Bugün işte yok vakit gecirmeye yer lazımdı.baya sürükleyici oluyor.
Hareret hat safada egt tavan muhabbete devam.
Bugün işte yok vakit gecirmeye yer lazımdı.baya sürükleyici oluyor.
Hareret hat safada egt tavan muhabbete devam.
bir aracı geçmek için arac sahibi evet rakibim geçti denmesi için kac boy olmalı 2 arac arasında ???
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Valla abi ben sapan gibi gerdim sonuclar irtada 220 230 brakiyolar ne diyim 230 kadar direklik oluyo digeri zaten zayif basar basmaz cikiyorum yanindan alakamiz yok ha bu arada bir denemede Yusuf bey tunelime yatmaya calisti ama tunelime girebilicek kadar hizli degil yakalayamadi o sansi![]()
denemeler dostane aren kerem bitane ne zaman deniyoruz süpürgeli fn2 ile![]()
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Niyetim kimseye saygısızlık etmek değil merak ettiğim bir konu olduğu için yazdım bu kadar.
270 e kadar basarız dendi değil mi ?
220-230 gibi size göre 1 boy olan fark 270 te gerçekten direk olmayacak mı ?
270 e kadar basalım deyip 220 230 gibi bırakılıyor sonuçta ? Sebebi nedir yani bunun. Şu hız dendiyse öndeki araç o hıza çıkıp 4 lü yakana kadar basılmaz mı fark belli olsun sayılsın diye..
-Fırat
Valla ben kullandigimda 220 230 da zaten videolardam belli 1 boy degil neredeyse direklik oluyo 270 e kadar ben cikarim da gelen olmadiktan sonra anlami yok birakiyorlar bir kere 250 yaptim o da biraktilar devam ettim top a kosturucaktim yormanin anlami yok dedim arabayi
mini yi ilk kullanan arkadaş pek hakkını verememiş..daha sonra kullanan arkadaşımız hakkını vererek kullanınca aradaki fark oluşmuş..
kullanımın ne kadar fark ettiğini iyi biliyorum..2 tır geçtiğim arabanın direksiyonuna kullanmayı bilen adam geçinçe fark bir anda kapanıyor..
cupranın sahibi abimiz bence hırslı davranıyor..sorunu giderince tekrar deneyebiliriz dese olay bu noktalara gelmeyecek.
Crm performance
denicek tsi aranıyorpolo cupra golf
stage 3 cupra eeee HADİİİİİİİ stage 2,5 da olur 2,75 de
Kerem sanada sıyırtımminide lazım
uauhauhauhauhauhuhauha
evet beyler bayanlar merdivenden kayanlar
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Kankut ben seni denemeyince daha cok seviyorum![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)