User Tag List

Sayfa 5/20 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
364 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: DEV20 Cooper - JZ & UD Ibiza Cupra DENEMELERI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araclari da sahiplerini de ayrica aren abiyi de tebrik ettim olmasi gerektigi gibi gitmis . Fakat soylemeden gecmek istemiyorum kimse yanlis da anlamasin yusuf abi saygisizlik olarak algilama ama zaten gecilmissin sen oraya araclari gormek icin ciktin degil mi ? Yani sofor muhabbeti bence gereksiz , takildigim diger nokta ise bu benim cocugum ve ailemle kullandigim arac ibaresi oldu . Abi karsindaki de f1 arabasi degil ki zaten bir de bunu kucumseyerek soylemen talihsiz olmus . Onun disinda taraflarin emegine saglik ne amacla olursa olsun ( gunluk , roll vs ) araclarda emek var kazasiz belasiz .

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turkiyedeki denemeler dosthane falan degil

En yakin arkadasinla bile denesen insanin dogasinda var yenme ic gudusu

Sadece karakterin kuvvetliyse yenilmeyi hazmeder karsi tarafi tebrik edersin, kendini gelistirmek icin bisiler yapasin tekrar gecmek icin denersin

Ama dosthane deneme en buyuk palavradir bence, yani ben kendime tam guvenemedim, ne *** olacagi belli degil denemesidir.

Baktin sana soylenenden farkli mi, denemiceksin o zaman, patirdiyor mu denemiceksin o zanman, yada deniyorsan tebrik etmeyi bileceksin, gecildim, eksiklerim sunlardi, duzeltip tekrar denemek istiorum diceksin

O yuzden palavralari gecin, kac kg kac boymus falan bu isler matematik degil, cikarsin meydana ya saplarsin yada sana saplarlar.

Aren videolari izledim, bu seferde sana masallah
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turkiyedeki denemeler dosthane falan degil

En yakin arkadasinla bile denesen insanin dogasinda var yenme ic gudusu

Sadece karakterin kuvvetliyse yenilmeyi hazmeder karsi tarafi tebrik edersin, kendini gelistirmek icin bisiler yapasin tekrar gecmek icin denersin

Ama dosthane deneme en buyuk palavradir bence, yani ben kendime tam guvenemedim, ne *** olacagi belli degil denemesidir.

Baktin sana soylenenden farkli mi, denemiceksin o zaman, patirdiyor mu denemiceksin o zanman, yada deniyorsan tebrik etmeyi bileceksin, gecildim, eksiklerim sunlardi, duzeltip tekrar denemek istiorum diceksin

O yuzden palavralari gecin, kac kg kac boymus falan bu isler matematik degil, cikarsin meydana ya saplarsin yada sana saplarlar.

Aren videolari izledim, bu seferde sana masallah
    Hay agzina saglik abim ya resmen icimdeki ses olmussun , ayrica senin urfa beyin vs yaninda biz daha cirak cikariz abim daha o kadar olmaya cok var haha

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öyle bir anlatiliyor ki mini nin resimleri olmasa 106 konularindaki gibi tabureli falan sanacagiz.

Hani hothatch idi cupra ?

Aile araci mi oluyor az hizli olsun ama annem de markete gidip gelsin araci mi oluyor bir karar verin bence

Ve bir direk farkin 70 kg ile kapanacagina inanan insanla tartismak cok da anlamli olmayacaktir.

Dev e bir arac daha baglasaniz onu da cekecek kadar guzel cikiyor 270 e.

Aklinizda bulunsun bakin herkes diyor gecildin ama icinde mi kaldi ,
    Eksiklerim bunlardi, ayaginiza saglik araciniza masallah dersiniz ve eksikleri toparlar gelirsiniz. Bu strateji sizi bir direk geride birakmaya devam edecektir.

Saygilarimla
    -Fırat

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdi ortada net olmayan seyler var yorum yapmakta guc
    Normal sartlarda tsi larda stage 2 demek ivir zivirlar haric (dv,cai vb) komple egzoz ve yazilimdan ibaret belki intercooler cok nadirde meth demek o kadar
    Lakin onceki konuda gordum dev mcs in mod listesi bi hayli daha kalabalik
    Sayet tsi gercekten std stage 2 ise dev cooper icin pek bi basari sayilmaz cok daha rahat gecmesi lazim di
    Ama cupra da ne var ne yok muamma ise durum karisik
    Yani bu araclar ucuk kacik ornekler degil parayla yaris yapmiyorsaniz zevkine deneme ise amerkan vari motor ici muamma olaylarina gerek yok
    Yorum yapalim ama ne var ne yok oldugunj bilmeden kimin neye gore basarili oldugunu nasil kestirip yapalim
    Kimseyi tanimam tarafsiz yorumum budur uzaktan

