masallah,videolar ciddi anlamda guzelkonusmalar olmasa yabanci video izler gibi gibi bisey yani
Kazasiz belasiz,kiriksiz,cikiksiz kullanmak nasip etsin Allah.
Tekrardan Masallah![]()
masallah,videolar ciddi anlamda guzelkonusmalar olmasa yabanci video izler gibi gibi bisey yani
Kazasiz belasiz,kiriksiz,cikiksiz kullanmak nasip etsin Allah.
Tekrardan Masallah![]()
- K -
________
Dr.Ecu
mutluay abi maşallah süper olmuş tolga abinin coupede fena sanırım son attığın linkteydi o nasıl bi ses yahumaşallah her 2 side birbirinden güzel
![]()
allah kaza bela vermesin cok iyi gidio 0.7bar ve 3 kişi ye göre baya bayaa iyi hemde
izmir cok hızlandı TR dikkat etsin![]()
Masallah abı kazasız belasız, neselı gece oldu Allah nazarlara getırmesın.. Azıcık yardımım dokunduysa ne mutlu bana...Fena halde grıbe yakalandıgım ıcın nete gıremedım anca sımdı gordum baslıgı...
Gunay GULEC
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
çok güzel olmuş maaşallah kazasız belasız...
abı walla arac 10 numara olmus yaa...20 kere basa alıp alıp ızlemısımdır herhalde..coupe zaten ayrı bı tur...allah utandırmasın kazasız belasız surusler nasıp etsın...
Tebrik ve iyi dileklerini sunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum arkadaşlar tekrar. Ayrıntılı cevap yazmak istedim fakat daha önce fırsatım olmadı.
Savaş Paşaoğlu diye bir isim olmasaydı zaten böyle bir işe kesinlikle kalkışmazdım. Tuner ise çok be yaw,Şaka şaka Özgüncüm ellerine sağlık, süper olmuş, sanki stock gibi herşey.
Diğer sorumlu ise tolga ve siyah coupesidir. Özdimcim seninle gecelere akmak da bir başka, sensiz bu kadar eğlenceli olmazdı.
Günaydan Allah razı olsun, yoksa araba hala istanbuldaydı sanırım.
Ehehe, senin arabanın içinden öyle göründe demek. Biz de tam tersini düşünmüştük sen S2000 i satınca.
Videoyu tekrar vereyim en iyisi;
http://videos.streetfire.net/video/T...000_154019.htm
Eheheh, direksiyon 9.15 spec.
İzmir yollarında sarmayan araç yok gibi. Lastikler ses vermedi için nereye kadar sarıyor bilmiyorum.
Tanışalım tabiiki, senin de İzmir'e yolun düşerse haberleşelim.
Eheheh, sen eğlen bakam, 1.5 bascam, gıstıracam seni papuççi
Varmış ama bizim ekip te hiç yok, tanışıp yakınlaşamadık bir türlü. Olursa şenlikli olacak aslında hem onlar hem bizim için.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Evet yoksun uzun zamandır. Bir cuma akşamı bekliyoruz
O kadar gazladık ama bakmadım tam gelişine, sanırım 4000 gibi geliyor. Malzemeler hakkında "project cars" bölümüne konu açacağım, oradan bakabilirsin. Dyno ise henüz girmedik, araç bayrama zor yetişti zaten, sağolsun Savaş usta gece 2 lere kadar uğraştı. Kapak titanyum retainers, valve springs ve 3angle-jop (by Paşaoğlu) dışında tamamen orjinal
Ehehe, saolasın. Sen de bitir projeni, aramıza alacaz seni tolgaylan
Tolga da öyle söyledi ama görmeden inanmam. Bir daha ki camcar o olacak zaten, bu sefer ben seyredeceğim.
Foto işini emin ellere bıraktım, soner halledecek. Detaylar ise "project cars" bölümünde yakında.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Saolsın, bu arada beni kırmadın bujileri yetiştirdin Savaş ustaya. Bayramda gezerken hep seni andım
Hızlı araçlar artıkça biz de çok seviniyoruz, devamı gelir umarım. Görsel medya fotoları için şimdiden teşekkürler.
Aracı sürenler ve içindekiler de 20 kere seyretti sanırım en az
Kazasız belasız sürüşler herkeze.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
kazasız belasız çatır patırtılar süper![]()
[QUOTE=coolvtec;413250]Saolsın, bu arada beni kırmadın bujileri yetiştirdin Savaş ustaya. Bayramda gezerken hep seni andımQUOTE]
Rica ederim tekrardan hayırlı olsun
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
mutluay abi izmirin kalitesi bir örtmen olarak yükseltmeniz gurur verici tebrik ederiz
öğrencilere çok iyi örnek oluyosun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)