Maşallah ağır abi mercedes'i böyle görmek güzelAman dikkat beyler allah kaza bela vermesin.
Maşallah ağır abi mercedes'i böyle görmek güzelAman dikkat beyler allah kaza bela vermesin.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
marmara park otoparkı olması lazım, iki arkanızdaki araç bendim çekimlere başlandığı sırada ama izleyemedim malesef videoya kısmetmiş maşallah çok güzeldi ellerinize sağlık![]()
masalla masalla
çok güzel olmuş,en sonu da kamera çekseymiş keşke..kamera arkası goruntulerı var mı hiç sürtme spin vs![]()
Aracınıza da size de maşallah güzel bir video olmuş...
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
Devasa bi otoparkta, şahinlerin ışıklarda U dönüşü yaparken el freni çekmelerinden daha az beceri isteyen şekilde fır fır dönülmeyince ister istemez insan bi yadırgıyor![]()
Surtme spin yokta bolca polisle ve guvenliklerle tartisma var bu videoyu cekmeden once izin almistik ama cok ses cikartiyoruz diye vazgectiler bende laf agizdan 1 kere cikar dedim. Videomuzda yarida kalmaz diyip devam ettik
Paylasilmasi soruna yol acabilecek kisimlar var yani
Drops upon Death . .
arka plana bi müzik koy çalsın
herkes yurtdışı bi video sanarken videonun sonunda made in turkey yada türk bayrağı gibi herhangi bişeyle noktayı koy
trafık ıcınde olmadıktan sonra ve bu sekılde onu arkasında onlem alındıktan sonra cok keyıf alıyorum bu tur vıdeolardan.
emegıne saglık.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)