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pardon abi ama ben deneme talep konuma aracımın gücünü yazdım..
    http://www.techturkey.com/forum/gene...+deneme+talebi

Stage2+ cupra da meth yoksa o araç stage 2 değil anlarım ben. O zmn bilgilendirmeyi eksik veya yanlış yapmayacak herkes ve net olacak.
    Ben kimsenin aracının başına gidip sökük mü değil mi incelemedim. Arabamın başında durdum bekledim.. Gelip benim arabamı incelediler..

İnsanlar geldi inceledi, söküklüğüme laf ediliyorsa denemeseydi kimse 300km Avrupa-Anadolu turu yaptım. Azda olsa DEV taktiri hakediyor bence..

Benim aracım 260-270 arası yazdım. Aracım MINI yazdım, daha ne yazmam lazım ev adresi mi ?
    270'de deneme biter diyenler düşünsün, banane
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Gürkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim Dev çok iyi olmuş Ulan biz hızlı cooper biniybiniyoruz diye gezmişiz tabanca mubarek maşallah kardeşim
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok guzel bir yere deginmissin artik su setuplari delkanli gibi bir yazsinlar daha once sokuk methine kadar olan ve cok hizli bir ibiza cuprayi gecmis Yusuf bey bir de ayni setupta olduklarini idda ettigi diger arabayi 6 boy gectigini bizzat kendi soyledi ve herkes arabanin turbosu ankaradan bir yerden geldigi ve hybrid turbosu oldugunu soyluyor , simdi sokuk full yapili ne kadar gittigini herkesin bildigi cuprayi filtre eksoz yazilimla mi gecmis kimse kimseyi kandirmasin 46 yasindasiniz diye kimse sizin sozunuze guvenecek degil karsinizda cocuk yok !!

Hadi bakalim setuplari alalim ayrica matematiginiz dogru sana 1 direk diger arabaya 2 direk yapardim 270 e kadar basiyoduk ne oldu ? 220 de benim aynamda kavak yelleri esiyodu ??? Ne oldu ucup kacan 270 yaptiginiz arabalar 270 e kadar gelsen emin ol seni de 2 direklik ederdim saygimzdan taviz vermedik diye millet yaziyi yok ibiza gecmis sayilir yok efendim bu specle mini ucamamis 220 ye kadar direk acmisim zaten 80 de basiyoruz siz arabadan gercekten anliyo musunuz ya da roll yapmayi biliyo musnuz araba 266 hp mini digeri kac hp yok mu dynosnuz biseyiniz 100 200 sureniz varsa koyun ,

Not : ben roll yapmayi zaten bilmiyorum bana da anlatin ben de ogrenmek istyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kekuti sadece sana sorularım olacak hatta aren de kullandığı için o da cevaplayabilir farketmez, cevaplarsanız iyi olur.

Deneme konusu açarken aracının sökük olduğunu belirtmiş miydin?Takip ettiğim kadarıyla, hayır?

Deneme öncesi telefon üzeri olur, forum üzeri olur, ilgili kişilere aracının sökük olduğunu belirttin mi yoksa deneme gecesi mekana geldiğinde de sökülü olduğunu belirttin?

Şimdi de tarafsız şekilde genel yorumumu belirteyim,

Senin aracın 266 çıkarmış dyno da, cupralarınsa stage 2 kıvamda 230-240 ı geçemeyeceğini bilmeyen yoktur herhalde bu noktada takılı cupralara karşı sen sökük basıyorsan şunu söyleyeceğim hiç kimse denemelere geçilmek için gitmez ama sen oraya aracını görmek veya denemek için değil, direk geçmek için gitmişsin(Yukarıdaki sorularıma yanıtın evet haberleri vardı önceden dersen, haklısın geçmişsin sonuna kadar derim)

benim gözümde şu denemeler şuna benziyor, senin aracın 266 hp cupralar 300 civarı diyelim ve sen denemeden zevk almak adına, şartları eşitlemek adına veya nasıl adlandırırsan adlandır, söküp gitmişsin o zaman eyw derdim.

Aren daha çok hakkını vererek yürütmüş aracı, bunu denemeler olmadan direkt düz yolda bastığını bile düşünürsek bariz ortada bu da bir gerçek.

