User Tag List

Sayfa 14/20 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
364 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: DEV20 Cooper - JZ & UD Ibiza Cupra DENEMELERI

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Off hakkaten baydim..

Karaktersizim ben, her seyi yaparim. Dostumu arkadan bicaklarim. Arabamda yavas ama piyasa yapiyom. Marka reklami yapiyorum...

Adam deilim ben

Hadi tmm gectin benide 2 direk. Alpde 3 boy gecti. Arabanizda filtre bile yok. Fabrika cikisli seatlar tasak gectiler benle...

Kabul mu ?

46 yasindasin, her mesajimda saygi gosterdimm. Fakat biraz daha konusursam kufur edicem..

bu saatten sonra 3 kurusluk degeriniz yok gozumde. Ne derseniz diyin. Umrumda deilsiniz.

Kalin salicakla, hizli Çupralarinizda basarilar
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Madem sizde video çektiniz söledikleri kadar geçmediklerini hatta geçtiğinizi idddia ediyorsunuz koyun biz de görelim...
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

HLK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arenle basarken mİssfİre var, ama dÖnÜŞ yolunda nolduysa araba kendİ kendİne dÜzelİp deneyelİm denİyo ! Bu araba nasil kendİ kendİne dÜzeldİ bİrden mİnİnİn Şofor koltuĞunda keremİ gÖrÜnce mİ dÜzelesİ tuttu ? Ya bey amca sen bİzİ Çoluk Çocuk saniyosun da kİm yalanci kİm doĞru herkes gÖrÜyo yaŞimiz senİn yari yaŞinda ama bİ o kadar da yerİn altinda var yemezler yanİ bu forumdakİ adamlar da yemezler yanİ !

mert_leon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baba akü yok aküyüde sökmüşer ))

https://www.youtube.com/watch?v=8RcaVWWwDoA

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konunun 4 5 sayfasını okudum videoyu izledikten sonra da beklememiştim cupra hakkında iddaa da bulunalacağını. Mini net şekilde hızlı neden hala uzatılmış anlamadım... geçilmek bu kadar problem olmamalı diye düşünüyorum. Bir yorum okudum katılıyorum bende, yarışa gidiyorsan elinden geleni yapacaksın bencede. Çünkü karşı tarafla denemeye çıkıyorsan geçildiğinde laf söyleme hakkın bencede yoktur. araban bozulmadıkça.

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazmayı unuttum Arenimo nun şöförlüğünü de takdir etmek lazım çok güzel yürütmüş miniyi...

orhansah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir de video olmasaymış neler yazılacakmış valla merak ettim

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhansah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    video olmasa şuan karakoldaydılar kanka
    Team PAŞAOĞLU

uerbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusuf yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim bizi beklettiniz demedim ben zaten dedim 3 ten sonra başlayalım siz lafı nereden anlıyorsunuz
    ben o gece roll için 6 saat beklemişim bekleten siz değilsiniz bekleyen benim başka araçlarda gelcekti sade siz biz değil
    uv cupra da gebzeden geldi

video çekilmesinde sorun yok koyulmasında sorun var bizde çektik ama karşı tarafa sormadan rızasını almadan koymak ayıp birşey ki ben senden koyma diye israrla rica etmiştim
    sen bana yalancı diyorsun
    peki sen bana söz vermedinmi dönüşte basacam diye basmadın araban arızalı idi vs bunu senin arkadaşlarında kabul etmiyor ya neyse orda basamam kusura bakma dedin cmt akşamı tekrar deneyelim diye söz aldım
    sen beni geceye çağırıyorsun diğer araçlar gelmiyor kendi arabanı kendin kullanmıyorsun bana söz verdğin halde benimle bir defa dahi denemiyorsun
    deneyelim diyorum defalarca.. ben o gece bin lira harcadım benzin yakamam diyorsun
    kim yalancı şimdi
    yusuf abi arabayla deniyosun sen içindekiyle değil bi kere bunu anlamamışsın, diğer bi konuda 70 kg 4 boy nasıl oynatıyor abi 1,5 taş çatlasın 2 boy oynasın
    şuan dev mini senin aracından hızlı önce bunu kabullenmek lazım eğer koltuğun sökük geçebiliceğini düşünüyosan (ben düşünmüyorum ama) tekrar denersiniz boşuna kalp kırmayın
    bizde güzel videolar izleyelim feyz alalım görelim cth cupralar nasıl gidiyor yada gidicek merak ediyoruz
    TT

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oncelikle masallah diyeyim deneyen araclara
    O aksam bende denemeye cikacaktim arkadasin otoparkinda ufak binsorun cikti sokemedim koltuklari yanimdaki kisiler erken kalkacaklarini soylediler polis falan sikinti vardi bazi yerlerdede koltuklari sokemedim tabiki bahane degil bu
    Takili olarak denemek bana cok mantiksiz geldi yinede bekledim hatta o gece 5 araba ile denedim farkli farkli
    Kekutu 2 gibi gelecegini soyledi ama beni aradiginda saat 3 u 3-5 dakika gecmisti donus yokundaydim
    Bence yarisa gidiyosan eldeki tum olanaklari kullanmak lazim gecen gecmistir o takili ben sokulu muhabbetine gerek yok
    Afedersinizde bu rakibi kucuk gormektir takili bile gectim olacakti eger gecse idi cupralar
    .

