güzel net denemeler olmuş ,,çekimiylede zevk verdi ,,maaşallah Merto,,,
biz senin arabayı yıllardır bildiğimizden neyin ne kadar stock olduğunu daha rahat yorumlayabildik tabi![]()
güzel eğlenceli bir haftasonu oldu bizim için maasalah al vtec formunda diger araclarında maasallahı var
206 stocksa cok ıyı gidiyo gercekten![]()
Mertcan,senelerdir aynı arabayı kullanıyorsun,ama yüz ifaden,sanki ilk defa çok sevdiği,hayalindeki otomobile kavuşmuş da,aldığı gün ilk defa rollinge çıkarmış gibi.
Otomobiline olan sevgin,ilgin yüzünden belli.Hırs yok,heyecan var.Keşke herkeste bu heyecan,bu ilgi olsa.Hiçbir Rolling videosu konusunda saygısızlık olmazdı.
Neşeniz bol olsun.Tüm otomobillere Maaşallah.
masallah combo her ıkı tarafta guzel bı çekişme olmuş ulan vıtes atttıgnda kalbım kğt küt attımasallah
www.honda-tech.com
Aynı hisleri ben de 106 ile yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum.
İnsanlar geçme-geçilme savaşından kurtulup,sadece kendi mutlu olduğu için otomobiliyle uğraşırsa,yani arabasını kendine yaparsa (başkasını geçmek için değil) bu camia daha seviyeli ve saygılı bir ortam haline gelecek bence.İnanıyorum ki,polisin ve halkın bakış açısı da böyle değişecek.
206 ilk gördüğümde rc diye düşündüm ama gti olduğunu görünce şaşırdım walla
BA 830 Civic Eg Sİ
RS 297 Megan Coupe F7R
NH 473 Vw Golf 5 Midline
AR 544 Vw Golf 7 R-Line
Al vtec e masallahvitesler cok ıyı ama yuzundekı tebessum heycan daha iyi abi nice güle güle gazmalar
![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
bu 206 stocksa civic 1.4.
Stock Gti ,stock Rc ayarinda gidiyo hatta rc den hizli bence
Maasallah ikisinede Ankara arabalari deplansmanlarda hep yuz gulduruyor maasallah![]()
Tebrikler mertcan abi , roll yaparkenki ahatlığına ayrı bi hayranım
bi elimlede traş olabilirim havasında yüz ifadelerin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)