Öncedende izlemiştim bunu maşallahı var aracında şoföründe.İstanbul parkı 2.16 dönen M3 olsa gerek bu araç
m3 megane lara takılı kalmış uzun süre. Çok daha hızlı olduğu kurtulunca belli oluyor zaten.wehrsiefen den sonra ışınlanmış gitmiş
IN BOOST WE TRUST
Hilmiyi tebrik ederim pilotajı oldukca basarılı. TR plaka E92 M3 u Nurnburgrıngde gormekte ayrıca keyif verici![]()
hahaha çok keyifli bir yarış olmuş hilmi cam car videosu da öyle![]()
megane Rs cetesinin sL black edition vs li kafa tutan videolarından sonra RS' lere cok guzel cevap olmus.
![]()
keşke istanbul parkta da nordschleife gibi çok sık halk günleri tertip edilse.. yada istanbul parkın dışına nordschleife gibi 20 kusur km lik bir parkur inşa edilse..![]()
helal olsun çok duygulandım .bi tane de böle bi crx izlemiştim bu pistte oda motorculara takılı kalmıştı ama crx de fena saydırmıştı motorculara bmw ci efendi![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Hasretimsin Nürburgring
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Çılgın Türkler Her Yerde.
Maşallah..
Dr.Ecu AntaLya
Arkadaşın saplama modu açık kalmışkeyifle izledim.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Tüm yorum yazan, iyi dileklerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bu sene nasipse yeni videoları Alman plakalı bir E92 M3 ile paylaşmaya devam edeceğim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)