cupra aşmış maşallah![]()
Cupraya nazar değmesin, maşallah fena gidiyor. Seat reklam yerine bu videoyu koysa arabanın satışları çok net artar![]()
VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012
maşallah araçlaradaaa ben bi cupranın bu kadar vürüye bilecegine gerçekten kendi adıma inanmıyorum.... heleki k20 ileee
yinede maşallhh diyelim
gariban 106 gti....
yani sizce bu deneme adilmi mantıksız turbo hondayla deneseydiniz anlardım..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
300 beygirlik cuprayi 4-5 sn 100-200 giden turbo hondayla denemek bence samca olur ama bu setup da cupra icin cok yetersiz kalmis... Dbn dosyasi var mi cupra nin? Arac sahibinide rasit abiyi de tebrik ederim..
bugün oem turbo ile 10.5 saniye koşan polo gti'da vardı.Gkl de oem turbo ile 11.7 dbn'si var.E adam aracımda forged kol piston hybrid turbo var diyor gayet normal hızlı olması.Neden bu kadar şaşırılmış cupra'nın yürümesi hakkında onu anlamadım.![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
hayırlısı hepsine maşlllah
eee Denemeler basladıysa DS3 le hemen bekliyoruz nerde ne zamanm ? deniyoruz
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
hadii beyler ne zaman deniosssss
www.drecu.com
pardon,hatta 11.2'ymiş.Şuan mantiken 10 altlarına inmiştir.ds3'le bencede güzel olur.Ne zaman deneme??
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
2 de basarlarsa 3 ortasına kadar tutunur bence ds3 e sonra ds3 kopar gider.
IN BOOST WE TRUST
kelllgel gel
![]()
www.drecu.com
@oz
Her zaman söylüyorsunuz ds3 diye .. 7.5 koşan arabayla 9.5 koşan arabayı denemek istiyorsunuz , sonucu baştan belli ama memnuniyet ile eğlencesine deneriz..
az havalar düzelsin..![]()
Maşallhh Atay aracına Adanada olsam da yakından takip ediyorum , çok iii gidiyor Allah kaza bela vermesin , Eg k20 de bence gayet başarılı bir araç , evonun gidişi ayrı bir şey zaten ; bu gidişle bizim Gti da böyle olacak sanırımRaşit Turunç , Tolga Demirtaş ve Alkan Garage teşekkürler ellerinize sağlık , tekrardan her iki araca da masallhhh
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
sen kimdin ?
13.5 saniye koşan araçla denerken haksızlk deilmi ?=
Stock Egk20
banane beni bağlar en hızlıyım dien siz deilmitydiniz ucuyordunuz hep beraber adaletme demek yok yarış bu herkes kimsenin keyfine göre araba hazırlamak zorunda deil Hee ewo zaten neyin neolduğunu bize açıklıyor ama olsun Adaletsizlik istersen Ewoyla deneselermişadaletsizlik budur
www.drecu.com
hadi beyler deneyelim fark emez
www.drecu.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)