ozan abi iynrs İbrahim benim kardesim. Şarj olsun yorum yapicam gerçekleri yani![]()
Hilmi, simdi bu videolarda benim gördüğüm soyliyim videolar harici 2tane daha çok gectigim video var, gebze giderken 4deneme yaptik 3cok fark oldu burada koyulan ilk video gibi 2video var, 4.deneme ozan abi yi sarmadigi denemede 5gecmeye başlarken yarıs bitti. Dönüşte e30 geldi egk20 4kere denedi videoda gözüktüğü gibi egk20 sariyo çok benle ilk bastiginda sardigi gibi isi bilen bunu gözden kacirmaz. Ben askan denerken Askan erken bastigi halde 5devam etsek zaten gecicem. Benle denerkende egk20 sarmiyo isinmisti e30denedigi icin, hilmi kg bana diyosunya sariyosada banane kardeşim! video basliginda sadece cupra icin neden sariyo ve sarmadan yaziliyoda e30denerken sardigi halde baslikta yazilmadi? Neden ayni yürüdüler e3o çok geçse baslik sararak egk20 vs e30 olcakti iyi yurusun diye Askan aliyo dönüşte neden? Sonra bana hirslisin deniyo kim hirsli? Ben istesem yan yana kalinca basınci acardim net gecerdim, kamera baglandi kendimiz izliyicez dendi senlik değil dendi bende ciddiyeye almadim 2ay sonra video koyuldu ama geçtiğimiz 3net video teki koyuldu?, hilmi 1.7acildiysa cuprada 2.4 acildi borazan degil yani. Haberin olsun. Tr de draglarda turbo buyuklugune gore arac kg alt ust siniri neden farkliydi? Konuşuldu burdada demek kg önemli birşey olmasa hulkun her yerini kesmez dimi? Hem turbo büyük hem hafif swap arabalarla neredeyse stok araç yurutuyoruz,gelmiş sin araclarin kg yazdim diye laf yaziyosun takildiysan objektif olda sariyo sarmiyo muhabbetinede dahil olsan. Havalar duzelsin deneyelim hazirsan 30r II hondalar deliginden cikamiyo
Tüm araçlara maasallah
Hepsı buyuk uğraşlarla yapılıyor hepsı cok hızlı
Reşit abi seni ayrı tebrik ediyorum bence cuprayi haddinden faZla götürüyorsun
Bu arada 5.3 dbn koyulmnadi 2aydir. Benden sonra bu hafta alınan dbnler koyuldu koyulmiyicaksa benim 100-200 konumuda silsinler. O listeye -3.73 eğimli dbnler , dosyasiz dbnler listeye koyulurken ilginç gerçekten![]()
Resit ben videolara yorum yapmadim farkindamisin
KG muhabbetine takiliyorum her seferinde konu honda oldumu KG muhabbeti yapiliyor
Hafiflik biyere kadar eger cok kesik iyi olsaydi hala hulka binerdim bosu bosuna coupeyle ugrasip bir ton para tekrar harcamazdim
Simdide turbo muhabbetimi yapicaz
GT30 u hondada 2005 de kullaniyorduk sende biliyorsun hondaya 30 kucuk kaliyo yani 2 bar basinca 30 la guc dusuyor keyfimizden buyuk takmiyoruz
Size basit geliyo ama buyuk turbo takinca ekstra bir ton parca almak zorundayiz emme kelebek enjektor egzantrik daha yuksek cr piston
Hani diyorsunuz saygi duymuyorsunuz diyede saygi duyulmayan esas hondalar niye duymuyorsunuz cunku hafif ondan yuruyo![]()
Benim aracim agir kantara cikip deneyelim ben varim resit ama bu seferde 30R tak diyorsun
Napacaz anlamadim ki![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Ben deneyelim dedin sana mazeret yapmadim , 30lular deliğinden cikmiyo yazdim üstüne alinma denediğim araclarda senin aracinda emek bizimkinden çok ona lafim yok , istediğin gibi olur insallah
