Hadiiii nos koa fis tis soldan saga gecen ewoya dikkat edin ozaman camlara hahahaha rant kavgasi yapmiyoruz denemek istiyoruz
@pasa evet ds3 le denicez 2.0 s3 felan da var iatersen ama ds3 guzel sanirim size
Hadiiii nos koa fis tis soldan saga gecen ewoya dikkat edin ozaman camlara hahahaha rant kavgasi yapmiyoruz denemek istiyoruz
@pasa evet ds3 le denicez 2.0 s3 felan da var iatersen ama ds3 guzel sanirim size
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Merhabalar ...
Burda aslında konusulmadığı için sizin de bilmediğiniz bir durum var .. hondacı arkadaşlarımız denemek istediler, cupradan biz emindik ve davet edildik gittik.. sonucta süreleri bilinen iki arac kalkıp da bu kadar fark varken denenmez ... ha bu arada karşı tarafın süresini de kimse söylemedi acıkcası ... genel olarak stg2 polo olsun cupra olsun genel olarak hondacı arkadaslarımız tarafından daha yavas olarak biliniyor .. adaletli ya da adaletsizlik yok ... ben hatta roll e yetişemedim adanadan döndüm izmite gectim.. 12 gibi ordaydım videolardan izleyebildim.. gece 2.5 a kadar da oturduk sohbet muhabbet ettik... kimse niye denendi adalet var mı yok mu .. süreydi, geçildim vites kacırdımdı , aracımda sorun vardı, dv kacırıyordu vs vs konusmadı hatta cok da eglenceli keyifliydik herkes birbirini tebrik ettik.. .... sorun sanırım videoyu burda paylaşmamız oldu ..
www.drecu.com
eyvallah ... kimsenin basına gelmesin.. bi kaza yapmıştım, topladık tamir ettik.. muayene soktuğum gece biraz kullanmıştım allahtan özlemiştim de ...4 saat filen kullanabildim totalde.. ertesi gün öğlene gümledik..
Allah kimsenin başına vermesin.. 2 gece uyuyamadım sinir bozukluğundan vs ... neyse.. olan oldu..
havalar düzelsin bence güzel güzel denerler.. izleriz biz de
bizim hale kardeş olduğumuzu anlamayan kas kafalılara yazıyorum. gözleri ile okumuyanlar bir yerini açıp dinlesinler bi zahmet. atay benim kardeşim benden hızlı bunu kabul etmeyecek kadar küçük insanlar olmadığımızı anlamadınız mı hala. yiyorsa çıkartın 1.4 tsi da sırayla verelim boyunun ölçüsünü.
1.4 TSI GTX28 Loading...
Honda nin 13.5 sn si nerden cikti sahibi oyle demiyor
hakan sanada yazıoyorum 1,4 1,6 2,0 2,2 2,5 3 3,5 3,8 Mallar meydanda NE zaman deniyoruz DS3 le he 1,4 tsi yiyiyo kıcımız sona noslu diosunuz HAHHAHAA hadi beyler ds3 burda suanda deniyormuyuz? hava cuuma kuru Bekliyorum gelicekmisiniz hakan sen bitir hazır arabam de öle konuş yoksa bence sus konuşma hadi cnm
dbn bende hemen verebilirim isteyene o araba 12.8 in altına inemez imkanı omlayan seyler sölemeyinjha saniyeden bahsetmiyorum önemli deil denemiyormuyuz?
www.drecu.com
ya abi nedir bu ds3 le tsi denetme isteğinin özel sebebi cidden cok merak ettim ?)
makarasına sormuyorum cidden soruyorum
hepsini sikeriz biz Tsi la lafını sölemeden önce düşünücektiniz hadiiii
www.drecu.com
düzeltttim hadi bekliyorum ben cidddden stage 56494964 cuypra die dokay solemiş 500 shot basıyormusssunuz evet hadi bekliyorum bizde nos mos yok 42mm pal var szinkiler gibi buyrun
www.drecu.com
kim dedi öyle bir laf ?
Forum beynide karisti sanirim alintiyi Ozgun un ifadesine yapmistim ozur Tolga
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)