bugün git yarın gel ya kardes atarı tutatı biliyorszunuz adamlara anahtarına felan gelin diince bekleyin yok, olmuyor öle gelmiosunuz oyle yagma yok
hadi atarı yapıosan havada kalmasın kalıcaksa da yapmayacaksın
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Hakancim en korkusuz hayvan ayidir uyandirim. Ne zaman deniyoruz
www.drecu.com
Alp bey tatli tatli alttan alttan konuyu okuyorsunuz su videolari koyunda disardan nasil gectigimizi gorelim
HAdi deneme beklityorummmmmmm
hep kolpaaaa
www.drecu.com
vıdeoları heyecanlı sekılde ızledım ılk dev ın gecıldıgını gordum cok sasırdım snrakı vıdeo baslayınca aren power gerekenı yapmıs keremede arenede dev e de masallah
HALa ve hala Atardayım seytan Azapta HAdi beylerrr T
TSI lar olsun THp ler olsun deneme bekliyoruum
yusufff beyyyy AJ cupra fvm hadi abi gkl kimsler yokmu ?
www.drecu.com
www.drecu.com
teme 6 kamera koymuşlar (sağlam kaynak)
geçmiş olsun![]()
6 degil 7 olması lazım .... gebzeye kadar mirkelamdan ... memur özellikle gece yarısları için dediydi bana sordum nasıl yarıs yapıolar vs diye... sanki bilmiyorsun vs dedi dedim bilmiyorum işte 3 5 arac yavaslıyor yolun hızını kesiyor önde 2 tanesi de gazlıyor vs .. inanasım gelmediydi ama duyarsınız yakın zamanda 2 haftaya gelmeye baslar cezaları her kameradan 250 300 tl girip de 2000 üstü ceza makbuzu gelince akılları basına gelir herkesin dedi.
Rolling oncesi on plakayi camurla okunmaz hale getirip oyle deneme yaparsiniz.![]()
Plaka kasten gorunmez yakalanirsa mahkemeye cikiyorsunuz o yolda gece cevirme cok ihtimal.dahilinde.degil bence
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)