih ettik ki zaten bunlarla bile kullanılması gereken ayarlı kasnaklar daha araba yok
    herhangi bir timing verilemedi dolayısıyla
    bu bir bahane degil sadece olanı yazıyorum, daha gırtlak olmaya cok parca lazım, egzantrigi kasnagı yay sapkası büyük itbsi
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

cffsymbol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakinda biri bu arabaya filtre egsoz diycek hic sasirmiycam

F7rn hizinin emeginin herkes farkinda araba hizli eyvallah ama
    ondan hizli arabalarin olduguda kabullenilsin bikerede nedir bu arkadas ya m3u 350 hp vede yakitli bile yaptiniz facebookta ayri bu sitede apayri seyler ayip vallahi ayip
    Alıntı kolaylı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011'ın Rollcusu
    2012'nın Playboyu Oldu Yandık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cffsymbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakinda biri bu arabaya filtre egsoz diycek hic sasirmiycam
    tatmin olamadıysan daha iyisini yaparsın, yalan söylemiyoruz eski sembolcu yeni bmw ci arkadas
    80lira maliyetle 24 saatte kapak işledik o arabaya getirisi belli
    millet gibi 1.5 2 ay bekleyip 1500 2000 lira veremedik
    aracın ustundeki itb yanlıs bilmiyosam 205 ci bir arkadasın begenmeyipte aracında soktugu bir itb
    aracın sahibi degişti daha fazla harcarlar daha iyi parca takarlar, daha iyi olur, cünkü daha yapılcak sey cok
    kısacası bu paraya bukadar oluyor

Commander696 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bmw ci arkadaşlar ben sizin yerinizde olsam megane beni geçti derim yoksa bunların hayal dünyasına kimse ayak uyduramaz gecildikten sonra 20 milyon bahane egzantirik listesine kadar buraya koyulmuş fakir edebiyatı yapılıyo.yok öle idi'de böyleydide adam istanbula gelirken video cekiyo bmw yi söle gecicem bunu böle gecicem gecilincede biz daha böleyiz bence ölü taklidi yapın gitsinler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ve tarafim yeterince tatmin olduk iki kere m3 f7ri gecti. heryerde speclerinde
    piston egzantrik beyin itb kapak yaziyo derecesini falan anlamam ama orjinali disinda dereceleri oldugu kesin yurutmek icin hizlanmasi icin koydunuz arabayi orjinal toplamak adina degil
    Umarim ellerine para gectiginde daha hizlanirlar biZde hep beraber izleriz biz burdayiz biyere kacmiyoruz yine deneriz
    2011'ın Rollcusu

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 deneme yapmadimi Ss ile ?
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ve tarafim yeterince tatmin olduk iki kere m3 f7ri gecti. heryerde speclerinde
    piston egzantrik beyin itb kapak yaziyo derecesini falan anlamam ama orjinali disinda dereceleri oldugu kesin yurutmek icin hizlanmasi icin koydunuz arabayi orjinal toplamak adina degil
    Umarim ellerine para gectiginde daha hizlanirlar biZde hep beraber izleriz biz burdayiz biyere kacmiyoruz yine deneriz
    sen güzel konusuyosun yanlız suda var bir malın bir sahibi vardır arac sahipleri ne istiyosa onu yapsınlar
    birde su var bazı arkadasların arpası fazla gelmiş yerli yersiz kişniyorlar
    aman dikkat diyorum fazlada uzatmak istemiyorum işin tadı kacmasın
    ölü taklidi yapıcam derken maymun taklidi yapılmasın sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum onaların yazdıkları hava civa egsantrik koysak böyle olurda söksek şöyle olurda jop soksak böyle hızlanırda falan bunların hepsi hava gazı..
    Adam 160 da gazı bırakıyor m3 e bikaç saniye tutundum diye arabasını iyi gidiyo sanıyor.240-250 ye kadar gazı bırakmasa aradaki farkı görünce kalpten gidecekler haberleri yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen güzel konusuyosun yanlız suda var bir malın bir sahibi vardır arac sahipleri ne istiyosa onu yapsınlar
    birde su var bazı arkadasların arpası fazla gelmiş yerli yersiz kişniyorlar
    aman dikkat diyorum fazlada uzatmak istemiyorum işin tadı kacmasın
    ölü taklidi yapıcam derken maymun taklidi yapılmasın sonra
    Bizde isim tadinin kacmasini keyfimizden istemiyoruz iki typerla olan denemeside var m3un hic
    Boyle bi tartisma varmi videolar bile karsi taraftan geldi bize bizim amacimiz kimsenin arabasini kotulemek degil
    Sadece olayi hirsa iddaali soZlere ceviren laflar oldu olay buralara kadar geldi m3 hizlandi
    Geldi megane hizlandi geldi bidHakine megane daha hizli gelir
    O gecer gider ama her seferinde depo yarimdi araba sokuk degil aslinda megane stage1 ayarinda sokuk olsa sukadar gecer benzin kesti m3 350hp yakitl kullandi demek yerine masallah deyip bidahakine daha hizli gelip
    Gecerek cevap vermesiydi dogru olan megane zaten hizli denedigi arabalar ortada arabaya laf atan yok olay sadece kullanan arkadastan doguyo umarim anlatabilmisimdir eski sipringci arkadas. bide o bazi arkadaslar dedigin kisilere yazarlen onlarin yazilarini alinti yaparsan sevinirim
    2011'ın Rollcusu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı soruyu ben başka konuda sordum cevap veren olmadı bundan megane'nın geçildiği sonucunu çıkarabilrsiniz.
    Yani megane 3.2 arabayada geçiliyor 1.6 arabayada sonra iyi gidiyor oluyor bende bunu anlamıyorum neye göre iyi gidiyosa artık flasha göre falan herhalde.

