ya denediğimzi gece sölicem hadi . hakan ben herkese gaz yaparımda tsi bana yapamaz kardeşim he he sensin sensin
hızlısı hangisi gelicem diorum varmı daha ötesi ya Boş yazmayın denemicek adam yazmasın buraya hadi Gereksiz konuyu pisletmeyin
ya denediğimzi gece sölicem hadi . hakan ben herkese gaz yaparımda tsi bana yapamaz kardeşim he he sensin sensin
hızlısı hangisi gelicem diorum varmı daha ötesi ya Boş yazmayın denemicek adam yazmasın buraya hadi Gereksiz konuyu pisletmeyin
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Ne iciyorsan azalt biraz halusulasyon goruyorsun her kusun eti yenmez su klavye sovalyeligini birak seni kaile alip cevap veriyorum diye ciddiye aldigimi sanma git kendi klasmaninda adamlarla dene .Sana bir belgesel cekerler 18+ li kanallarda peak atarsin.Hadi baska kapiya...
1.4 TSI GTX28 Loading...
Uzatmaya gerek yok beyler varsa 1.4 tai yollayın yoksa boşa atar yapmayın konuyuda kirletmeyin ds3 e ayrı spec yapıcam o işte bitsin onlada denerim arencim bi ara bide benle dene de gözün farklı bi tsi görsün ama sonra direklemi ölçersin yoksa semtlerle mi onu bilmem
beyler neoldu k20 adam deilde ds3 mü adam yok öle yağma gkl deniomusun denemiomusun ?
korkmayın lan geçilmekten ölmesssiniz haaa incileriniz dökülmez siz siz ne yarışmaktan anlatrsınız nede baska bişiden onada spec yaparsın buna bişi yaparsın atay boş yazmayın Denemiosanız oturun oturduğunuz yerde ben ucuyorum tiriibine girmeyin işiniz güzel prim yapma çabasını sewmedim ! açık açık yazıyorum varmı yokmu ?
www.drecu.com
Valla su posta cevap verebilecegini zaten sanmiyodum , ben icraatimi koydum ortaya klavyeden degil gecede 300 km yaparak peki kalir almiyosun biliyorum ama gordugun uzere benim denedigim arac cok '' videolar vaaaaar '' diyenleri de gorduk koyduklari videolari da himmm her kusun eti yenmez penguen tarzim degil bis konusmaya gerek yok +18 ler videolar bos tehtitlere gerek yok zorunuza gidiyosa oynamayin arkadaslar
Sizin gibi çupralari rollerde gormek isteriz dicem ama, simdi atesleme keser limp mode olur araba close loop a girer avans kisar got keser kil doner yun olur vs. Ama it kopegin elinde herzmn cok açili 18+ video olur... Mature ayför my first roll teacher diye aratin, dns le oynamadan youtube ta izleyin...
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
özgün sabahtan beri 2 sn fark var diyoruz niye denemek istiyorsunuz... gereksiz diye... illa bi sekilde atayı gecmeniz ve özel bir zevk falan mı almanız gerekiyor .. ? hani ds3 ünüze de atar yapan filen de kimse yok şu anda ?
maşallah yapmışsınız güzel de süre almışsınız... şu dediğinizin benim rocco saglam olsa karşıma s3 ü cıkarma isteğinizden bi farkı var yok.... hiç bir mantığı da yok ..
tolga Merhaba lütfen sen girme çok efendi düzgün bir insansın seninle muhabbetim de var lafım sana değil kesinlikle yeniden söylüyorum çok geçmiş olsun ama egk20 ile deneniyorsa bizimlede denenmesi lazım ama bak orda evo ilede denemişler ama ayıp deilmi bizimi hor görüyorsunuz![]()
ama bence gerçekten tolga sen yazma bence yanlış anlaşılırsın bro
www.drecu.com
Ben denerm ds3 le gecilsem bile![]()
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
Bence uzatmaya gerek yok Ozgun un dedigi gibi burda yazmayalim artik bir gece kararlastiralim burda klavye sovalyeligi yapan yapmak isteyen herkes gelsin roll sart degil ds3 lede yapariz sorun yok isteyen tsi.lede
Dip not ;tuvalet arayanlar da vardi onlar da gelebilir lutfen...
güzel abicim ben cidden yanlıs anlasılmam acık net ve temiz yazıyorum zaten ...
burda bir cok kişi olayın basını ya anlamadı ya da yazılmadı arada ben yazdım ama tekrar yazayım..
izmitteki arkadaslara biz 10 sn altı oldugumuzu soyledik telefonda onlar da denemek istediler..
gidildi denendi vs.. sohbet muhabbet geri donuldu ben son 2 saat sohbet kısmına yetiştim.. keske istanbul roll ortamı da ordaki gibi olsa gayet keyifli vs gecti hersey.. öncesi sonrası dahil.. evo deneme yapmadı zaten arkadan basmış ki bence cok zevksiz olacak video da güzel bir ayrıntı olmuş..
hani hondacılar cupranın bu şekilde gidecegini tahmin etmiyorlar dı ama ortada atarlanma vs de yoktu..
ben de diyorum ds3 ün iyidir güzeldir masallah süresini de koymussunuz.. atay sana bişi diyor mu ? ds3 ile ilgili ?
demiyor .. hani baska tsi cılara laf etmek istiosan bari atayın konusunda yapma bu zamana kadar demedim bişi de ne zaman işin içinde tsi olsa ds3 diyorsun bro..
klasmanları farklı şu anda... farklı birşeyler yapılsa etse zaten merak etme deneyelim derler ...
sen farkında olmadan bana bile ds3 dedin rocco için arkasından s3 de dedin abicim .. yapma gözünü sevim..
(dipnot... zamanı kestiremiyorum da istediğim gibi giderse herşey ilk ben diyecem bunu sana) abicim getir ds3 ü diye
![]()
artık geceriz geciliriz nolur bilmiyorum o zaman görürüz ama 3 aydan önce böyle birşey diyeceğimi de sanmıyorum)
daha da birşey yazmıyorum ama atayı kardeşim gibi severim, konusunu artık daha kirletmeyeyim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)