Bu arada "Yusuf" abi diyor ki missfire vardı yanlış anlaşılma ve ayıp olmasın diye yine de bastım, sizlerin bu durumdan haberi var mıydı deneme zamanı veya sonradan oldu mu yoksa konu açıldıktan sonra "Yusuf" abi bahane mi üretti?

Ağırlık konusuna da değinmek istiyorum millet 5-10 kg nin lafını yaparken, sökerken siz resmen yahu bir şey değil 70 kg söküktü dercesine konuşuyorsunuz ))

Ha bu arada ds3 ile batman typer denemesini hatırlamayan da yoktur herhalde, niye orada kimse vay arkadaş batman typer niye sökmüş aracı demedi çünkü ds3 olan aracın gücü ve yürürü çok daha iyiydi typer a göre ve bunu buradaki çoğu insan tahmin ediyordu veya biliyordu diyelim.Sonuç olarak ds3 geçti ama eminim ki iki tarafta baya zevk alarak denemeleri gerçekleştirmiştir keza videoları izlerken gayet keyif almıştım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aradigin cevaplarim bir cogunu bir onceki postumda yazdim dev assagi yukari emin degilim 6 aydir boyle o geceye ozel sag koltugunu da soktur kerem soktugunu yaziyosun taktigini da yaz , 2 koltugu toplam minin 38 kg dir taktigi koltuk kizagiyla 12 kg ileri geri gidebiliyo direk baglanmadi yani

Arka koltuklari soktu arkada agar mdf kesildi yapildi meth kutusu var ve ici dolu ayrica kerem kimsenin sokukluk olarak gormedigi seyi yaziyo oem jantlari sokup oz takti goren de taban tavan sun roof soktuk sanicak en buyuk hafiflik enkei rpf01 lerden geldi sitede kac kisi bunu sokukluk olarak goruyo ? Bu sokmek degil hafifletmek

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pardon abi ama ben deneme talep konuma aracımın gücünü yazdım..
    http://www.techturkey.com/forum/gene...+deneme+talebi

Stage2+ cupra da meth yoksa o araç stage 2 değil anlarım ben. O zmn bilgilendirmeyi eksik veya yanlış yapmayacak herkes ve net olacak.
    Ben kimsenin aracının başına gidip sökük mü değil mi incelemedim. Arabamın başında durdum bekledim.. Gelip benim arabamı incelediler..

İnsanlar geldi inceledi, söküklüğüme laf ediliyorsa denemeseydi kimse 300km Avrupa-Anadolu turu yaptım. Azda olsa DEV taktiri hakediyor bence..

Benim aracım 260-270 arası yazdım. Aracım MINI yazdım, daha ne yazmam lazım ev adresi mi ?
    270'de deneme biter diyenler düşünsün, banane
    Bizde onu diyoruz iste sizin liste seffaf acik ve net
    Karsi tarafta ne oldugu belli degil muammanin sebebini merak ediyoruz
    Liste belli arac belli siz dusunmeyin karsi taraf desin bu bu var diye bizde yorum yapalim
    Kimse kusura bakmasin okuyorum okuyorum ama neye karsi iyi oldugunu anlamadigim icin yorum yaptim acaba benmi kacirdim diye bi kac kez daha baktim ama sonuc yok

Yani yanlis anliyosun sana az cok gecmissin diyebilmek icin neye karsi oldugunu merak ettim
    Alnin acik liste fotolar ortada sknti sizle alakali degil bence rahat olun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozlari da cikarip lastikler o havaya uymadigi icin yedekte duran roll da kullanilan rpf 01 ler takildi ha bu arada arka koltuklar sokulunce essek olusu gibi rear strut tower bar takildi e simdi ne oldu ?

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1) Benim denediğim Aziz abi var FVM Cupra, 15 kg daha agırken ve benim kullandığım halde, o aracı 1 boy yarım boy onunde oluyorum 200'den sonra.
    O araçta Stage2 ve Meth'ine yakıtıne her sey var ve kendisini kanıtlamış bir araç. Siz meth bile olmayan araç ile nasıl önünde yurudunuz Aziz abinin bana bunu açıklayın ?!!!!!!
    Hybridde değilsiniz madem ? Stage anlayışınız bozuk, ben VAG'dan anlamam. Kıstas alırım.

2) Arkadaşım, ben yeri saati söyledim. Sen kimsin de bana sunu soyledin mi bunu soyledin mi diye sorabilirsin ?
    Beni aradılar aracında ne var diyene anlattım. Gücü ne dediler 270 dedim max. Mami abiyle denedin mi ne oluyor dediler? manyakmısınız OEM Turboyum ben, mami abi bana uzay boşluğu yapar dedim. Kimsede sokucen mi demedi. Bende zaten 15 kg söktüm!!!
    Neyin tatavasını yapıyorsunuz ?

Ben 70 kg OEM Haline göre sokukturdedim. Benim aracımın günlük kullanımını herkes bilir. 2 sparco arkada koltuksuz geziyorum. GP kafaları işte, kendimi avutuyorum..
    aile spec araçlı olanlar bilmez..

3) Missfire ı olan adam çıkıp gazlamaz, araba arıza yakar safe e alır.. Şöfor değişikliği oldu, Aren direksiyona geçti. Denediler Sonra missfire ! Neden acaba ? !
    Yemeyin bizi artık, bırakın kol bozugu vs. Missfire olan araba, neden benle denemek için yırtındı da, Arenle denerken mız mızlandı ? ? ? ? ? ?

Ne o, ben BB yapamıyorum, Aren daha iyi kullanıyor.
    Kerem cacık şöfor, bi video yakalarsam doğru acıdan alın size video diyecektiler ne farkeder... Sonra CUPRA MISSFIRE yapa yapa geçti MINI'yi...

Senelerdir bu forumdayım neler gördüm. Arabam patırdadı dönüş yolunda, gazlaymadım...

DS3 ile BATMAN denemesinin konumuzla ne alakası var bilmiyorum. Ama benim arabam ne BATMAN, NE DS3..
    Geldim denedim. Aracımın gücünü söyledim.

Denemeseydiniz .
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aradigin cevaplarim bir cogunu bir onceki postumda yazdim dev assagi yukari emin degilim 6 aydir boyle o geceye ozel sag koltugunu da soktur kerem soktugunu yaziyosun taktigini da yaz , 2 koltugu toplam minin 38 kg dir taktigi koltuk kizagiyla 12 kg ileri geri gidebiliyo direk baglanmadi yani

Arka koltuklari soktu arkada agar mdf kesildi yapildi meth kutusu var ve ici dolu ayrica kerem kimsenin sokukluk olarak gormedigi seyi yaziyo oem jantlari sokup oz takti goren de taban tavan sun roof soktuk sanicak en buyuk hafiflik enkei rpf01 lerden geldi sitede kac kisi bunu sokukluk olarak goruyo ? Bu sokmek degil hafifletmek

Araç isterse full sökük olsun 3 sene önce sökülmü olsun farketmez bundan karşı tarafın haberi var mıydı diyorum yoksa deneme gecesi mekanda mı bildirildi karşı tarafa. Aracın orjinal kilosunu düşürmek adına, orjinal koltuklarını çıkardığın an, stepneyi çıkardığın an kısacası orjinalliğini bozduğun an kusura bakma da bu söküklük oluyor kaldı ki deneme yapan araçların hiçbiri aracı daha ağır yapmayacağına göre...Ayriyetten hafifletmek demen de gereksiz olmuş. Sitede kaç kişi bunu söküklük olarak görüyor nedir? Birilerinin seni desteklemesine sana katılmasına mı ihtiyacın var hayırdır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu is 20 li yaslarda cocuklari whtsapp grubuna toplayip arkamdan atip tutmaya da benzemez ciktim gectim ve oyle 1 boy 2 boy degil direklik ettim 270 dediniz 220 lerde kakaniz geldi bide bizim 300 hp jcw lere kaldirmissiniz biz sikildik 300 hp den su an 2 arabamiz da sokuluyo 1,5 aya cikar ne kadar RSA ci cupraniz buyuk turbolunuz varsa siz gider beyler arabalari hazirlayin er meydaninda gorusuruz boyle klavyeden olmuyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Suleyman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç isterse full sökük olsun 3 sene önce sökülmü olsun farketmez bundan karşı tarafın haberi var mıydı diyorum yoksa deneme gecesi mekanda mı bildirildi karşı tarafa. Aracın orjinal kilosunu düşürmek adına, orjinal koltuklarını çıkardığın an, stepneyi çıkardığın an kısacası orjinalliğini bozduğun an kusura bakma da bu söküklük oluyor kaldı ki deneme yapan araçların hiçbiri aracı daha ağır yapmayacağına göre...Ayriyetten hafifletmek demen de gereksiz olmuş. Sitede kaç kişi bunu söküklük olarak görüyor nedir? Birilerinin seni desteklemesine sana katılmasına mı ihtiyacın var hayırdır.
    RSA ci misin araban polo mu sana gider deli oglan hazirlayin miss fire anlamayiz biz yaptigimizi her yerde yazicak kafar delikanliyiz buyuk turbo setupina geciyoruz hadi kal saglicakla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1) Benim denediğim Aziz abi var FVM Cupra, 15 kg daha agırken ve benim kullandığım halde, o aracı 1 boy yarım boy onunde oluyorum 200'den sonra.
    O araçta Stage2 ve Meth'ine yakıtıne her sey var ve kendisini kanıtlamış bir araç. Siz meth bile olmayan araç ile nasıl önünde yurudunuz Aziz abinin bana bunu açıklayın ?!!!!!!
    Hybridde değilsiniz madem ? Stage anlayışınız bozuk, ben VAG'dan anlamam. Kıstas alırım.