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hangi 106 abi çıkaramadm ?
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dc_crx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi 106 abi çıkaramadm ?
    Stok 106 vardiya 1 hafta tartisilan
    .

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stok 106 vardiya 1 hafta tartisilan
    stok Dj plaka cumartesi akşamı yoktu çıkmadılar herhalde
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Commander696 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı soruyu ben başka konuda sordum cevap veren olmadı bundan megane'nın geçildiği sonucunu çıkarabilrsiniz.
    Yani megane 3.2 arabayada geçiliyor 1.6 arabayada sonra iyi gidiyor oluyor bende bunu anlamıyorum neye göre iyi gidiyosa artık flasha göre falan herhalde.
    106 ile denedilerse zaten videoları konulurdu,SS i bu hal ile 200 Reel e kadar geçebilecek 106 olacağını ben göremiyorum..
    Sen Keyifle okuduğumuz videolarını seyrettiğimiz konulara,yaptığın kışkırtmalar gaz vermeler aşağılamaların iyice dozunu kaçırdın kardeşim.Seyrettiğin videolara normal şartlarda katacağın olumlu veya olumsuz yorumlara kimse bişey demez ama sen harbi abarttın..Yaşca bir büyüğün olarak sana tavsiyem ,şahsi bir gıcığın varsa bunu başka bir yolla hallet,burda laf sokarak ,ezerek ,bişeyler yapma çaban şurdan şuraya varmaz..Okanı mübalasız 15 yıldır tanırım her forumdan defalarca banlanmıştır vs ama biyerde durmasını bilir eşşeğin a.ına suyu kaçırmaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben red 106 dan bahsetmiştim şuanda en hızlısı olduğu için. önerin için sağol abi ama onlar senin gibi yazmıyor malesef düzgün mesaj yazdım kumda oyna yazdılar bide görüyorum hep en iyisi biziz herkesi geçeriz gibisinden yazıyorlar geçildin mi tebrik etmeyide bileceksin tebrkler diyip geçip gidersin sürekli bir bahane uydurmassın..veyron gelsin ibiza gelsin m3 gelsin 106 gelsin diyerek milleti küçük görüyorlar biraz.

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvallah kardeş,Roll e bi arabayı hazırlamak ve burada videosunu tartışılır hale getirmek bile büyük emek ve cesaret haline geldi..
    Millet video koyarız taşşak geçerler diye tech de paylaşmaz oldu, her videoya maşallah ,helal vs. yazıp övelim demiyorum, yerden yere vurmaya gerek yok..SS f7r hakkaten tam dolu bi araba değil,bu şekilde gitmesine bende çok şaşırıyorum ve takdir ediyorum...

M3 e de helal olsun böyle sağlıklı gidenini görmek ne güzel

ilovevti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DrageR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle ikisinede maşallah m3 e tebrikler sonuçta önde bitirmiş
    m3 geçen haftaya göre söylediği gibi sadece sensör değişimiyle gelseymiş çok fark yicekmiş orası kesinleşti stock 321 lik bir m3 zaten ne kadar sağlıklı olursa olsun ss f7r ile yürüyemez ss bunuda herkese göstermiş oldu
    ss f7r ında iddiası zaten o hafta full takılı olduğundan sökerek gelmekti oda o hafta sökük olsa söylediği gibi baya bir geçermiş
    bu hafta ikiside hızlanmış m3 e sensör değişikliği dışında filtre egzos yazılım vs işlemlerde eklenince geçen haftaya benzer bir durum söz konusu olmuş
    ikiside bariz hızlanmış zaten m3 ün diğer typerlarla denemesindende ne kadar hızlandığı ortada ss f7r a ayrı bir maşallah demek düşer bu noktada sadece sökerek ciddi hızlanmış
    umarım denemelerini izlemeye devam ederiz
    yalnız ss de tek değişiklik hafifletme değil diye biliyorum. çünkü okan feyse yeni vites dişlileriyle ilgili video koymuştu. bunlar sadece bilinen kısımları tabi. sadece söküldüğünü sanmıyorum. ayrıca ss in sahipleri artık tebrik etmeyi öğrenmeli cidden antipati oluşturuyorsunuz. iki araca da maşallah.
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    50 mesaj olmadan çata pata konusu açmak yasak kardeş kuralları okumadın mı?
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    moruk boşuna çıkmıyoruz anlıyosun dimi 20 kilo 10 kilo panzot sökük zübeyir şişko yakıt var bune lan

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki aracın da sahiplerini tebrik ederim..Bi ton masraf ve emek var.iddea ve hırs gereklidir.olmasa zaten yarış olmaz.önemli olan bunu kötü noktalara getirmemek.M3 gerçekten çok sağlıklı gidiyor tebrik ederim , f7r "ı da m3 lerle deneyecek kıvama getiren Okan kardeşimi de ayrıca tebrik ederim. ama böyle futbol takımı tutar gibi başkalarının denemeleri sebebiyle ağız tadı kaçırmak kalp kırmak doğru değil bence.

5ani5 mk3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maaşaaaalllah ikisinede bol gazlamalar. konu başını almşş gidiyo okudukca gülüyorum devam )
    Vw MK2 GTi
    Hergestellt in Deutschland

EXCLUSIVE GARAGE

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler