tic rs bu 106 yı rahat geçer
zaten stock rs lerle denemede gördüğüm kadarıyla kısa avantajıyla 1-2 öne zıplayıp sonra sabit gidiyorlar
106 non hafifliği kısa şanzımanı ve ekstra yüklü olmasından dolayı durum gayet doğal zaten uzatmanın mantığı yok
Printable View
tic rs bu 106 yı rahat geçer
zaten stock rs lerle denemede gördüğüm kadarıyla kısa avantajıyla 1-2 öne zıplayıp sonra sabit gidiyorlar
106 non hafifliği kısa şanzımanı ve ekstra yüklü olmasından dolayı durum gayet doğal zaten uzatmanın mantığı yok
Şaka gibi ya
Ya sen ne yap biliomusn benim arabanın videolarını değilde aynı rs lerin başka arabalarla videolarını izle moralin yerine gelsin ,klavyeden yazanları çok gördük biz :) bu konuya dahada birşey yazmıcam sizdende ricam uzatmayın artık her arp 106 konusunda böle polemikler istemiorum .
Araçlar denemis hersey güzel tebrik edilmiş sağdan soldan girmişler burda adı geçmeyen kisileri arabaları ortaya katmışlar..Denemeler dostluk çerçevesinde oldu herkes birbirini tebrik etti ARP 106 speclerinde klimasına kadar full takılı dir ve speclerinde gecilmemistir bu konuda iddialıyiz.. Ayrıca Tic RS in sahibi karşılıklı Diyaloğa girmicem seninle video hakkında yorum yapan yapsın yapmayan reklam yapmasın ben senin bunu masraflarını vericem gel istanbula basaljm sorun değil geçersin geceriz Bi kalkıp tebrik EDERİz.. Dr Mechanic sana gelince milletin avukatlığını yapma ismini ver kimsin sen bi tanıyalım seni Tic RS ARP 106 yi geçermiş geçsin nolur yani bundan sanane videonun başlığında hangi arabalara denemis şek ona yorum yap iki farklı şehirdeki arabaları kıyas yapma anladin mi güzel dostum başka sikınisi derdi olan varsa numaram 05424570758
Deneme nin başlığına veya yorumlara nasıl geçtik nasıl koyduk öyle birşey mi yazdık Ciğerli 3 rsle denedik bizim arabanın neler yapabileceğini gördün yok kalın gelir ince gelir bi tür kelimeler hoş değil biz denemeleri geçmek için deGil aracı görmek için yapıyoruz zevkine ve geçişler geçsekte tebrik ediyoruz maşallah diyoruz... bi masalah diyin yha
Senin speclerinde 106 lar yüklü typerlar ile deniyor sen gidiyosun nerdeyse standart rslerle basıyosun.Sonra benim speclerimde iddalıyım yazıyosun konu açmıssında gelen olmamışta bimlemle iddalıysan gidip sökük arabaylada denersin sadece geçiceğin arabalarla deneyip sonra benim arabam hızlı diyosan anca kendini kandırırsın.
O sıkıntısı olanları kaşıyıcaz yeteki karşımıza çıksınlar videolar ortada kimse boş yapmasın aranızda bi delikanşı varsa oda seckin 172 arac sahibi olarak gerekli açıklamayı yaptı .3tane rs aynı anda böle olunca adamlara koymuş..
Artik küfür edicem numara yukarda derdi olan ara yerer amk her konuda videoda polemik
Beyler bölmek istemem ama 106'nın sahibi kim. Efekan da serkandevran da araç sahibi gibi konuşuyo.Sadece araç sahibi cevap verse daha doğru olur..
ARaclar denemıs Arac sahıplerı tebrık etmıs bırbırlerını ne den ordan burdan konus sacma sapan yerlere gıdıoo masallah ını yaz tebrık et tamam yok oleymıs yok bu bolymıs Arp 106 sezonu acar kendı speclerınde kı araclar la basar Garajlardan cıkarırlarsa eğer :) Arap 106 KEndı speclerınde zaten cok ıddalı Masallah KAnka :)
öncelikle araçlara maşallah diyorum.herkes arabasına emek verip karşılığını almayı bekliyor amenna,ama anlamadığım nokta şu neden artık bu forumda insanlar birbirine telefon nolarını verip yok sıkıntı olan arasın yok karşıma çık yok gel adresim şu bu vssss. Ya arkadaşlar burası araç bilgi paylaşım formumu yoksa ahkam kesim millete gider yapim sidik yarıştırim gibi saçma yerlere giden başka bi forummu. insanlar hep ahkam kesiyor ne yani kim kimden güçlü yada kimin kimden daha çok çevresi var gibi saçma diyologlar oluyor.kendinize gelin ya bu forumun seviyesi bu olmamalı.site yöneticileri bu duruma bi çözüm bulmalı bu benim düşüncem kimseyi hedef almadım sadece genel konuştum iyigeceler
Standart rs i zor geçiyorsun kardeş kprolu emmeli gömmeli typerı nasıl geçicen komik olma.Hadi geçtin diyelim o denemediğin sağı solu sökük 106 larla dene ozaman onlar sökük halde geçiyor.. sen takılı halde geçiyosan niye o 106 larla denemiyosun.
Yorumlarda zorunuza gidiyosa video koymayın kendi aranızda izleyip eğlenin.. forumdan gerçekleri duyunca üzülüyorsunuz sonra.
Maşallahh ARP 106'ya ve deneyen rs'lere kazasız belasız gazlamalar..
Kanka maşallah ARP'ye nazar değmesin.Aracın gerçekten yürür ve temizlik olarak çok başarılı.RS'ler zaten belli onlarada ayrı maşallah.Deneyen rs lerin nasıl yürüdükleri zatem gayet belli.ARP gerçekten kondisyonlu
maşallah araçlara.. arp 106 güzel gidiyor belli hakkı yenmez de sahibi arkadaş biraz gergin bi karakter olduğundan dolayı boşuna tartışma çıkıyor her konuda... adamın geçtiği tek rs olsaymış o akşam eyvallahta 3 araçla denemiş geçmiş tebrik etmek lazım. Taksici çok fena tünel yapmış bi ara clioyu itecek sandım nerdeyse, specleri nedir acaba? :)
Not: araç sahiplerinden kimseyi tanımam etmem sadece videolara bakıp yorumları okuyup yazdım...