2) Arkadaşım, ben yeri saati söyledim. Sen kimsin de bana sunu soyledin mi bunu soyledin mi diye sorabilirsin ?
    Beni aradılar aracında ne var diyene anlattım. Gücü ne dediler 270 dedim max. Mami abiyle denedin mi ne oluyor dediler? manyakmısınız OEM Turboyum ben, mami abi bana uzay boşluğu yapar dedim. Kimsede sokucen mi demedi. Bende zaten 15 kg söktüm!!!
    Neyin tatavasını yapıyorsunuz ?

Ben 70 kg OEM Haline göre sokukturdedim. Benim aracımın günlük kullanımını herkes bilir. 2 sparco arkada koltuksuz geziyorum. GP kafaları işte, kendimi avutuyorum..
    aile spec araçlı olanlar bilmez..

3) Missfire ı olan adam çıkıp gazlamaz, araba arıza yakar safe e alır.. Şöfor değişikliği oldu, Aren direksiyona geçti. Denediler Sonra missfire ! Neden acaba ? !
    Yemeyin bizi artık, bırakın kol bozugu vs. Missfire olan araba, neden benle denemek için yırtındı da, Arenle denerken mız mızlandı ? ? ? ? ? ?

Ne o, ben BB yapamıyorum, Aren daha iyi kullanıyor.
    Kerem cacık şöfor, bi video yakalarsam doğru acıdan alın size video diyecektiler ne farkeder... Sonra CUPRA MISSFIRE yapa yapa geçti MINI'yi...

Senelerdir bu forumdayım neler gördüm. Arabam patırdadı dönüş yolunda, gazlaymadım...

DS3 ile BATMAN denemesinin konumuzla ne alakası var bilmiyorum. Ama benim arabam ne BATMAN, NE DS3..
    Geldim denedim. Aracımın gücünü söyledim.

Denemeseydiniz .

Foruma konu açıyorsan ve bu konuları herkes görüp yorum yazabiliyorsa sen kimsin diyemezsin, kim olduğumu da merak ediyorsan forum üzerinden değil başka şekilde iletişim kuralım. Ben sorularımı sorarım ister en yakın arkadaşım olsun ister tanımadığım biri olsun düzgün şekilde soruyorsam düzgün şekilde karşılık verirsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu is 20 li yaslarda cocuklari whtsapp grubuna toplayip arkamdan atip tutmaya da benzemez ciktim gectim ve oyle 1 boy 2 boy degil direklik ettim 270 dediniz 220 lerde kakaniz geldi bide bizim 300 hp jcw lere kaldirmissiniz biz sikildik 300 hp den su an 2 arabamiz da sokuluyo 1,5 aya cikar ne kadar RSA ci cupraniz buyuk turbolunuz varsa siz gider beyler arabalari hazirlayin er meydaninda gorusuruz boyle klavyeden olmuyo
    RSA ci misin araban polo mu sana gider deli oglan hazirlayin miss fire anlamayiz biz yaptigimizi her yerde yazicak kafar delikanliyiz buyuk turbo setupina geciyoruz hadi kal saglicakla

RSA cı değilim de sen alışmışsın güzel yorumlara böyle karşılık vermen normal . Deli oğlan derken?O lafları yüzüme karşı söyleyebileceğin *** yokken bana mı anlatıyorsun klavyeyi.

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aren kardesım üslubuna dıkkat edersen sevınırım kardesım tatsızlık cıkmasın karsı taraf polocu onu savunuyor sende aracını duzgun bır dılle savun karsındakıne hakaret etmeden