Maşallah abi yürümüşsün de vites aralarında lak lak arabaya azcık soluk aldırsaymışsın![]()
Maşallah AL mertcan'a
diğer 2 aracın stock olma ihtimali = örneklendiremedim !!!
Bu 206 gti in stock demesi bülent ersoyun kadınım demesi gibi bişey![]()
206 ile arkadaşım çok uğraştı bilinen bir arabaydı zaten K 206 GTI. 3 ayrı setup sürdü. filtre egzos yazılımlı, filtre egzos yazılım rc emme ve kısa şanzuman, sonrasındada komple kapak piston itb vs olarak. Her setup'un ne kadar hangi arabayla gidebildiğini çok iyi bildiğimden söylüyorum diğer araçta büyük ihtimal 17/77 kısa var çok fark ediyor, söküklük durumuna görede takribi 60-100 kg arası hafifleyebiliyor, sökülmenin boyutuna bağlı olarak.
kısa ve söküklük nedeniyle sana bu kadar tutunmuş sanırım. RC emme uzaktan tahminim yok gibi çünkü RC emme varken Tuğça'nın arabasında senin aracın gibi bolt on Vtecleri 2-3 boy geçiyordu istanbulda K Gti.
Maaşallah diyeyim. AL vtec her haliyle takip ettiğim bir araç zaten Allah kaza bela göstermesin mertcan.
maşallah AL vtece
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
206 gtı nın gıtmesıne herkes sasırıyor.aslında 206 gtı saglıklı ıse gercekten guzel yuruyen araclar.need for speed'den fırtlayan ucaktan buyuk kanadı olan 206lar dan bahsetmıyorum tabı yada bilinçsiz abuk subuk kullanan suruculerın elıne dusmus 206lardanda bahsetmıyorum
Yav hakkatten 206 gti cok degisik bir arac, 92 model 2.0 accord varken denemistik 3e atinca hafiften ayiriyordum ve fark aciliyordu cok ilginc ama cani alinmisti o ayri. Ama gel gelelim boyle yuruyenleri de var. Vallahi ilginc ya. AL vtec de gecmis vti sahibi olaraktan ciger 3u ve 4u bitirisinden belli maasallah. Herkesin ayagina saglik gunduz cekimi bir baska.
Maşallah abi AL king her zamanki gibibişey dikkatimi çekti ben böyle giden 206 görmedim vts daha iyi tutunması lazım gibiydi
![]()
DRJANT
Pek yürüyen 206 görmediğimiz gibi sağlıklı 206nın önü açık.
Vti'ın çok iyi gittiğine göre kıyaslarsak gayet başarılı deneme olmuş maşallah
Maşallah mertcan güzel deneme olmuş 206 ile olan baya heyecanlı olmuş![]()
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
206 gti iyi tutunmuş maşallah güzel denemeler olmuş, ilk iki vitesten sonra rahatlık moduna geçişin çok hoş abi.Kazasız belasız![]()
Abi maşallah AL ye çok canlı gidiyorvts le denk kareler beklerken 206 sürpriz yaptı. Stock yazısını okuyunca bi gülümsedim sadece. Keyifli denemeler izlettirdiniz maşallah 3 aracada..
maşallah al vtec'emize
mertcan kanka sende çok yakışıklı çıkmışsın![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Maşallah Mertcan hakkını vermişsin her zamanki gibi![]()
Crm performance
Mercan abi maşallah
pd130---> pd105--> d16a9--> z20let
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)