ıbo maşallah ama bılıyorsun sen senı gecıcek arabayı![]()
powered by:
Can's
VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO
iki aracada maşallah. senkron basılmış kafa burun gidilmiş sonuç ortaya çıkacağı için 5 e atılmamış gibi geldi bana. o yolda o trafiksizlikte basmamak ilginç çünkü cidden. iki tarafıda tanımam bu arada, videoyu keyifle izlerken bi anda bitti diye sinir oldum![]()
Saxo başarılı bu rs ph5 li itbli beyinli saxo geçiyordu deli gibi arsiz saxo da beyin yok enjektor yok headers dahi yok yok ve 5 vites uzun dişli kullanmis lar bu iyilesmeler olursa daha zevkli top denenebilir.masallah iki aracada
Tuned by ARP Garage
maşallah deneyen araçlara.... kafa burun bu olsa gerek..
araç US performans da yazılım yapılmak üzere sıraya alındı, Arkadaşın izin Dönüşü yazılımı yapılacak , araç sahibi yusuf arkadaşımız İstanbul'da oranın atmosferine göre yapılan yazılımı yazmaktan çekinmemiş , ama Tic RS in sahibi koyduğu yakıtı yazmamış? senin patates beynin ona yetmez gerçi
masallah atmo bı baska oluyor
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Benim saxo ile 4 aralikta denedim ozamanda yazilim vardi hatta videodaki specleride yaziyor konuyu bulur atarim simdi yazikim yok vs demeyin saxoya (;
hay ben senin patates kafana ya. Yazdıklarımı anlamıyomusun 0 rakım düşük avans yazılım var. O yüzden ayarsız. Ama senin olmayan beynin anlamamakta ısrar ediyo. Biz ne varsa yazarız olan bişeye yok demeyiz merak etme. Sen dombili.
Yahu niye arabanızdaki specleri saklama amacı var sürekli? Yazılım olduğunu herkes biliyor piston ve egzantrikli arabaya yazılım yapmayacak ve öyle gazlayacakgüldürmeyin insanları
![]()
US Performance
Yazılım ziki çıkardınız bideyazılım var la var yok demiyoz. Bi okuyun yazdıklarımı. Ama yakıt yok orası kesin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)