Maşallah harika olmuş araçların hepsi , kesenize bereket.
arabalara maşallah güzel denemeler olmuş sormak istediğim şey eg de nasıl bir egsoz sistemi var ? bayağı sessiz geldide
Masalllah .Çekimler ve araçlar çok kaliteli![]()
Resitim o senin yaptigin sureyi ben 3 sene once yaptim mevzu o degil
mevzu honda kg den yuruyora getiriyorsun
Benim az bi isim kaldi sabah kantara cikacaz aksam gazlicaz kg esitlicez hodri meydan gel gec beni
neymis bu cupra 30R neymis bee
O eg de suan 4 te 1.7 basiyor askan guzel surmus ama birde ben sureyim tekrar deneyelim bakim yan yana gidebilicekmisin basincin acik 5.3 yapiyorken gorek
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Ek kasa , Eg yuruyen , K motor , Kpro beyin ustune bilmem kac mm turbo, şanzuman desen her parcasi degisik ama en hizli HONDA hizli.
Call for prayer
Instagram hesabımız
Ne ictiysen bizede veraynı kafayla amortisör monroe koltuklar teknik malzeme-bursa egzos matay egzos bursa fabrikadan cikarken Renault
firmalar markalar örnek ama önce kullandığın arabanın neredeyse % 70 inin Renault tarafindan uretilmedigini düşünürsen komik olmuş. Emeğe *** atmak için ilginç bir yöntem.
Resit benim 10 yillik arkadasim aracini yapan adamlar ile yillardir ticaret yapar oturur yer iceriz
kimi kimi takdir etmemis ? Nerde okudun ?
Ben kilo muhabbetine takiliyorum sen ne diyorsun
cupradaki kol piston turbo seat mi ?
Yaziyorsun ama dusunmeden yazmak icin yaziyorsun olmuyor
Call for prayer
Instagram hesabımız
EG motor içi stok mu forged mi ? Çok güzel gitmiş tüm araçlar. Ama E30'u beğendim en çok.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Tüm araçlara maaşallah SUC CupraKeyifle izliyoruzz
![]()
Golf 6 TDI
Polo 6r GTİ
Corsa D Sport
Polo 6r TDI
İbiza Cupra
Sen bizim parçaları yazıp sonunada Honda demişsin fabrikada üretimden çıkan araclarda bile çoğu parça ana uretici firmaya ait değil kaldı ki bizim araba swap bir dünya parça olması doğal. Kusura bakma otomotiv sektöründeyim o yüzden başka bir açıyla karışık yazmış olabilirim.
Ağır subaru sever olarak honda motoruna hayranlıkla bakıyorum.Bence herkes böyle yaklaşmalı.Çoook daha kolay basit setuplarla.
Daha az uğraşla daha az paralar harcıyarak çok hızlı olabiliyorlar.Cuprayla e30 la uğraşan insanların emeklerine saygı duyuyorum.FAKAT
Hondaların daha hızlı olduğu vee olabileceği gerçeğini görmemek görmek istememek doğru değil.Hızlılar![]()
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)