User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: 2014 model DelSol Rodaj

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi hep ateş ediyosun sonrada "yok yav etmedim" diyorsun Maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah çok iyi
    Ben benim Corsa GSI'da rodajı şu şekilde yaptım.
    6-7 saat civarı rolantide çalıştı, belki 5 saatte olabilir tam olarak hatırlamıyorum ama tahmini minimum 5 saat rolantide çalışmıştı. Ondan sonra 2 gün uzun yol yaptım, 300-400 KM civarı.
    Uzun yolda ara ara sıkıştırmalar yaptık. Ondan sonra yağını suyunu ıvır zıvır hepsini değiştirip ayarını yaptık. Ve bitti.
    Allaha şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı. 6 aydırda sorunsuz bir şekilde biniyorum. Çok kez roll vs yaptık ama hiç birşey olmadı. Maşşallah diyimde nazar değmesin
    Senin araçta çok güzel Maşallah. Allah tekerini düz bastırsın. Güzel günlerde güle güle bin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ö
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gözün aydın abi. Rodajın %50 si ilk marşta bitiyor. Uzmanlar ilk marşı basın 1 saat çalıştırın diyor. Snra yağ yağ filtresi değiştirip 100 km yük rodajı yapmanın kafi olduğu yeterli oluyor. Yalnız yük rodajı max devir / 2 yani 9000 donen bir araçta 4500 devir rev limt olucak. 2.. Vites 1500 devirdeyken dip gaz ile 4500 devire gelinip komprasyona bırakma daha sonra 3. Vites aynı işlem. Tabi bunu aynı gün değil de 10 gün gibi bir zamana yaymakta önemli motorun ısıtılıp soğutulması da önemli bir faktör. Rodajda olan bir makina ile tek sefer marşta 10-20 km arası yol yapmak ve bu mesafeyi geçmemeye özen göstermek sağlıklı olur. Bu yüzden rodajı uzun yolda değil de şehir içi evden işe işten eve giderken yapmak daha sağlıklı. Motor gun ıcerısınde ıkı kere ısınıp sogumus oluyor.

bu 10 gunun ardından gemel kontrol yapmakta fayda var kapak ve blok olmak uzere ondan sonra ateş

Ahmet
    Eyvallah sağolasın, bahsettiklerinin aynısını yaptım zaten.
    ilk 25 km de 2 kere yağ değiştirdim ilk marştan hmn sonra ve 25km sonra. ilk 25 km aynen dediğin gibi 4500 rpm ye kick sonra komp, kısaca zıplata zıplata. Şu anda aynı şekilde ama kick - 8600 -comp şeklinde, ama asla dipgaz gitmiyorum 370km de kapağı söküp yakınen bakacAz her hangi bir sıkıntı varmı diye biliyorum gerek yok diyenler olabilir ama ben emin olmak istiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yukarıda ki videoda rölanti ayarımızın son hali bulunuyor, mükemmel oldu, 800-850rpm de gayet sessiz ve keyifli, afr 14.8 , teşekkürler Alper

ferhatcam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu araç satılacak olsa alıcıya yapılanlar anlatılmak istense ne kadar sürede anlatılır merak ediyorum. Maşallah keyifle takip ediyorum
    Seatclubturkey - Ibıza Loading...

alperx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birşey degil serhat abi..
    sadece AEM tuner 2 stajı yapıyom hepsi o p

Alıntı SERHAT07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yukarıda ki videoda rölanti ayarımızın son hali bulunuyor, mükemmel oldu, 800-850rpm de gayet sessiz ve keyifli, afr 14.8 , teşekkürler Alper
    Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağolsun Alper yavaş yavaş ve emin adımlarla yazmaya devam ediyor, Rodajın 870. inci km sinden süslü kısacık bir 1. - 2. vites videosu koyayım, tadımlık

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler