Seat ibizanin bir ayna boyu gecildigi video varmis link verir misiniz?
Printable View
Seat ibizanin bir ayna boyu gecildigi video varmis link verir misiniz?
Masallah araxlara eg de guzel giden aracta bizzat kendim denedim safaj kankamla yanliz soylr birsey var 10 5 10 7 kosan k20 istanbulda yok zubeyir jr typer haric burda bi bilinsin ikincisi o siyah typet 11 5 11 7 giden bir arac yanlis soylenmis buarada cupra hizli saygi duymak lazim eglencisjni basilmis olabilir ortada hirs varsa tabiki denk araba ile denemesi zevkli olur ✌️
emrecim yazdım ama aziz abi ile konuştum die yanlış anlaşılma oolmasın lütfen .
bakın beyler sanırım hepiniz yenisiniz bu denemeler konusunda kisme kimseye göre klasman felan yapmaz arabam hızlı dersin gelirler denersin denemez kuyrugunu kıstırır gidersin kimin ne saniyesi olduğu kimseyi ilgilrdnriemez
@tolga bula bula o arabayımı bukldunuz kardeşim atasehirde ep3 k20 k24 k26 kaynarken lütfen ya lütfen gerçekten ben inanmıyorum kusurua bakma
Penguen hakan sen senelerdir konuşuyosun hiç bişey göremedim 3 araba değiştirdim 4. Yü aldım hala seni göremedim bi yürütte şu arabayı görelim be :)
davet edildik gibi oldu özgün, söylenenlere göre o klasmanda kötü bir arac da degil bildiğim kimse aksini de demedi.. ha ben anlamam hondalarda fazla ama soruyoruz ediyoruz iyi diyorlar onun içinde.. bu arada normalde ben roll muhabbetlerini genel olarak okurum ederim pek de yazmam .. atay'ın konusu olunca acıkcası yazdım o araç ile ben gecelerce ugrastım emeğim cok.. yoksa kimsenin avukatlığını vs yapmak içinde burda yazmıyorum, konuya bir numaralı yazma sebebim budur aslında ..
Senin aracın için zaten 3-4 ay öncesinde deneme teklif ettiler edende eczacı Murat bende deneriz dedim ve o günden beri ince ayarları yapılıyo az kaldı buhün yarın denicez denildi sürekli yani biz denemek isteyen kimse herkesle deneriz hiç sıkıntı değil ister ilk ds3 le dene istersen en son dene farketmez
Kanka bizim denemelerimiz guzelmis zamaninda be. Sorgusuz sualsiz her isteyenle ciktim zilyon kez denedim. Ayar gayar zirt pirt hic bakmadim. Sonunda ya gecersin ya gecilirsin. Gecilince de efendi olursan karsindakini dusman bellemezsen tekrar deneme sansin olur. Ama anlamiyorum bu arkadaslari surekli eksik eksik eksik. Ne bitmez eksikmis bu anlamadim :)
Mami emre bizden kucuk bir kardesımız eczacının sozune bakma sen bitirsin zaten bende soyledım dener oda sende denersin kac senedir gazlıyoruz biliyorsun olayları