User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
42 sonuçtan 39 ile 42 arası

Konu: DEV20 R56 CooperS - Mini GP R53 Supercharger Deneme

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaan gecilmeyi hazmediyor lafi sakayla karisik olsa bile hos bir tabir degil.
    Deneme icin bilenme vs olmadigi icin R53 sahibi foruma girip konu acilmis midir diye okumamistir bile.
    2 tarafin tarafsiz arkadasi olaran R56 nin net sekilde denemede onde oldugunu rahatlikla soyleyebilirim.
    Yalniz lutfen yanlis anlasilmasin bu bahane degil tercih meselesidir ama oraya gelen herkes gordu R53 18jant, full takili + mdfli bassli anfili halde oraya gelmisti. Dogru pilotaj ve R56daki gibi hafifletmeyle cok cok yakin yuruyebilirdi. Yine de uzun kosuda onde olan Kerem olurdu diye dusunuyorum
    Görkem diğer konusunu okumadan keremin ilk bu konuyu okudun sanırım geçme geçilme işi normal asıl lafım geçilip dersini çalışmak ve yine hazırlanmak yerine cenesini çalıştıranlara idi yoksa bugune kadar kimseye bu konularda ne ters nede alaycı tavırla yazmışımdır.
    Deneme ve sürücü eksik durumuna bakacak olursak evet gp dediklerinle daha hızlı olabilir aynı şeyler r56 keremin arabası içinde gecerli roll'e daha yatkın sürücü aren mesela kullanabilir keremin aracı diğer emsallerine bakıcak olursak yazılım olarak daha az dönüyor buyuk kayıp benim gözümde lam ile kıyaslamıyorum bile onda egzantirik farkı vardı vs vs vs diye gider

Alıntı Cem.B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kavga cikmaz burda cunku keremle denemedende konustuk gecen gecmistir suydu buydu kesinlikle denmez merak etme diye zaten oda yazmis saolsun arkadas viteslerde iyi degildi vs diye
    Gp yavas gibi dusunenler icinde esasrn o gp konuda konusulan hp leri dynamics de cikariyor asagi yukari ama ata binmekle olmuyor ati kosturamadiktan sonra o yuzden tebrik ettik zaten keremi ve aracini zaten gecilen arkadasin ne videodan ne de burdaki konudan haberi var saglik olsun dedi gitti evine
    Cem Görkem'e yaptım açıklama sanada gecerli
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıkı aracada masallah r53 jcw ve r56 s de sahıbı olarak solemek ısterımkı r53 un alt devırlerdekı hızlanması cok ıı r56 sa 180 den snrakı hızlanması cok ıyı . vıdeoya gelıcek olursak dev yıne formunda r53 un sahıbı arkadas yazılanlara gore vıteslerde pek tecrubesı yok aksıne keremse baya tecrubelı baska deneme olursa belkı braz daha farklı olur ama sahsı dusuncem dev yıne gecıcektır

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kerem işini çok ciddi yapıyor
    ben bunu bilir bunu söylerim

şaka bir yana maşallah araca ciddi yürüyormuş.bende makarasına geleyim dedim geçen seferde dev beni koşarak geçermiş onu anladım
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

SKSafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hard olmuş helal olsun güzel yürütmüşsün
    Ibıza Bocanegra, Dr.Auris 1ND Forever

https://www.youtube.com/watch?v=pzCye3R2QMU

Sercan's Old= CBR 600F, ER Civic Sİ, KN 206 RC, SIU Corolla T-Sport

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler