yusuf bey annenizi karıştıran ben değil sizsiniz. Annenize karşı da söylenmiş bir laf değildir o.Anneler kutsaldır siz belki o yapıda olabilirsiniz ama ben kimsenin annesine laf etmem.
Aklını alma lafına gelince de buradaki çoluk çocuğa benzemem öyle kimsede aklımı alamaz. Aklımı almaya çalışacağına çıkıp arabanı nasıl daha hızlı yaparsın onu düşün senin için daha hayırlı olur.
IN BOOST WE TRUST
Ufak tefek tartismalarda olsa konuyu bastan sona okumak zevkliydi taki kelalperin yorumuna kadar, Allah askina benim bile zoruma gitti ayiptir,
Arenimo - Kekuti tebrik ederim, umarim yeni setupunuz hayirlisiyla biter ve istenilen guclere ulasirsiniz,
Gecilen tarafida ayrica tebrik ederim.
bak burda şöyle bir durum var, birileri yaşına güvenip kendinden yaşça küçükleri hor görerek yorum yazarsa, forumun sivri dilli, iyi niyetli, kocaman yaşlı ayısı da bodozlama olaya girerek herkesi bir uyandırır. sınırlarını geçmemeleri için dürter.
o yüzden mesajı tek olarak değerlendirmemek lazım
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
arkadaş nerenizle okuyorsunuz yazdıklarımı. Monitörü telefonu vs okuduğunuz aygıtları gözünüzün göreceği yere koyun. Adamın annesine edilmiş tek lafım yok görsemde elini öperim. Adam ne demiş aile arabam annemi ailemi alıp geziyorum demiş. Ben de o araba arızalyken gazlama, araban kırılırsa aileni ne ile gezdireceksin belediye otobüsüne mi koyacaksın onu düşün dedim. Tekrar ediyorum anneler kutsaldır kimsenin annesine küfür edecek adamda değilim. Bizim gruptan kimse etmez ama yanlışlıkla eden olursa da hop diyecek olan ilk kişide benimdir.
IN BOOST WE TRUST
DEV cooper maşallah çok sağlıklı gidiyo sürücü ve brake boost tabiki farkını göstermiş
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
Araçlarınızı merak ediyorum, eğlencesine eg k20 turbo ile denemek isterseniz, aracım her daim hazır nezaman isterseniz deneyebiliriz.![]()
Merhaba Yusuf Bey , 2 cupranin da setuplari ayni diyorsunuz fakat sizin cupra diger cupraya nasil 5 boy fark acabiliyor ? Ne gibi bir artiniz var ?
2. Olarak araci o gece gidip incelemissiniz her yerine bakmissiniz bu durumda sizden habersiz bir sey oldugu yok gorup razi olmussunuz , zaten setuplarini Kerem sizinle paylasmis setupini komple yazmis fakat hala siz aracinizda neler oldugunu yazmiyorsunuz , oyle bir edebiyatibiz var ki sanki araba filtre eksoz
3. Olarak , video icin izin istenmedi diyirsunuz fakat Arenin yazdigi bir sey var Alp denen arkadas Kerem ile denedikten sonra Aren sormus Kerem geciyor mu diye ? Siz de Kafa burun belki biraz geciyor vs demissiniz , Aren de uzunda cok geciyo deyince sizler videolar var atariz izlersiniz demissiniz
4. Olarak ,surucu degisim talebinde bulunmuslar rizaniz alinmis ve kabul etmissiniz yine size capraz bir sey yapilmamis
5. Olarak , Aren gayet nizami basmis gercekten iyi bir surucudur zaten Aren bindikten sonra arabanin sesi solugu bile degismis BB ve vitesler olmasi gerektigi gibi ,
6. Olarak araciniz ariza yaptigini idda ediyosunuz olabilir mekanik spor bu gun dunyada pro. Olarak yarisan insanlar mekanik problemlerden dunya sampyonlugunu kaciriyor ama bahane etmiyor , madem araciniz ariza yapti denemeseydiniz ,
6. Olarak , belki biraz bakkal hesabi olucak ama bakin deneme videosunu herkes dikkatli izlesin 3:43 de Alp denen arkadas ile Aren yan yana geliyor kimse a 5 6 kere arka arkaya bastigi arabayla bir daha basmaz hem sisme hem de yag sicakligi yukseldiginden risk almaz fakat yine kirmiyor sizli ve basiyor Alpten hizliyim diyosunuz bakin 3:44 saniyesinde Alp ile deniyor hatta kapisindan basiyor ve hic zorlanmadan geciyor bence de sizin araclarinizda bir sorun yok sadece dev kullanilmasi gerektigi gibi kullanilmis baska bir sey degil ,
Kerem hep yanlis viteste yanlis kmlerde basiyo bb yapmiyo ama Aren kullanmaya baslayinca araclariniz ariza yapti vs saniyorsunuz Kerem de iyi sofordur fakat roll da biraz daha zaman lazim bence , ayrica gecilmeyi hazmedememek nedir bos verin isin keyfini alin o kadar guzel bir video hazirlanmis tevrik edin kendinizi gelistirin aradaki seviyeyi koruyun ki bir daha denemek icin birbirinize yuzunuz olsun ,
