e30 çok hoşuma gitti, bütün araçlara maşallah , daha sakin temiz bi yol olsa çok daha güzel olur
pehhh bizde araba yapıyok![]()
GOLF4 1.8T
Masallah Adananın gururu egk20 turboya , Ozan usta masalhh sti polo gti yan yana hazırlanıyoarlar, diğer araçlarda güZel yürümüş masallah kazasız belasız...
[SIGPIC][/SIGPIC]
yıldızlar geçidi gibi tüm arabalar muazzam ustaların elıne sağlık
Mahşein üç atlısı
dmrc garaj
35 cvk 31 s2000
35 eu 122 vti
35 ke 9481 egk20
Eyvallah mami başkan, arabaya yeni alışıyorum denemeden sonra ayar yapıldı basınç açtık. Teknik olarak hızlandı, pilotaj olarak henüz arabanın hakkını veremiyorum. Sen veya Hilmi kullansa araba ciddi hızlanır![]()
Reşit'in ve Fatih'in pilotajlarına diyecek bir şey yok 10 numara.
Evet unutmadan olmaz, benim araba Adana spec. Metin & Project 01 yapımı. Mapper Sami Ramazanoğlu, yüreğir (bornozlu) istanbul' a göre yakıt hava ayarladı basınç açtı. Arabanın bir kaç eksiği var. Bundan sonraki tüm işlerini #gizlituning yapıyor. Araba doğu & batı sentezi olacakÖzellikle yol tutuşu artınca daha da hızlanır.
eg çok hızlı maşallah hepsine.
Bütün araçlara maşallah çok iyi elinize ayağınıza sağlık ....
Maşallah Çok keyifli denemeler olmuş Ozan Abi biraz daha pilotaja çalışman gerekiyor sanırım.. Lastik ne kullanıyorsun arabada ?
Sanırım biraz ağırlıkta lazım kısık hali buysa eğer)
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
Masallah araxlara 3 de ayri emekler var ozan abi honda k20 turbo candir arbasina alistiginda cok can yakar ztn suan daha hizlidir yapilanlardan sonra gorsel olarak eg cok guzel masllah)😜✌️
Maşallah 3 araçada, Ozan abi yeni almıştı araçı öylesine deyelim dedik 2ay oldu yaklaşık high boost gazlamadım low mod denedim hiçbir denemede basınc acmadım ozan abiye kıstas olsun diye, ozan abininde fatih kardeşiminde bmw ciddi iyiler, araç gayet iyi honda gtx35r 1.35bar 1050kg, bmw 1250kg 67mm turbo 1.7bar, Cupra 1450kg 30r 2.0bar(cupra bu basıncta 100-200 5.9-6.1 arası) koşuyo)
bu arada ozan abi kendine haksızlık ediyo, ılk 3de denemede zaten cok sardıgı ıcın cok fark oldu, sonrakı ozan abi denenmde yan yana kaldıkozan abide bence iyi sürüyo.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)