Gkl cupra - eg k20 swap İzmİt 6 Şubat rollİng

Thread: Gkl cupra - eg k20 swap İzmİt 6 Şubat rollİng

1. Oz`'s Avatar

Oz` said:
    Hadiiii nos koa fis tis soldan saga gecen ewoya dikkat edin ozaman camlara hahahaha rant kavgasi yapmiyoruz denemek istiyoruz

@pasa evet ds3 le denicez 2.0 s3 felan da var iatersen ama ds3 guzel sanirim size
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

2. pasha34 said:
    Quote Originally Posted by Arenimo View Post
    Yarisin bahanesi olmaz bunu daha onceki konularda konustuk , peki 13,5 sec kosan eg k20 ile 9,5 sec kosan cupra ne kadar adilse 6,5 kosan ds3 ile denemeniz o kadar adaletli olur 9,5 sec kosan arac tabiki 13,5 kosan aracin yanindan nos basar gibi uzar neden bu kadar sasiriyosunuz anlamiyorum acikcasi arac hizli olabilir masallah ama bu video bir basari icermez

Merhabalar ...

Burda aslında konusulmadığı için sizin de bilmediğiniz bir durum var .. hondacı arkadaşlarımız denemek istediler, cupradan biz emindik ve davet edildik gittik.. sonucta süreleri bilinen iki arac kalkıp da bu kadar fark varken denenmez ... ha bu arada karşı tarafın süresini de kimse söylemedi acıkcası ... genel olarak stg2 polo olsun cupra olsun genel olarak hondacı arkadaslarımız tarafından daha yavas olarak biliniyor .. adaletli ya da adaletsizlik yok ... ben hatta roll e yetişemedim adanadan döndüm izmite gectim.. 12 gibi ordaydım videolardan izleyebildim.. gece 2.5 a kadar da oturduk sohbet muhabbet ettik... kimse niye denendi adalet var mı yok mu .. süreydi, geçildim vites kacırdımdı , aracımda sorun vardı, dv kacırıyordu vs vs konusmadı hatta cok da eglenceli keyifliydik herkes birbirini tebrik ettik.. .... sorun sanırım videoyu burda paylaşmamız oldu ..

3. pasha34 said:
    Quote Originally Posted by Oz` View Post
    Hadiiii nos koa fis tis soldan saga gecen ewoya dikkat edin ozaman camlara hahahaha rant kavgasi yapmiyoruz denemek istiyoruz

@pasa evet ds3 le denicez 2.0 s3 felan da var iatersen ama ds3 guzel sanirim size

sizi o zevkten mahrum edecem .. ds3 le denemeyi cidden cok isterdim guzel de olurdu.. ama roccoyu emekliye ayirdik malesef
    yasadigimiza sukurler olsun..

4. Oz`'s Avatar

Oz` said:
    Quote Originally Posted by pasha34 View Post
    sizi o zevkten mahrum edecem .. ds3 le denemeyi cidden cok isterdim guzel de olurdu.. ama roccoyu emekliye ayirdik malesef
    yasadigimiza sukurler olsun..
    geçmiş olsun kaza yaptığını bilmiyordum ama bilseydim böyle bişey demezdim ozamn gkl hadiii nezamn. Hadta somu aziz abi aj de hazir olur dedi. Gorelim orta klaslari
    www.drecu.com

5. pasha34 said:
    geçmiş olsun kaza yaptığını bilmiyordum ama bilseydim böyle bişey demezdim ozamn gkl hadiii nezamn. Hadta somu aziz abi aj de hazir olur dedi. Gorelim orta klaslari
    eyvallah ... kimsenin basına gelmesin.. bi kaza yapmıştım, topladık tamir ettik.. muayene soktuğum gece biraz kullanmıştım allahtan özlemiştim de ...4 saat filen kullanabildim totalde.. ertesi gün öğlene gümledik..
    Allah kimsenin başına vermesin.. 2 gece uyuyamadım sinir bozukluğundan vs ... neyse.. olan oldu..

