Merhaba,
Asıl doğru olan ne bilinmez ama, yurtdışında amerikada ve avrupadaki tüm mustang ve dynodynamics ler; "MAHA, DYNOJET gibi arabaların ruhsatlarında belirtilen gücü yakın olarak çıkartan" dynolara göre %10 ~ %15 arası düşük ölçüyorlar.
Yani bu Türkiye'ye özgü bir durum değil, yakıt kalitesi vs gibi kriterler yok düşük çıkmasına sebep.
O yüzden diyorum baştan beri istanbul ve dünya ile kıyas yapılacaksa 180 lik arabanın 168 çıkıyor olması lazım diye. yoksa 168 çıkıyor doğru ölçüyor değil burdaki amaç...
Selam,
Hakan'ın (westi555) yazdığı üzere parastick measure eklendiğinde whp de değişiyor. whp ye bakıp geçmek olmaz yani.
yanılmış olmayalım burdaki çarpandaki fark WHP yi Estimated Crank Power çevirirkenki fark değil. (hata olarak görünen fark)
ben de bilmiyorum detayını ama parastick measure eklenip eklenmemesi burdaki farkı yaratan. (maha, dynojet vb dynolarla aynı sonuca ulaşmasını sağlıyor bu olay sanırım, o da %10-12 civarında fark yapıyor)
Hakan da demiş zaten,
parastick measure eklenmediğinde 306hp çıkıyor diye ki, o basınca ve yürürüne örtüşüyor bu halinde.
aslında problem yok, ahhh kanca ahhh 345hp yaktı bizi :D