ya beyler arabalarınızın kıymetini bilin ...keyifli sürüşler...
ya beyler arabalarınızın kıymetini bilin ...keyifli sürüşler...
Merhaba,
Cooper benim. O gece icin onceden hybridliniz varsa o da gelsin diye mesaj yazdim. Yok o bize fazla gelir dediler. Birde araciniz kirilmis sanirim gecmis olsun, Allah kimseye vermesin...
Yeni setup yapiyorum, bittiginde size bilgilendirmesi gelir cikar deneriz. Atacaginiz videolarda kesme bicme fotosok olmadigi taktirde benim icin hic bir problem yok.![]()
7 saniye 17 saniye farketmez. Rolling cok ayridir. Keza bunu benim actigim konularda soforluk farki olarak cok net bir sekilde gorebiliyorsunuz.
Hybridli iseniz, ds3 ile deneyin bence. Kendi aracinizi kucuk setup degil, yuksek setup ile gorursunuz. Boylece kendinize dersler cikartirsiniz onunuzdeki projeler icin![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Bana pm gelmediBerkan forward ette eksiklik hissetmiyim
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
GKLCUPRA , ismini bilmediğim için böyle hitap ediyorum kusura bakma ,
bilmek ve örğenmek istediğim bir şey var mesela Alp'in araba 240 HP Yusuf'un araba 260 HP direk yazdığın ya da senden duymadığım bir şey ama sizin aracınız için de 300 HP deniyo , hangi dynoda bu güçler alındı ve dyno verileriniz var mıdır ? sakıncası yoksa paylaşabilir misiniz ?
La bana da gelmedi bişey. Ama dur ya bana genelden yazdı yaw. Ben ayrıcalıklıyım heralde. Sevilmeyecek adam mıyım birader yaa.
Mody benim için yazdığın için ayrıca görüşünce cezanı kesecem. Gizmoya verecem seni billurlarını ısıracak.
IN BOOST WE TRUST
Aj cupra varmış DS3 ile denemek isteyen ben o araçla denemek istiyorum aslında 2-3 aydır sürekli gelip bana Aj cupra seninle denemek istiyo ama ince ayarları kaldı bitsin denicek deyip halen denemeyen o cupra ile deneyelim
amcanın demesidir o, amcaya sormak lazım![]()
ama zincirlikuyu ve maslaktaki istanbul kart ile girilen tuvaletlere girdim baya güzeller
bide istinye parkta üst kattaki (A+ kısımdaki) WCler çok iyi, zengini zenginden ayırıyolar aq
fümeede efsane çıktı buarada , 2de2 gidiyoruz, hanım mest![]()
ya olm o kediye yazık, aq basma dikkat et valla![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
mamii abı yenı araba aldım yıne senı gecemıcemm![]()
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)