Ek olarak Alper abiyi yanlis anladiniz sanirim roll araciniz ile herseyi yapmak istyorsunuz anliyorum ama bunu buraya yazmaniz da biraz kol bozuk muhabbetine donmus
Yasiniza hurmeten yaziyorum yanlis bir yorumum olduysa affola iyi forumlar
LSX
Maşallah deneyen araçlara
Cupra geçti diyenler gelsin akşam Kanyon'da sinema salonu kiralayalım birlikte izleyelim. Mini don lastiği yapmış hala cupra'nın geçtiğini yazabilecek cürete sahip insanları görmek komediden başka birşey değil.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Bende Yarışın tarafı UV Cupranın (UD Değil) sahibi Alp olarak ;
Bu saate kadar birşey yazmak istemedim. Sebebi de önce herkes bir elindeki eteğindeki taşları döksün içini boşaltsın diye. Sağolsun herkes taraflı ve tarafsız düşüncesini paylaşmış. Buraya kadar bir sorun yok. Lakin bazı yorumlar oldukça amacını aşmış onlara zaten kötü söz sahibine aittir diyerek yapacak birşeyde yok. Sonrasında Kerem Kardeşim bu söyleyeceklerim sana;
Öncelikle seni Tebrik ederim. Beni geçtin, aracın hızlı... Sen ve grup arkadaşların her ne kadar inanmasanda aracımın stock Turbo ve stage2 setupla gideri budur. Ben açıkcası senin beni çok daha fazla geçmeni beklerdim. sebebide üst kapak + emme +egzos manıfoltu işli, sökülmüş (Bana göre full sökük ) keyif almak için değil tamamen geçmek için hazırlanmış bir araca göre yavaştın. Ancak yariş bitipte söför değişikliği yaparken sonuca ilşkin 240 da 1 boy fark oldu dediğin sonuç bakıyorumda burda 1 direk olmuş. Buna da sadece PESSS diyebiliyorum. Göz var nizam var... El insaf
Ancak şu konuda hakkını yemem son derece nizami bastın, kornalara uydun bu konuda da ayrıca teşekkür ederim. Benim kendimce tek hatam enazından 1 kezde olsa kendi devrimde ve kornanın bende olarak basmamamdı. (Yanlış anlaşılma olmasın geçerim diye bir iddam yok sadece fark ne olurdu onu görmek için) neyse yapacak birşey yok sağlık olsun... Sana söyleyeceğim son söz;
Keşke benle denediğin gibi Yusuf abinle de deniyebilecek cesareti gösterebilseydin, inan bu senin açından çok centilmence bir davranış olurdu. Yok aracım patırdadı sorun oldu v.s gibi bahaneler üretmeseydin bence gece çok daha keyifli ve güzel bir yarış gecesi olurdu.
Evet şimdi sıra geldi Arenimo nikli arkadaşa ;
Sana Arkadaş diyorum çünkü kardeşlik vasfını inan haketmiyorsun, Ben kusura bakma fakat hayatımda senin kadar provakatör birini daha tanımadım. Keremle yarişmısız araçları sağa çekip daha arabadan inmeden yanımızda bittin "Ben gördüm kerem 4-5 boy öndeydin dimi kardeşim" diyerek hemen mikser etkini gösterdin. Valla orda enaz 10 kişi vardı 1 kişi bile ağzını açıp tek kelime etmezken sen nasıl gördün, nasıl karar verdin anlıyamadım
Yazık ki Kerem bile birşey söyliyemedi o da biran kilitlendi garibimsonrasında şöförlüğünü gerçekten tebrik ederim maşallah Roll' ün bütün inciğini, çıncığını yalayıp yutmuşsun biz zaten seninle baş edemeyiz. Ne Kornaya uyduğun var, nede nizamı bastığın, Yusufla denerken arkanızdan sürekli takip ettim adamı pundu na getirebilmek için km' lerce yanında sürükledin, Yusuf sana hadi bas diyor senin umrunda bile değil, Aracı BB yapıcam diye uğraştın durdun. Sonuçta da amacına ulaştın Tebrik ederim. Son olarak sana benden bir Abi nasihatı ; Bu kadar hırs iyi değildir, adamı rahatsız eder, huzursuz eder, uyutmaz... Geçicem diye bu kadar kendini yıpratma...
Final olarakta Forum ahalisine sunları söylemek istiyorum ; Ben Roll yapmaktan son derece keyif alıyorum, Baştada yazdığım gibi Benim ve Yusufun aracı Stock Turbo ve Stage2 setup ' lı kim denemek isterse buyursun gelsin. Kimseden ne bir korkumuz ne bir çekincemiz var. Geçerizde geçilirizde hiç önemli değilll....
Hepinize zaman ayırıp bu konuya katkı koyduğunuz içinde teşekkür ederim.
Sağlıcakla...
Sevgili Alp göz var gerçekten nizam var seninle gayet nizami bastım videoda 3:43 de kendi denemeni izleyebilirsin . sana önde yada erken basmayı bırak seni o kadar hafife aldım ki anlatamam arka kapından bastım yani zaten 4 . çektiğimde evde kimse yoktu direklik olmuştunayrıca Ben Yusuf beyle denerken yan yana geldiğimizde kendisi sadece yola bakıyordu ben bağarıyorum duymuyo önüne bakıyo sen bunları kendi arabandan nasıl gördün her halde gözlüklerde zoom özelliği var ve diğer aracı da duyabiliyorun araban yavaş Alp geliştir kendini boşa konuşmayın arabam arızalı yok miss fire oldu diyosun ben iniyorum koltuğa kerem oturuyo kerem kardeş hadi deniyelim ne oldu kerem oturunca araba birden düzeldi orda punduna getirip video çekicen ilk deneme bu sonra araba bozuldu yok ya boşverin provakatör de sizsiniz art niyetli de yaşlardan ötürü her halde geçilmek sizde hazımsızlık yarattı ben hırslıyım yalan yok sen benim abim değil selam verdiğim şahıs olmazsın ki, bana nasihat vericen beni etrafında tatlı 20 yaşındaki bebelerle karıştırma benim de yaşım 30 !!! kendine gel
ha, ayrıca ben SC S2000 in içinden izledim yani senden daha yakın C6 vetteden de izlediler ben 4 boy demedim ya siz bu yakıtı gerçekten arabaya attığınıza emin misiniz ya ? uzunda videolarda da izle kerem kullandığında 2 boy önünüze çıkıyo sen kafa kafaya dedin sonra ayna dedin Yuausf bey 1 boy dedi vs vs ben çok deneme yaptım geçtim geçildim dedim geçtiysem de öyle kimseye laf söz bırakmam bilesin
1.4 tsi ların en hızlısı kim şimdi geçenlerde Aj cupra vardı 300 bg miş hatta Ds3 ile denemek istedi bende tamam dedim fakat aradan 3 ay geçti halen ses ?????
1. si kimse babamın oğlu değil! Kardeşim falan haddinizi bilin bu saatten sonra.
2. si benim Allahtan başka da kimseden korkum yok.
Ben kimseden korkmadığım için o gün 20 tane RUN yaptım ve ebem sikildi 300 km yol yapınca. (***** bebek arabası değil, manuel araba kullanıyorum o kadar yolu) Konsantre olamadın diyin, yoruldu diyin, beceremiyosun diyin umrumda değil. Ben arabamı en iyi kullanıcak kişiye verdim.. Kortuğum için vermedim. Doğru bassın, sizde artık tutunabileceğinizin hayaline kapılmayın diye verdim!
3. sü Aren'in nizami basmadığını iddaa edenler, gitsin gözünü doktora, kendini psikoloğa göstersin. Hayal görüp duruyorsunuz.
Ben kenera çektim, ağız yaptın bana Alp Bey. Videolar var hepimiz görürüz gibi...
Bende Aren'e vereceğim dedim... SENDE NE FARKEDER DEMEDİN Mİ ? DEDİN !
FARKI HERKES GORDÜ
Daha Brake Boost nedir diyen, bilmeyen bizde o parça yok diyenler gelipte burda erken bastın ettin vs.. boş boş konuşmasın artık..
""""Ben gördüm kerem 4-5 boy öndeydin dimi kardeşim" diyerek hemen mikser etkini gösterdin...""""""
3 gün mesaj yazmamandan anlıyoruz. Hikayeleri güzel düzenlemişsiniz ama 5 dakikalık video var. Neyin ne olduğu belli.
Artık kabullenin DEV SİZDEN HIZLI. BENİMLE'de hızlı BENSİZ DAHA DA HIZLI.
Ben sözümü tuttum, 260-270hp civarında araba getirdim.
Siz artislik yaptınız.. 270'ler 300'ler (KM) havalarda uçuştu deneme konularında. Farkındaysan her videoda 220'de gazdan ayağını çekiyorsun, ben sonuna kadar basıyorum....
Bırakın artık bu işleri, daha da cevap vermeyin.
BB yapıcak diye uğraşıp durmadı, yaptı sapladı. Benim arabamı ısıtmak için 3 kere nizami basmasına rağmen gaza basmıyorsunuz...
Hayırdır ? Biz mi hırs yapmışız? Biz mi kaşarız ?
Daha da konuya yazmıyorum.
Varsın siz geçmiş sayılın, bu saatten sonra zikime kadar. Gerçeği gören gördü. Siz hayal dünyanızla devam edin..
http://www.pfizer.com.tr/sites/tr/sa...Sizofreni.aspx
Bu link'i inceleyin, ihtiyacınız var.
not: Önemli bir sunumum olacak bugün, hala burda boş konuşanlara laf anlatmaya çalışıyoruz.
O nedenle birde kimse arayıp beni boş muhabbet yapmasın.
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)