Reşit videolari koymadan senle konuştuk, neden koyduğumu biliyorsun. Denemeler Aralık ayi başında oldu. Arabayla ikinci cikisim ve alidmadigim için dönerken Askan kullandı. Fatihle denedikten sonra yanimiza gelip deneyelim diyen sendin. Sarma konusunda haklısın lastik ve ivir zivirdan sonra o bahanede kalmayacak. Akşam akşam gaza gelmişsin gerek yok. Yazdıklarımı tekrar oku senin arabanın kisik odugunu ilk mesajda ve youtube dada yazdık, arabana borazan diyen yok. Ana benim arabada boru değil. Ben kullanırken hep soğuk lastiğe dip gaz yaptığım için sardı. Askan sardirmadan kullandi. Hilmi de bosuna yazmiyor benim arabada hilminin kullanimiyla benim kullanimim arasinda 1 sn ye yakin fark oldu.Kizdirma benidöndüysen Ankaradan akşam çay içeriz geçer
![]()
Abi, seninle alakası yok senle alakalı olan kısım video 1.5ay sonra koyulması dedıgım gibi daha çok tartışma olur dedim, koymadan önce ben o yazıyı hilmi anlasın diye hilmiye yazdım kg bahane etme dedıya bende yarışsa bu sarmanın bahanesı olmaz demek istedim hilmi düz mantık bakıyo her deneme yarış, eksikler dostane denemelerdeki durumu bilmedigi için acıklama yaptım kı hilmide sürse o gece o basıncta benım arabayı gecme şansı yoktu abisonuçta senle denedıgımızde de tek tek sarmadıgı zaman askanlada sarmadıgı zaman sonuç aynıydı, hilmi daha iyi sürer diyosan vericeksen arabayı ona sorun olmaz ben denerim yine havalar düzelsin deneriz yeni basınclarla bende merak ediyorum hem senin arabayı hem cuprayı, bu yazı üstüne alma abi senin yazma amacın biliyorum ben sadece ufak detay verdim, e30 alakalı
e30 ılk denediginde senın araba daha çok sarıyodu onun için e30 cuprayı kıstas kımse almasın, boruzan kelimeside samımıyetten hilmiye yazdım
ankaradayım pazar döncem çay içerız abim.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Masallah araclara.
BAZOOKA CİVİC
TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
732 hp 660 tork
KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
DR ECU
2 de 60 da basacak cupra varsa 3076 s2k var ??
Dr.ECU
veya 3.vites 70de basacak cupra varsa oda olur ben 3.vites 70 dede basarım
Dr.ECU
oem emme kelebek egzantrik 9 cr piston
Dr.ECU
Adamlık emretmek yerine rica ederek işleri halletmektir. Videoyu sil dedin silmedim ne oldu adamlıktan menni yedik. Ayıp ediosun abi dünkü adam muamelesi yapma bana. Bide arıyorum açmıyorsun. Başkası yapsa önemli değil. Birde aramızdaki muhabbeti buraya neden taşıdınki. Sen benim büyüğümsün saygı duyuyorum ama adamlık falan ağır oluyo.
Dr.ECU
Neyse ya lanet olsun arabalara , araba yüzünden insanlarla kötü olmaya gerek yok. Yazmadım say abi eywallah. Daha bişe yazmam bu konuya .
Dr.ECU
Muharrem seni aradım neden sil dedigi mi anlattım, ya silmessem dedin? ama sen büyügünle nasıl konuşulması gerektıgını bilmıyosun bu arada o video koymak için rica edende sendin zamanında ama ben kardeşim sandıgım insana nasıl davrandıgımıda biliyorum! karşılıgında aynı saygıyı beklerım, senın tavrını begenmedım kapat dedım telefonu yoksa daha kötü süzler söylıyıcektim, konuşmaya gerek kalmadı, büyügüne abine yabancı gibi muamele yaparsan tel kapanır yüzüne telde açılmaz. saygı duymasan kaç yazar muharrem? bana anlatsana bak senini gibi konuşuyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)