FU4885 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler daha öncede yazmıştım belki görmediniz evet ben yarım sn geç basıyorum bana kaybı 2 boy artı ben o sırada arıza ışığım yanık limp mode koruma modunda koşuyorum saat sabahın 4 ünü geçiyor 22.00 den beri beri beklemişiz rakip 70 kg sökük zaten 4 boy kafadan önde demek bu.. turbom korumada sizce video konulacağını bilsem ve böylesine afişe edileceğinide ayrıeten.. sizce deneme yaparmıyım ki o gece bana ertesi gece için söz verilmişken sorunu düzeltip tekrar deneyelim denmişken..
    Yusuf Bey, o gece ben de oradaydım.

Konuşmalarınız o kadar çelişkili de farkında bile değilsiniz.
    Size zorla gelin de yarışalım demediler, sizler rakibi küçük görüp gövde gösterisi yapmak istediniz.

Kaldı ki 22.00'dan beri diyorsunuz, eee o zaman o saatte gelmeseydiniz, siz zaten 03.00'da görüşelim demediniz mi ?

İnatla arıza ışığım yanıyor vs. gibi bahanelerde bulunuyorsunuz, eee peki geçseydiniz de bunun bahanelerini yapacak mıydınız? Tabiki de hayır.
    O kadar arıza ışığım yanıyor, aracım koruma modundaydı diyorsunuz, insan kendi aracını tehlikeye atar mı bunu da sorgulamak lazım..

Eminim ki burada her araç sahibinin aracında arıza ışığı yansa eminim ki o gaza milim dokunmaz tın tın sebebini söyler ve evine yol alır ...

Burada bu kadar kişi konuşuyor yorumlar yapıyor ama sizler 3 gündür açıklayıcı savunmalarda bulunmuyorsunuz.
    Takmışsınız söküklüğe, sürücüye ...

Orada buluştuğumuzda DEV'e bakmadınız mı aracın sökük olduğunu görmediniz mi?
    Eee neden bile bile yarıştınız o zaman, bırakın sökük bu araç diye sizlerde bahane üretip hiç yarışmasaydınız.

Takmışsınız sürücü olayına, Aren bu işin duayenidir tanımamışsınız bir de çamur atıyorsunuz.
    Sizler araçları yarıştırdınız, sürücüleri yarıştırmak için orada buluşmadınız.

Aracında maksimum hakkını kim veriyorsa o kullanmıştır.

DEV Mini sizden hızlıydı, yine denense yine aynı sonuçlar alınırdı.
    Kaldı ki zaten yeni projeye başlanıyor, sonrasında yanına bile yaklaşamazsınız.

Bu işler herkesin maddiyatına bakar, hiç bir şeyin sonu yok.
    Herkes bir noktada geçecek ve günün sonunda geçilecektir.
    Volkan USER
    34 BCS 55

34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"
    34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    1250-1300kg aralığında 90 bg dizel Corolla ile 105bg dizel Megane Arasında 2 şer kişiyle net 2 boy oluyor, Corolla tek kişi olduğunda Yanyana gidiyorlar Megane 2 kişiyken.

Güç/ağırlık oranı yükseldikçe o fark azalır. Yine matematiğe döndü iş, Yusuf bey sizin matematik hocanız bunları öğretemiyorsa özel ders ayarlarız uygun fiyattan

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim anlamadığım,
    Yusuf Bey siz geçilmediğinizi mi iddia ediyorsunuz ? yoksa geçildim ama hafif olduğu için mi geçti diyorsunuz ?
    önce bunu netleştirmek lazım.

akabinde herkes KG lar falan konuşuyor da biraz videoyu yorumlasak bence kafalardaki soru işaretleri gidecek.

Kekuti'nin yaptığı bütün denemeler NİZAMİ (korna olarak). 4.vites sonuna kadar yarım boy 1 boy önde oluyor Mini, Kekuti her 4 den 5 e atışında 1-1.5 boy geriye düşüyor ve ibiza miniye kafa çıkarıyor, ama Yusuf Bey'in üstüne basarak söylediği 270li km süratlere çıkarken ibiza duvar oluyor. 230 dan sonra direk duvar etkisi var ibizada. Kerem'in denediği her videoda 250 de mini önde (4 ten 5 e atarken NET 1 BOY geriye düşmesine rağmen)...

