Ateş sizi çağırıyor ds3 hazır hadi :D
Printable View
Ateş sizi çağırıyor ds3 hazır hadi :D
[QUOTE=GKLCUPRA;7763184]oho sen çok geriden takip ediyosun işleri galiba o olayın üstünden neler geçti neler seninde varsa 1.4 aracın çıkar onu da görelim o nasıl olmuş ayrıca denemek için bu sefer ben gelmiyecem adam gibi gece toplanırız nereye kararlaştırırsak oraya basarız[/QU
ne toplanıcazz kardeşim buyur hadi atarı yapıosun senimi beklicem akşama kadar? 100 kişi araabamı denenir işimiz gücümüz yok senin zamanınımı bekliceSS HAdii Kardeşim hadi atarı yapıosun karşılığını da alıousn :) Hadi ayaüğımızıda 200 de çekeriz seweriz öle seyleri hahahahha
Aynen ben cok geride kaldim,anlatirmisim alp2 bu arkadasi delip gectikten sonra hangi dr.ecu imzali arabayi gectin(niz)?
1.4 mu cok guldum,hacmini yukselt ole konusalim ama sana soz ds3 u gec senin icin cikarticam arabami garajdan (turbo Typer)
maşallah araçlara :I
Ds3 herkese teklif etti beyler okumayan vardir belki kimse atar filan.yapmadi.denemeye.deneriz dedik geceriz gibi iddaada olmadi hic maksat denemek.ds3 deneyelim.dedi kabul.edende etti bu kadar gerilmeye gerek yok
Kar sonrası solunan hava bazı bünyelerde kafa yapıyo.
Akıl var fikir var DBN lerine baktınızmı kendi arabanızın ve ds3 ün.
Ateşli ds3 nerde diye konuya yazan sizsiniz şimdi sanki biz deneme için ısrar etmişiz gibi buraya yorum yapmaya gerek varmı
Ya bu başlıktaki eski postları okumadınız ya da yazılanları unutuyorsunuz ...
dbnler arasında zaten 2 sn fark var fark oldugunu siz daha iyi biliyorsunuz, ben özgüne de eski postta yazdım zaten gececeksiniz
niye illa ds3 ds3 diyorsunuz diye.. simdi atay atar yapıyormuş gibi algılanmasına ne gerek var ?
dostane vs olacaktı oyle konusulduydu gene ortam germe olayları var. hic gerek yok....
belli sonucta ds3 ün gececeği ben bundan eminim ama deneme denemedir maksat muhabbet olsun diye konusuldu...
hatırlamıosanız lütfen eski postlara bakın bu başlıkta...