video çok güzel olmuş..elinize sağlık...DEV cooper ve Arenede ayrıca tebrikler..
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
HAYDEEEEEEEEEEE
Sciroccoo
polo
Golf
cupra
fabia
mini
zini
tilil mini mini maynimo HADDİİİİİ kimseler yokmuu Cupra 1 2 2.5 2.75 3
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
N11 com var olm o internet sitesi AHuahauhaauhahahuah Projeciiii hadi hadi
tsi cilarrrrrrrrrr hjeyyyyyyy hepiniz okuonuz ya![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
ben denerim la sırf sen sevin yeter ki.
IN BOOST WE TRUST
1.4 122hp olur mu?Kaputta ki izalasyonu çıkarıcam ama şimdiden söylim
![]()
mini zaten enfes bide aren kullanında fena olmuş mini kullanan arenden l.cupra kullanan reşit ab den uzak duracaksın![]()
Revo
Maşallah DEV coopera,videolarda herşey ortada. Geçmekte var geçilmekte tebrik etmeyi bilmek lazım bence![]()
Yolu doğru olanın yükü ağır olur.
Bence cupracı ya yalniş yapmislar mini kullanan 2. Kisi kim tanimam etmem sitede yeniyim ama adam roll yapio taksi kornasina basar gibi basip gazlio bide gectim oluyo ve buna basari diyorlar yazikacin izleyin bastan taksici gibi ayni
PR calismalari baslamis bizim burdan yazdiklarimiza arac ici videolari yukle dedigimizde sessiz kalanlar dm atiyor hadi bakalim 100 K degil 500 K olsa aracimiz olsa ne olucak senin surenden zaten DEV daha iyi ama anlatilmaz inanmak kotu yas birde kemale erince daha da zorlasiyo , sana saygida kusur etmedik yasindan dolayi ama kendini daha fazla komik duruma rica ediyorum dusurme
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)