havalar düzelsin bence güzel güzel denerler.. izleriz biz de

6. penguinhakan's Avatar

penguinhakan said:
    bizim hale kardeş olduğumuzu anlamayan kas kafalılara yazıyorum. gözleri ile okumuyanlar bir yerini açıp dinlesinler bi zahmet. atay benim kardeşim benden hızlı bunu kabul etmeyecek kadar küçük insanlar olmadığımızı anlamadınız mı hala. yiyorsa çıkartın 1.4 tsi da sırayla verelim boyunun ölçüsünü.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

7. yusuf yılmaz said:
    Honda nin 13.5 sn si nerden cikti sahibi oyle demiyor

8. ardacngns's Avatar

ardacngns said:
    Quote Originally Posted by yusuf yılmaz View Post
    Sahibi arkadasım dbn cihazıyla ölçmüş mü hiç peki ?
    S2000 turbo

9. pasha34 said:
    Quote Originally Posted by ardacngns View Post
    Sahibi arkadasım dbn cihazıyla ölçmüş mü hiç peki ?
    10,7 dbni olduğu söylenen baska bir honda ile kafa burun gittiğini söyledi 240 a kadar .. az önce ben de görüştüm aracın sahibi ile.

10. ardacngns's Avatar

ardacngns said:
    10,7 dbni olduğu söylenen baska bir honda ile kafa burun gittiğini söyledi 240 a kadar .. az önce ben de görüştüm aracın sahibi ile.
    Özgünde 13.5 uğu faraZi solemiştir zaten benimde tahminim 11.5 12.5 arası çıkartır die düşünüyorum ama biliosnz dbn işleri yol hava ruzgar eğim herseye göre değişiyor
    S2000 turbo

11. Oz`'s Avatar

Oz` said:
    hakan sanada yazıoyorum 1,4 1,6 2,0 2,2 2,5 3 3,5 3,8 Mallar meydanda NE zaman deniyoruz DS3 le he 1,4 tsi yiyiyo kıcımız sona noslu diosunuz HAHHAHAA hadi beyler ds3 burda suanda deniyormuyuz? hava cuuma kuru Bekliyorum gelicekmisiniz hakan sen bitir hazır arabam de öle konuş yoksa bence sus konuşma hadi cnm

Quote Originally Posted by yusuf yılmaz View Post
    dbn bende hemen verebilirim isteyene o araba 12.8 in altına inemez imkanı omlayan seyler sölemeyin jha saniyeden bahsetmiyorum önemli deil denemiyormuyuz?
    www.drecu.com

12. pasha34 said:
    ya abi nedir bu ds3 le tsi denetme isteğinin özel sebebi cidden cok merak ettim ? )
    makarasına sormuyorum cidden soruyorum

13. Oz`'s Avatar

Oz` said:
    hepsini sikeriz biz Tsi la lafını sölemeden önce düşünücektiniz hadiiii
    www.drecu.com

14. pasha34 said:
    hepsini sikeriTsi la lafını sölemeden önce düşünücektiniz hadiiii
    valla anlamadım telefondan yazıyorsun sanırım .

15. Oz`'s Avatar

Oz` said:
    düzeltttim hadi bekliyorum ben cidddden stage 56494964 cuypra die dokay solemiş 500 shot basıyormusssunuz evet hadi bekliyorum bizde nos mos yok 42mm pal var szinkiler gibi buyrun
    www.drecu.com

16. pasha34 said:
    kim dedi öyle bir laf ?

17. penguinhakan's Avatar

penguinhakan said:
    soda verelim mi gaz yapmış sanırım tsi lar...
    1.4 TSI GTX28 Loading...

18. yusuf yılmaz said:
    ya abi nedir bu ds3 le tsi denetme isteğinin özel sebebi cidden cok merak ettim ? )
    makarasına sormuyorum cidden soruyorum
    Ozgun bunu kim.deklare etti onu da aciklarsan

19. yusuf yılmaz said:
    Forum beynide karisti sanirim alintiyi Ozgun un ifadesine yapmistim ozur Tolga