Bunu kabul edin bence. MINI Sizin aracınızdan HIZLI...
    Bende 160HP lik TSI sahibiyim. bunu kabul etmek TSI kötü demek değildir.

Aren'in denemelerindeki ilk deneme 2.15dk da başlıyor sanırım, Aren ilk denemede net erken basmış. Kıstas olmaz.
    fakat 80 de yani sizin devrinizdeki denemede 2.45dk başlıyor deneme; ve bu denemede KESİNLİKLE NİZAMİ basılmış. arabaların deparlanmasından anlaşılıyor zaten ki yine aynı denemede Aren'in 4. vitesten 5.vitese atışını izlerseniz, Kerem ile arasında çoook net bir fark olduğunu görürsünüz.

kusura bakmasın ama Kerem hakikaten çok kötü vites atıyor ki aradaki asıl fark 4. vitesten 5. vitese atarkenki fark.

bütün bu tartışmaların özeti videoda gizli aslında...

Videonun 28. Saniyesinde 4 ten 5 e atarken arabanın sesi ile (Kerem kullanıyor)
    Videonun 2.30DK sındaki 4 ten 5 e atış arasındaki farkı (Aren kullanıyor) herkesin görmesini rica ediyorum.

boşa tartışmayın.
    Bu mini o ibiza'dan hızlı. Videonun ağzından konuşuyorum
    Loading...

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oncelikle masallah diyeyim deneyen araclara
    O aksam bende denemeye cikacaktim arkadasin otoparkinda ufak binsorun cikti sokemedim koltuklari yanimdaki kisiler erken kalkacaklarini soylediler polis falan sikinti vardi bazi yerlerdede koltuklari sokemedim tabiki bahane degil bu
    Takili olarak denemek bana cok mantiksiz geldi yinede bekledim hatta o gece 5 araba ile denedim farkli farkli
    Kekutu 2 gibi gelecegini soyledi ama beni aradiginda saat 3 u 3-5 dakika gecmisti donus yokundaydim
    Bence yarisa gidiyosan eldeki tum olanaklari kullanmak lazim gecen gecmistir o takili ben sokulu muhabbetine gerek yok
    Afedersinizde bu rakibi kucuk gormektir takili bile gectim olacakti eger gecse idi cupralar
    Selam, Avrupa yakasinda E5 merterde muhtemelen olumlu bir kaza vardi. Avrupaya da rotarli katilabildik.
    O nedenle o saatte ust uste arayip rahatsiz etmek istemedim.
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhansah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güldürdü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alper bende senin annenin ellerinde öperim orayı hallettik ok
    6 saat beklemişim gece 04 olmuş ben o gece denemeyecektim zaten video çekileceğini hatta koyulacağını bilsem deneme yapmazdım ben dostane bir deneme yaptım arabam bu gece arıza ışık yanıyor yarın gece yapalım diyerek ayrıldık ordan

hızlı yavaş konusuna gelince ben tsi lerde stock turbo da hızlıyız diyorum evet derecelerimiz de bunu gösteriyor zaten
    seninde şimdi tsi ın var ve yazılım yaptın sanırım gel deneme yapalım istersen
    istersen 100-200 dbn alalım
    ben stg 1 im dersen ona göre de kıyas yaparız
    problem yok
    Yusuf bey evet 1.4 tsi sahibiyim doğrudur. Arabamda 1.4 tsilar içerisinde en yavaşı fabrika çıkışı olarak. Az yaksın diye bir yazılım yaptık ve forge yerine gfb dumpvalve kullandım. Orta susturucu ve gerisi duruyor üzerinde de 4 adet kar lastiği takılı. Eşim kullanıyor yoksa ben A6 ile uğraşacaktım zaten. Deneyelim derseniz bu arabayı kendinize rakip görüyorsanız deneyelim. Eğer bundan zevk alıp tatmin olacaksınız hava hoş bana koymaz. Ben 150 kg geliyorum onu bile problem yapmam kendim kullanırım. Roll konularını ben çoktan aştım aşmasaydım zaten megane ı satmaz onunla uğraşırdım onunda yanına bile yaklaşamazdınız. Ama illa benden challange bekliyorsanız buyrun istanbul parka. Havalar ısındıktan sonra siz cupranızı istediğiniz setupınla çıkın bende fabiayı stock yazılımına getireyim sadece dumpvalve ve downpipe kalsın. Hafifletme jant coilover yay falan da takmadan çıkacağım. Size de 2 saniye avans. Arada 2 saniyeden az fark olursa siz geçtiniz sayarım. OK?
    IN BOOST WE TRUST

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu devlerın savası olmaya dogru gıdıyor